McBen Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Tak jsem se namátkově brouzdal seznamem členů v sekci 405 a už už jsem chtěl kliknout na mé oblíbené číslo člena 2000 ))) a ono nikde! Skvělé fotografické kreace na téma \"slečna a povinná výbava\" jsou pryč. V sekci 406 (změna auta) taky nic. Citovat
Netopýrka Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 juuuuu....vy me jeste hledate mezi zivejma, to potesi...rozhodla jsem se stat raritou: jsem cestnym clenem a mam i auti (zelenou 406cku)...a mozna bude dalsi prirustek do rodinky, jiz jsem v ocekavani P.S. prirustek by mel byt automobilovy, nikoli ten v brisku ...prozatim... Citovat
Kurt Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Původně zaslal: Netopýrka juuuuu....vy me jeste hledate mezi zivejma, to potesi...rozhodla jsem se stat raritou: jsem cestnym clenem a mam i auti (zelenou 406cku)...a mozna bude dalsi prirustek do rodinky, jiz jsem v ocekavani P.S. prirustek by mel byt automobilovy, nikoli ten v brisku ...prozatim... Já bych řekl, že rarita už jseš. Citovat
.mycTD Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Kurt: Lekce češtiny: 1. (já) jsem 2. (ty) jsi 3. (on, ona, ono) je Citovat
Kurt Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Původně zaslal: .mycTD Kurt: Lekce češtiny: 1. (já) jsem 2. (ty) jsi 3. (on, ona, ono) je Alespoň někdo si toho všimnul - blahopřeju! Citovat
Kurt Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Původně zaslal: aka ty tu poradas souteze? Kvízy pro bystré hlavy. Citovat
KoudaK Odesláno 1. březen 2007 Odesláno 1. březen 2007 Taky sem si říkal,že sem Netopejrku dlóho nešpiznul... :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.