Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

již párkrát se mi stalo že jsem při sešlápnutí brzdy a pak po puštění pedálu slyšel zvuk který mi připomíná pískavé nasávání vzduchu a po pár vteřinách zase nic.

dnes se mi to stalo po nastartování kdy auto stálo venku zkusil jsem sešlápnout brzdový pedál a byl o dost měkkčí než obvykle a pak to pískání přestalo a než se vše ohřálo tak asi při 10 sešlápnutí to na pár vteřinek písklo a pak už byl klid.

nevíte někdo zkušený co to je a na co se mám připravit??

jo je to na 205 1.8 D

Odesláno
Původně zaslal: pavel626

již párkrát se mi stalo že jsem při sešlápnutí brzdy a pak po puštění pedálu slyšel zvuk který mi připomíná pískavé nasávání vzduchu a po pár vteřinách zase nic.

dnes se mi to stalo po nastartování kdy auto stálo venku zkusil jsem sešlápnout brzdový pedál a byl o dost měkkčí než obvykle a pak to pískání přestalo a než se vše ohřálo tak asi při 10 sešlápnutí to na pár vteřinek písklo a pak už byl klid.

nevíte někdo zkušený co to je a na co se mám připravit??

jo je to na 205 1.8 D

Cau prosim te dela ti to kdyz pribrzdujes? Napr jedes pomalu a priprzdujes na krizovatku? Me to prave dela taky kdyz malinko slapu na brzdovy pedal tak slysim jak me to trochu piska a pri tom desticky mam ok a kotouce sou nadherny, a je vydet ze se sjizdi rovnomerne :myslim

Odesláno

to mi občas dělalo u 405ky.jak vede lanko zkrz podlahu k motoru,tak prochází takovou gumovou prachovkou a je možný,že v ní je díra(popraskaná) a když šlapeš na pedál,tak se z ní vyfukuje vzduch a obráceně.pak to tak zvláště píská

Odesláno

dělá mi to když pustím brzdový pedál jakoby kdyby utíkala pneumatika takový zvuk to je ale jen chviličku a pak nic

přijde mi to jakoby to přisávalo vzduch do posilovače drzd--balo by to možný??

Odesláno

ne to by ti to pak vůbec nebrzdilo kdyby se ti tam dostával vzduch.koukni na tu gumu pod pedálem jak sem ti psal.jo a pod tou gumou by měl bejt pístek(nevim jak u tvího auta)jestli taky ten nevrže.koukni na to a uvidíš.kdyžtak dej vědět jak si dopadl.jo a jinak ti to brzdí normálně??

[upravil dne 26.2.07 Medion]

Odesláno
Původně zaslal: Ráďa

jestli máš vývěvu hnanou řemenem,lehce ti prokluzuje řemen stačí napnout

CHi, Chi, ty teď žiješ vývěvou není liž pravda, bratře?:D:D:papa

Odesláno

tak to máš chlope sakra pravdu,v noci se mi o ní(vývěvě samozřejmě:P)zdá.Je vyměněná a zatím chodí.Budu na ni muset občas kouknout,jestli nepotřebuje pemprsku:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...