Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chci se zeptat, zda nebyla inovována sedadla u P406 v průběhu výroby. Vždy mi vadily měkké sedačky u 405 a rád bych se zeptal, zda ke konci výroby (rok 2000-2001)nebyly montovány sedačky tvrdší....

Odesláno

Abych ještě dodal. Sice tvrdší byly než u 405, ale stále dost měkké. Ideální jsou sedadla u 307, tak se ptám, zda to peugeot nějak vychytával i v průběhu. Řídil je 406 z roku 1996 a ta je měla dost měkká...

Odesláno

Tie makke sedaky mi tiez trocha vadia, ale zatial to nie je priorita. Rozmyslam, ze si v buducnosti obsataram nejake kozene sedaky zo 406 Coupe, mam informacie, ze za cca 5000 sa z vrakacu daju zohnat.

Odesláno

A není celá 406 o póze \"měkkého kočáru\"? A pokud chceš něco tvrdšího, tak tady asi existuje dost jiných variant pro koupi. Co já jsem seděl v látkových tak se mi tvrdší žádné nezdály. Kůži neznám.

Odesláno

V tuto chvíli mám Felicii a musím si docela její sedadla pochválit. Je to to jediné, co je dobré na ni...A ještě náhradní síly a servisní práce. Peugeot chci kvůli tomu, že chci auto, které bude dříčem a bude nás vozit (děti+psy+nějaké kufry). Jejich HDi jsou famozní a spotřeba fantastická. Kamarád má 406 v kombiku (2,0 HDi) a průměrně mu to žere 5,5 l nafty...I to je důvod proč chci Peugeot...

Odesláno

Tyto auta mám taky rád, proto jsem na tomto fóru. Ale raději si projdi pár vláken tady, aby jsi nebyl potom zklamán. Ta spotřeba 5,5 l jak zjistíš je spíš výjimkou, problém není 7-8l. Nevím co si představuješ pod pojmem dříč, ale bez oprav to taky u HDi nebude. Mě se tento typ auta dost zamlouvá, ale určitě to není pro nízkou spotřebu a bezporuchovost...

Odesláno
Originally posted by Honzin

A není celá 406 o póze \"měkkého kočáru\"? A pokud chceš něco tvrdšího, tak tady asi existuje dost jiných variant pro koupi. Co já jsem seděl v látkových tak se mi tvrdší žádné nezdály. Kůži neznám.

Iste, na relativne kratke vzdialenosti to ujde, ale po 100-150km sa aspon u mna zacinaju prejavovat bolesti, ktore nie su zapricinene vekom... Vseobecne maju 406 sedaky makke, to je vseobecne zname, samozrejme zalezi aj od predchadzajuceho majitela a jeho hmotnosti... Anyway, rozmyslam nad ich vymenou prave za kozene, ktore su tvrdsie a maju lepsie hlavne bocne vedenie tela.

Odesláno

Jo a tchán měl 405 GLD a jezdilo mu to za 5,5 l nafty stabilně!! Kamaráda jsem se ptal a těch 5,5 l mu to dělá, když :

30% jezdí ve městě,

40% mimo město,

30% dálnice.

Jede na hraně maximálních rychlostí a na dálnici nepřekračuje 140 km/hod. Říkal, že ideální je 2,0 HDI 80 kW, taky říkal, že jsou HDi náchylná na kvalitu nafty (=nešetřit už u tak levného provozu), zanáší se prý vstřiky a opravy jsou bolestivé....:(

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Kožené sedačky jsou výrazně tvrdší než látkové.

oproti sedačkám v superbu jsou sedačky v coupé jako vata... o dost měkčí :)

Odesláno

Po faceliftu 406 v roce 1999 přišly i tvrdší sedačky a delší sedáky oproti modelům do r.99:super

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: MPavel

Kožené sedačky jsou výrazně tvrdší než látkové.

oproti sedačkám v superbu jsou sedačky v coupé jako vata... o dost měkčí :)

Nemůžu srovnávat. V tom jsem nejel. Každopádně bych řekl, že octávka má stejně tvrdé ale o dost hůř tvarované...

Odesláno
Původně zaslal: Dragon

Po faceliftu 406 v roce 1999 přišly i tvrdší sedačky a delší sedáky oproti modelům do r.99:super

Ano mohu potvrdit.Dneska jsem si sednul do 406 z roku 2001 v bazaru a bylo to super!!! Ale koupim 306 v kombiku, ta je pro mne lepsi. 406 je strasne veliky kocar...

Odesláno
Původně zaslal: janmarkup

Jo a tchán měl 405 GLD a jezdilo mu to za 5,5 l nafty stabilně!! Kamaráda jsem se ptal a těch 5,5 l mu to dělá, když :

30% jezdí ve městě,

40% mimo město,

30% dálnice.

Jede na hraně maximálních rychlostí a na dálnici nepřekračuje 140 km/hod. Říkal, že ideální je 2,0 HDI 80 kW, taky říkal, že jsou HDi náchylná na kvalitu nafty (=nešetřit už u tak levného provozu), zanáší se prý vstřiky a opravy jsou bolestivé....:(

Tak za 5,5l se da jezdit tak maximalne do 120km/h a pri hodne lehke noze na plynu.Jenze to auto tak pekne jede a odolat tomu slapnout se proste neda;)Jinak prumer 6,4 na dalnici pri 140 a zapnutem tempomatu:D Ve meste si to papa 7,5-10 podle toho jaka je zima:aut Letosni zimu pres 7,5 ale nesla.Taky jsem jel jednou za 4,7 ale to jsme jeli se znamyma po okreskach a pres 100-110km/h jsem nejel:DJinak je pravda,ze sedacky jsou meke ale urcite lepsi jak u felicie.To je vrak sam o sobe i vcetne sedacek,ktere jsou tvrde a vrzou:rollJestli chces tvrde sedacky tak bez do nemeckeho auta nebo skodovky to vyjde nastejno:aut

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...