Medion Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 to pokračování bych taky chtěl vidět a až bude komplet v kupě,tak nějaký video:super:papa Citovat
jozefsv Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 pripomina mi to jeden prispevok z minulosti,kde do 120 skodovky narvali 4,2 l motor v8.tiez tam davali obludnu zadnu napravu.vyzera to o nicom Citovat
tutman Odesláno 9. březen 2007 Autor Odesláno 9. březen 2007 Já si nemůžu pomoc, ale mě se to líbí. Mít to tak jezdím na srazy a účastním se sprintu a papírově bych to měl 1.4ku:D:D:D:D:D Citovat
.mycTD Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: jozefsv pripomina mi to jeden prispevok z minulosti,kde do 120 skodovky narvali 4,2 l motor v8.tiez tam davali obludnu zadnu napravu.vyzera to o nicom ..joo, a navic to musi strasne zrat;) Citovat
Lavak_Bob Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: jozefsv pripomina mi to jeden prispevok z minulosti,kde do 120 skodovky narvali 4,2 l motor v8.tiez tam davali obludnu zadnu napravu.vyzera to o nicom No pre vzhlad to urcite nerobie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.