MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 přátele, mám na Vás dotaz: jak odmontovat volant??? Nechci si ho odnášet domů jako Mr.Bean, ale potřebuji rozmontovat přepínače pod volantem. Dík za jakoukoliv radu [upravil dne 29.3.2007 MAJSNER-VÁCLAV!!!] Citovat
MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 30. březen 2007 Autor Odesláno 30. březen 2007 Tak už je to vyřešeno, hotová maturita:o Citovat
MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 8. květen 2007 Autor Odesláno 8. květen 2007 1. Sundej kontakt z baterky. 2. Počkej pár minut 3. sundej kryty kolem volantu - (torx klíč -myslím že 15) 4. Vraž plochý šroubovák do dírek ve volantu - zezadu a stlač - jsou tam pružiny co drží airbag. Ten vyndej - vedou k němu 3 konektory a jeden drátek, tak je rozpoj. Pod airbagem je opět torx šroub co drží volant, tak ho vyšroubuj a máš volant dole - hlavně si poznač pozici volantu vůči ose. Ať nejezdíš s volantem nakřivo! Citovat
MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 8. květen 2007 Autor Odesláno 8. květen 2007 Mě neděkuj, tu informaci mám od jaudaxe kterému patří dík. JAUADAX JE NEJLEPŠÍ HIP HIP HURÁ :super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.