Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2007 Odesláno 23. březen 2007 Chci poprosit Pražáky jestli někdo nemá Náplavní ulici Praha 2 ve svém okolí, potřeboval bych tam něco vyzvednout v Emgeton servisu a následně předat Medvědovi ktery mi to doručí. Peníze bych poslal napřed na učet, nebo jak by jsme se případně dohodli. Předem díky těm co se ozvou [upravil dne 23/3/07 Radek Hurvajz] Citovat
aka Odesláno 23. březen 2007 Odesláno 23. březen 2007 jak moc to specha, kdy tam jsou a jak je to veliky? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2007 Autor Odesláno 23. březen 2007 Původně zaslal: aka jak moc to specha, kdy tam jsou a jak je to veliky? Domluveno, DÍK;) Citovat
OK406 Odesláno 23. březen 2007 Odesláno 23. březen 2007 Aka ty jsi tak hodná, až budu něco potřebovat v Praze, mohu se na tebe obrátit?? To víš, jsem z vesnice a Praha je velkoměsto:D :D:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 23. březen 2007 Odesláno 23. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Aka ty jsi tak hodná, až budu něco potřebovat v Praze, mohu se na tebe obrátit?? To víš, jsem z vesnice a Praha je velkoměsto:D :D:D:D:D ehm, to mi neco pripomina :D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2007 Autor Odesláno 29. březen 2007 Vendulko DÍKY. Je paráda že se na foru dají během pár dní vyřešit i věci který některý firmy nezvládnou ani za 14 dní a ještě se cukaj;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.