Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moje nove kolecka  

1. 1. Moje nove kolecka

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peta_V

Původně zaslal: Kenduch

Nechci dělat nikomu reklamu, ale kdybych kupoval nová kola tak je beru z www.e-pneumatiky.cz , protože už jen kvůli legalizaci a zápisu do TP to sojí za to....

No tak tohle ti zaridi vsude kde prodavaji kola znacek ktery jsou tam uvedeny (AEZ,Dotz,BBS, ...)to dela Alcar. Ale je to na kola pouze techto znacek. Muzes si treba koupit kola jiny a zajit do peugeotu a pozadat o vyjimku a zapsani do TP, ale to neni tak jednoduchy a trva to dlouho. Pokud ti kola ale nepolezou moc z blatniku a nebudou na prvni pohled extremni tak ti policajt nic nerekne, on vi prd jaky kola tam maji byt, nemuze to vedet. A pokud jde o technickou tak si jednoduse nasadis zimni a je to. Tohle proste neresit. Jediny problem muze byt kdyz budes bourat a ten koho si naboural pozna ze kola nejsou to prave a vyfoti si to treba, pak muzes mit problem s pojistovnou.

Já to taky neřeším a jezdím na 8J R17 ET40, ale problém s pojišťovnou bohužel může být i když někdo nabourá tebe a jsi v tom nevině!! Pojišťovna ti může odmítnout hradit škodu a se šikovným právníkem ji budeš ještě cálovat tomu co to zavinil :nevim A nevím jak Peugeot, ale Citroen tohle nepovoluje. Přestože 205/60 R15 jsou povolený a ty 225/45 R17 mají stejný obvod a z blatníků s ET40 nelezou....

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

2 f3Rd@ : To mas pravdu ale to uz nebylo receno jestli se maj pouzit podlozky nebo ne :aut. Roztec se ale dela :super

ty podlozky jsou k TeamDynamics Jet.

k tem OZ: Roztec se dela, ale jen ke GT a na ty nejak nemam korunky...

Odesláno

Mě šmakujou C... Ale chtělo by je to tak s 2\" límcem a bylo by to teprv gooood...:)

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Mě šmakujou C... Ale chtělo by je to tak s 2\" límcem a bylo by to teprv gooood...:)

Moje rec, ale s limcem bohuzel nejsou. :-(

Odesláno

než budeš kupovat, koukni na www.alukola.com, určitě nejlepší ceny, jinak jestli to chceš na běžné ježdění, tak Alessia jsou dost měkké, bez urážek mají v tuningových kruzích přezdívku tvarohy...

Odesláno
Původně zaslal: swedak

než budeš kupovat, koukni na www.alukola.com, určitě nejlepší ceny, jinak jestli to chceš na běžné ježdění, tak Alessia jsou dost měkké, bez urážek mají v tuningových kruzích přezdívku tvarohy...

Diky, presne z alukol je chci kupovat. Fakt spickove ceny.

Odesláno

Já to taky neřeším a jezdím na 8J R17 ET40, ale problém s pojišťovnou bohužel může být i když někdo nabourá tebe a jsi v tom nevině!! Pojišťovna ti může odmítnout hradit škodu a se šikovným právníkem ji budeš ještě cálovat tomu co to zavinil :nevim A nevím jak Peugeot, ale Citroen tohle nepovoluje. Přestože 205/60 R15 jsou povolený a ty 225/45 R17 mají stejný obvod a z blatníků s ET40 nelezou....

presne tohle jsem mel na mysli, ze je problem kdyz zavinis nehodu tak ti to nemusi pojistovna zaplatit a to i v pripade pokud ji nezavinis ty. Z 99,9% to tak neni, ale muzes narazit na blbce kterej se v tom vyzna, vi co a jak a jak se veci maji a pak je pruser. Kazdopadne by mne zajimalo zda se to tyka pouze kol, nebo i pneumatik, pokud mam v TP gumy 185/55/14 a jezdim na 195/45/14???

