Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim , chcel som si od OMP objednat rozpernu tyc http://www.ompracing.it/engine.php3 v katalogu maju len produkt pre prvu seriu P306 do rv97, ja mam 2.0 16V po facelifte , viete mi poradit ci by to mohlo pasovat a ulozenie pruzenia je rovnake? Nepredpokladam ze su tam nejake konstrukcne rozdiely ale predsa ak mate niekto radu poprosim Vas , dakujem Milan

Odesláno

myslim ze motoricky je tam rozdil, ne kvuli ulozeni tlumicu, ale kvuli ulozeni a velikosti motoru (u nekterych se neda pouzit klasicka rovna, ale videl jsem nekde tusim takovou, jakoby s vybranim do U):myslim

Odesláno

ten odkaz na OMP som dal troska nesikovne.... po Anglicky sa to vola strut brace... tiez si myslim ze ulozenie tlmicov bude take iste a facelift sa ho zrejme netykal, prekazkou mozu byt inak ulozene nadobky na naplne, ja mam 2.016V a rozpera pasuje na S16 a XSI , asi idem niekde hladat photos motora...

Odesláno

mimochodom pozeral som ten odkaz autodoplnky...tie ceny su sialene predrazene nebrat odtial...da sa zohnat kvalitna OMP dokonca nastavitelna by mala byt za 2500,-CZK u Vas to robi www.mk-racing.cz ak nezozeniem u nas beriem to od nich, mimochodom v Cechach som zohnal dobre drazkovane sportove kotuce Galfer komplet predne/zadne cca 8500,-CZK

Odesláno

jj, cena na autodoplnkach je trosku :xvul ale dal jsem to sem kvuli tomu rozdeleni do motoru;)

chechet: pisou tam 1.4 - 2.0 takze tobe by to tam melo jit v poho..:roker

• O 5 let později...
Odesláno

nechci zakladat zbytecne nove tema, tak ozivim tohle \"starsi\"tema :)

sehnal jsem rozperu OMP na ebay, nechal ji opiskovat a dat komaxit a kdyz jsem ji chtel namontovat, tak jsem narazil na problem :bacha

na prave strane sedi otvory pro srouby paradne, ale na leve strane nekdo asi pri montazi horniho ulozeni udelal chybu a umistil jeden sroub jinak nez ma byt a tim paden nemuzu namontovat rozperu...

jsou dve moznosti:

1) udelat diru do uchytu rozpery v miste sroubu co mam

2) predelat uchyceni horniho ulozeni tak aby pasovalo na rozperu (v miste otvoru v rozpere neni dira pro sroub coz vec komplikuje...)

prosim o radu co udelat :myslim

post-32864-14109626323959_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

no prave ze na leve strane (z pohledu ridice na prave) zadny otvor na sroub neni a kdybych to mel cele ulozeni vytocit, tak zase nebude sedet stredici kolik co na nem je. ono celkove to ulozeni vypada v nic moc stavu narozdil od druhe strany, tak premyslim ze bych koupil nove a cele ho vymenil a pak uz to snad bude v poradku a i otvory na rozperu budou sedet, nechce se mi zbytecne delat do rozpery dira

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...