Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak je to asi jak u ceho .. ja tam na nej mel pripraveny v kastli vsecky otvory, a to jak 3 pred napravnici tak dva bocni na spodku prednich podbehu a konecne tri vzadu na konci napravnice .. nebo co to je .. takze jsem asi mel kliku :)

Odesláno

Chm .. Na mym to teda neprekazelo,mozna jen takovy presah cca par cm ale tak diky dotazeni celeho krytu nafest sroubama je tento presah priplacly ke spodku auta a nicemu nevadi :)

Odesláno

Hele hadat se nechci ale spodek toho motoru by u KFX a KFW snad mel byt stejny,ne ? Leda ze Ti z agauto poslali nejakou raritku jinak fakt nevim ..

Odesláno

Nemam bohuzel,jen tu zpredu co jsem sem daval. Takze jsi to zkousel,nebo ne ? Podle me Ti to pujde ok ;)

Odesláno

Ja keď som to kúpil, vliezol som pod auto, priložil to a zistil, že vzadu mi tam zavadzia čosi, že to nejde priložiť, tak som to nechal tak a je to tak rok...ke´dže som tam nemal vtedy nainštalované matice, nešlo to prichytiť...

Odesláno

ja daval dozadu 3 delsi srouby, instaluje se to hodne blbe (jako vse dole kdyz nemas moznost na jamu) ale nakonec to vyslo :) tak to jeste prubni a kdyztak hod fota - ted v zime je na to fura casu, no ne ? ;)

Odesláno

Ja mám kryt. robím asi mesiac v novej firme a vozím auto-diely a vozíme aj kryty. cena 1300 Kč sa mi zdá strašne veľa. u nas stojí v priemere cca 30€, niektoré sú aj po 10€, ale na dobierku asi neposielame a ani rozvoz nemáme do ČR. keby si bol blízko hraníc tak by si mohol predávať aj naše diely, niečo je úplne bezkonkurenčné a vozíme po celej SR. AzCar, kukni na nete.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...