Odesláno

presne tohle jsem mel na mysli, ze je problem kdyz zavinis nehodu tak ti to nemusi pojistovna zaplatit a to i v pripade pokud ji nezavinis ty. Z 99,9% to tak neni, ale muzes narazit na blbce kterej se v tom vyzna, vi co a jak a jak se veci maji a pak je pruser. Kazdopadne by mne zajimalo zda se to tyka pouze kol, nebo i pneumatik, pokud mam v TP gumy 185/55/14 a jezdim na 195/45/14???

Pokud vazne narazis na blbce, tak se bude skubat i kvuli gumam...

[upravil dne 27/2/07 f3Rd@]

Guest Scratch
Odesláno

www.alukola.cz vybrat platine p37, ty se libi me a v 17 budou uzasny. ja jalikoz preferuju spise funkcnost a ne aby mi po dvou letech kola vymlatily napravu, budu kupovat 16tky

Odesláno

...Kazdopadne by mne zajimalo zda se to tyka pouze kol, nebo i pneumatik, pokud mam v TP gumy 185/55/14 a jezdim na 195/45/14???

urcite se jedna jak o kola tak pneu.. nahoda je blbec ale pak neco calovat ze svyho by nebylo asi hezky..:roll

Odesláno

Já mám taky bílou 406ku a mám na ní šestipaprskový kola Alutec 15\" (byli nejlevnější)

a jsem spokojenej,ale je fakt že většina lidí mi říká že kdybych dal větší kola a nižší gumy ,bylo by to hezčí. Tady-http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/3975_16.jpg&preview=150

a tady-http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/3975_17.jpg&preview=800&text=big

• O 4 měsíce později...
Odesláno

paul jane - dovozce je tusim www.speedpro.cz ale maji je skoro vsude, myslim ze na www.autodoplnky. www.MZB.cz atd

f3Rd@ - OZ vs Team Dynamics - myslim ze neslapnes vedel ani s jednema. Sam jsem TD mel a jednou jsem jedno nechaval trosicku rovnat protoze jsem asi v 60-ti vletel do 10-ti cm diry ve jedne vesnici tak tam byla takova prohluben trosicku,ale zadna tragedie, to by asi neprezilo zadny kolo bez ujmy. Ty OZ jsou proste osvedceny,je to kvalita, vzdyt delaji kola pro Rally tak i pro F1, vic uz snad ani udelat nemuzou. Musis se rozhodnout sam, JET maji mensi limec a kola s limcem jsou na poskozeni trosku nachylnejsi pokud limec neni tvarovany (BBS treba).

Kola bych delil do kategroii: Levny hlinik (allesio,atd), dobry hlinik (OZ,Kosei,AEZ, atd) pak jsou Magnesiova (Tecnomagnesio,Evo Corse,OZ,atd) a pak uz jen super kvalitka jako treba Schmidt, PLS, BBS, Tramont, HTN, WRD kterou malokdo zaplati.

Myslim ze zo neni tak jednoduche....

Kazdy vyrobce ma urcite rady, ktere se lisi jak cenou tak provedenim i konkretni slitinou i zpusobem vyroby.

Myslim ze OZ jsou v CR hodne proflakla ale pokud vezmu zavodni radu kvalitou jsou minimalne srovnatelna nebo v nekterych provedeni i lepsi treba

Compomotive, Team Dynamics, Torra i Evo Corse, sice jsou treba mene zname v CR zato v UK treba Team Dynamics se davaji na seriove vozy jako Lotus, TVR, Aston.

Treba Team Dynamics Pro Race 1.2 (rada Race) se mimo jine pouziva oficialne v britskem mistrovstvi cestovních vozu (BTCC) i diky sve vaze, ktera je 7.9 kg u rozměru 7x17.

http://www.prospeed.cz/?d=team-dynamics&p1=MakeDetail&p2=001

57280ddcf5a7828bbc277aab0df9731a.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...