Guest StibTo Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 tak je to asi jak u ceho .. ja tam na nej mel pripraveny v kastli vsecky otvory, a to jak 3 pred napravnici tak dva bocni na spodku prednich podbehu a konecne tri vzadu na konci napravnice .. nebo co to je .. takze jsem asi mel kliku Citovat
Kuba 86 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Možná pomůže http://www.agauto.sk/cz/detail/kryt-motoru-spodni-kryt-pod-motor-peugeot-306-partner-8242.html Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Možná pomůže http://www.agauto.sk/cz/detail/kryt-motoru-spodni-kryt-pod-motor-peugeot-306-partner-8242.html Jo jo, tem, co si neprectou muj prispevek z 5/12/11 v 17:20 ;) Citovat
ferrari Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ako, otvory tam sú, to je no problem, ale zadná časť toho krytu nejak zavadzia, je tam akoby niečo navyše... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Chm .. Na mym to teda neprekazelo,mozna jen takovy presah cca par cm ale tak diky dotazeni celeho krytu nafest sroubama je tento presah priplacly ke spodku auta a nicemu nevadi Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Hele hadat se nechci ale spodek toho motoru by u KFX a KFW snad mel byt stejny,ne ? Leda ze Ti z agauto poslali nejakou raritku jinak fakt nevim .. Citovat
ferrari Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 no možno keby to proste priplácnem, tak to aj funguje, to je fakt...nemáš fotku? Sa mi marí že to bolo vľavo vzadu Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Nemam bohuzel,jen tu zpredu co jsem sem daval. Takze jsi to zkousel,nebo ne ? Podle me Ti to pujde ok Citovat
ferrari Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ja keď som to kúpil, vliezol som pod auto, priložil to a zistil, že vzadu mi tam zavadzia čosi, že to nejde priložiť, tak som to nechal tak a je to tak rok...ke´dže som tam nemal vtedy nainštalované matice, nešlo to prichytiť... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 ja daval dozadu 3 delsi srouby, instaluje se to hodne blbe (jako vse dole kdyz nemas moznost na jamu) ale nakonec to vyslo tak to jeste prubni a kdyztak hod fota - ted v zime je na to fura casu, no ne ? Citovat
Lucasao Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 mám taky kryt z agauto a pasuje uplně přesně Citovat
ferrari Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 No tak to musím niekedy do tej jamy zliezť...žeby to iba mne nepasovalo to hádam nie...ibažeby mi poslali nejaký iný dekel... Citovat
Antoan80 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Ja mám kryt. robím asi mesiac v novej firme a vozím auto-diely a vozíme aj kryty. cena 1300 Kč sa mi zdá strašne veľa. u nas stojí v priemere cca 30€, niektoré sú aj po 10€, ale na dobierku asi neposielame a ani rozvoz nemáme do ČR. keby si bol blízko hraníc tak by si mohol predávať aj naše diely, niečo je úplne bezkonkurenčné a vozíme po celej SR. AzCar, kukni na nete. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.