petr307 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 tak mam novou lednicku, z akce za 999,- diky hosi za radu Citovat
petr307 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 hele 28l, je super. meli posledni kousek, mel jsem stesti... Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: petr307 teda koukam, ze se vyznas diky moc za info, pisu si (tisknu), bude to vzruso, fr. moc neovladame, ale odvaha nam nechybi Když už budete na riviéře, dopobručuju navštívit Grand Canyon Vedron (nejhlubší evropská soutěska - do 100 km od Cannes http://www.cktoptour.cz/pic/83.jpg). Cestu do Francie bych si naplánoval přes Švýcarsko a zastavil bych se na Schaffhausenských vodopádech (cca 20 km od německé hranice - výlet lodí na skálu uprostřed nejmohutnějšího evropského vodopádu taky stojí za to) http://imgs.idnes.cz/igsvet/A040328_TOM_RHEINFALL1V_V.JPG Citovat
petr307 Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 2medved: diky za typy, vsechno si znamenam co kdo doporucuje a verim ze za 14 dni co tam mame v planu byt to stihnem vse zhlednout P.S. koukal jsem, ze PC ma v tuto chvili 4444 radnych clenu!!! jen tak dal Citovat
Medvěd Odesláno 13. červen 2007 Odesláno 13. červen 2007 Původně zaslal: petr307 2medved: diky za typy, vsechno si znamenam co kdo doporucuje a verim ze za 14 dni co tam mame v planu byt to stihnem vse zhlednout P.S. koukal jsem, ze PC ma v tuto chvili 4444 radnych clenu!!! jen tak dal Pokud bys zvažoval ten Schaffhausen, pak ti ještě dopobručím hezkou silnici přes Luzern a Andermatt do Lausanne a následně do Francie - není to sice nejrychlejší, ale je to nádherná alpská horská silnice s okouzlujícími výhledy, máš - li čas, určitě nebudeš litovat. Citovat
Ferin007 Odesláno 14. červen 2007 Autor Odesláno 14. červen 2007 Jenom drobná oprava, ten kaňon se jmenuje Grand Canyon du Verdon. Stojí to fakt zato, je to mazec, je to v podstatě takovej bráška americkýho Velkýho kaňonu. Končí krásným jezerem (Lac de Sainte-Croix-má totiž tvar kříže). Tam se dají půčit loďky nebo šlapadla a zajet dovnitř kaňonu. Určitě tam doporučuju navštívit vesničku Moustieres-Sainte-Marie (doufám, že se jmenovala takle) v těsné blízkosti kaňonu a toho jezera. :super Citovat
petr307 Odesláno 14. červen 2007 Odesláno 14. červen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: petr307 2medved: diky za typy, vsechno si znamenam co kdo doporucuje a verim ze za 14 dni co tam mame v planu byt to stihnem vse zhlednout P.S. koukal jsem, ze PC ma v tuto chvili 4444 radnych clenu!!! jen tak dal omyl// Máme 375 řádných a 4446 registrovaných členů// řádných je jen 375:papa : pravda, ale to cislo bylo pekny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.