chotemicak Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Mám zbrusu nový problém. Pokaždé když mi auto stojí třeba půl dne bez nastartování tak nechce chytit. Povede se to až když pořádně napumpuju naftu. Všechno od nádrže až k čerpadlu už jsem vyměnil. Nevíte někdo co s tím? Dík za radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 A co zpětná větev z čerpadla nebo plynová hřídel na čerpadle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Něco podobného dělalo na 205 1.8 D u rodičů a byla to prasklá hadička u motoru. Po výměně hadičky, už nafta nespadává:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chotemicak Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 Pánové asi jsem na to přišel je to sice divný ale pomohlo to. Mám doma ještě jeden vrak na díly a z něj jsem vyndal celou naftovou pumpičku i s filtrem (radši jsem se do něj ani nedíval :-) a dal jsem ho do svýho auta a světe div se nafta nepadá. Já vím že si asi řeknete čemu se divíš ale já jsem zkoušel právě naftovou pumpu úplně vypojit a dal jsem místo ní jen trubičku a spadávalo to taky. Teď už ze zoufalství jsem tohle zkusil a najednou to jde hlavně doufám že to vydrží. Držte mi palce a dík za vaše rady.http://www.peugeot-club.com/kniha/img/potlesk.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowboy Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 to Chotemicak: Reknu ti naprosto presne, cim to bylo. Pumpicka co je na filtru ma gumovou membranu a ta casem popraska a pousti vzduch do palivoveho systemu. Ja ji kdysi vymenil za gumotextilni membranu z AC pumpy na Shade 110 a a pokud neumrela, jezdi novemu majiteli dodnes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts