Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vedel by mi niekto poradit, ako sa da diagnostikovat rj na peugeote 309 GTI, rv. 1986. V motorovej časti sa nachádza 3 pinový konektor. Asi sa to má vyblikávať, ale ja netuším ako..

Odesláno

Kdo ví jestli to tohle už mělo.

Napadá mě možná blbost:

Nevypadá ten konektor jako nějaké ostatní? V jiných modelech by třeba mohl být užíván pro klimu či nějakou jinou výbavu...

Odesláno

A v kterým místě ten pin je? Protože těch volnejch pinu tam může být několik. A nejlepší budeš mít,když si zajedeš na diagnostiku a tam Ti všechno řeknou..

Odesláno

je priamo na kryte vackovych hriadelov, skratka priamo na motore je na nom 1, 2, a nejaka čarbanica :aut

a ist s tym do servisu mam dost strach ... ak ma nevysmeju,ze co tam chcem s 20 rocnou karou, tak ma oskubu a osalia aj o posledny halier... a aj tak mi to nakoniec bude prd platne ... poznam ja takých geniov ... :grr

Odesláno

notak, prosim poradte, ved ten peugeot zachvilu zozerie aj mna... Nechcite mi povedat, že nikto z vas nevie ako sa to da viblikat u tychto modelov, ktore nemaju zianu diagnosticku kontntrolku, ale diagnosticky konektor maju. Nabeton je to on!!!

Odesláno

Předpokládám, že vačku máš jen jednu! A třípinový konektor u krytu vačky u 309 neslouží k vyblikání, ale ke snímání údajů pro diagnostiku. A pozor! Ne všechny vstřikovací systémy umožňují vyblikání! Teď z hlavy to nevím, ale někde to mám napsaný.

Odesláno

tak nevim, je to GTicko nebo neni? 16V nebo 8V?

Ty otačky setrvačníku = otáčky motoru, respektive to čidlo snímá horní úvrť 1.válce, aby ECU vědělo, kdy má pustit střik, toť vše. No a taky se od toho bere signál do otáčkoměru. Takže například tohle čidlo je docela důležity.

BTW: diagnosticky konektor je na 99% zelený a 2 pinový..

BTW2: zkus taky třeba použít funkci hledání, je to tu probraný asi 44x Tohle fórum už funguje přibližně 5let, víš?

No a než se začneš vztekat, tak tu radši hoď kód motoru (podle roku tipuju, že to ale dignostiku na vyblikání mít nebude)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...