aka Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: aka Dodo: vis jiste, ze je to jen skoro tak drsny? No uznavam, ze po tom, co jsem si napsal na papir ty dva NICKY vedle sebe zni ten tvuj troskenc vic drsnacky. Jsi akcnejsi..... Ale to nejsem JA, to je jen nejaky prelud! Citovat
Vvitty Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Hieroglyfika pan je nenazranej a hrozne keca.... a vubec tys sedel nalevo a netopka naproti a blbne ti komp!!!!!! nene, komp je v poradku. to asi uz zacal uradovat Kurt, vis preci jak je rychlej? jo a kdo je tu nenazranej? vzdyt to byla jen takova mala svacinka... Citovat
Vvitty Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Hieroglyfika Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Hieroglyfika Dodo: vis jiste, ze je to jen skoro tak drsny? No uznavam, ze po tom, co jsem si napsal na papir ty dva NICKY vedle sebe zni ten tvuj troskenc vic drsnacky. Jsi akcnejsi..... Ale to nejsem JA, to je jen nejaky prelud! v te kavarne se zadne preludy nevyskytuji, ani duchove a strasidla, o tom ja neco vim, chodim tam jiz 300 let a nic takoveho jsem tam nikdy nepotkal Citovat
aka Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 to neuraduje KURT! Tobe bud blbnou rucicky nebo komp!asi mu preskocilo nebo co! Citovat
vector Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Hieroglyfika to neuraduje KURT! Tobe bud blbnou rucicky nebo komp!asi mu preskocilo nebo co! Co kde přeskočilo ? Citovat
vector Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Konečně sem přišel na to, čím po nocích honíte příspěvky. Citovat
Neon Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: vector Konečně sem přišel na to, čím po nocích honíte příspěvky. Asi tak ... A já myslel, že mají oba 2 ICQ:myslim:aut Citovat
Vvitty Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: vector Konečně sem přišel na to, čím po nocích honíte příspěvky. Asi tak ... A já myslel, že mají oba 2 ICQ:myslim:aut ja nemam dve icq, ja mam jedno a uplne mi staci a navic, toto byla zcela vazne minena prosba jedne slecny, kterou jsem zde citoval. nechapu, ze se to vzdycky zvrhne... [upravil dne 20.2.07 Vvitty] Citovat
Vvitty Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Hieroglyfika ja nemma icq ja mam mirandu:D:D mirindu? to je takova ta oranzova limonada, ne? Citovat
aka Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 2vvitty: jake slecny? moje urcite ne! mirinda? jo, zluta a bublinkova, jen kdyz ji lejes rychle zpet do sklenice. Citovat
Gotrek Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 Co se týká Hieroglyfiky, navrhoval bych anketu... Citovat
aka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 uffff, tu uz tu kuli me jednou nekdo navrhoval a nastesti to neproslo.....tak doufam, ze to ted dopadne stejne! Citovat
Netopýrka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 nezbyva mi, nez abych se do toho vlozila: ZADNA HIEROGLYFIKA NEBUDE :grr ma-li nekdo neco proti, at se dostavi k osobnimu rozhovoru do meho upiriho doupete a to si pak vyrikame hezky Z VOCI DO VOCI ....a to vam teda NEPREJU ZAZIT! :bojim:bojim KAPISTO AMIGOS???????? Citovat
Proky Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 A proč nebude sice je to drobet krkolomný nick, ale celkem dobrej. Citovat
aka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 Původně zaslal: Netopýrka nezbyva mi, nez abych se do toho vlozila: ZADNA HIEROGLYFIKA NEBUDE :grr ma-li nekdo neco proti, at se dostavi k osobnimu rozhovoru do meho upiriho doupete a to si pak vyrikame hezky Z VOCI DO VOCI ....a to vam teda NEPREJU ZAZIT! :bojim:bojim KAPISTO AMIGOS???????? DEKUJU Ti nacelniku, ze ses me zastal :potlesk:) Citovat
Vvitty Odesláno 20. únor 2007 Autor Odesláno 20. únor 2007 2Netopyrka: kdy ze jsme se to domluvili na te navsteve? abych na to treba nezapomel... Citovat
Netopýrka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 DNESKA - O PULNOCI - SEJDEME SE NA HRBITOVE...P.S. HRBITOV OLSANSKY [upravil dne 20/2/07 Netopýrka] Citovat
Vvitty Odesláno 20. únor 2007 Autor Odesláno 20. únor 2007 Původně zaslal: Netopýrka DNESKA - O PULNOCI - SEJDEME SE NA HRBITOVE...P.S. HRBITOV OLSANSKY [upravil dne 20/2/07 Netopýrka] ok, to beru ale pozor, dneska neni uplnek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.