Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co resite, emise se proste meri na prebehovych otackach, tak to je. Kdo nema auto, resp. motor v poradku, tak se nedivim ze se vam neco s tim stane. Pokud ho radne zahrejete a projedete at se procisti vyfuk, co vy se vam s tim asi tak mohlo stat. Me kdyz to merili tak cca. 5x to vytocil na cca 4500 otacek, vzdy tak na 4 sekundy. Je to motor jako kazdy jiny, v tech vysokych otackach dieselu nestiha jen cerpadlo, nevim co jineho by tam melo trpet kdyz je to zejmena jen ta takovou chvilku. Pri provozu kdyz nekoho predjizdim do kopce na 4ku a dusim plny kotel az do 4tisic ten motor dostane zabrat mnohem vice nez takove prdnuti na STK

btw. ac mi auto pri plnem kotl normalni trochu zakouri, tak mi namerili emise 0.08 ...

[upravil dne 16/2/2007 rimmer]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Chce to mít známého na emisích a nemusíš mít strach...mě P406 1,9TD taky běžně trošku kouří,tak jsem měl taky obavy, že by mohly být komplikace, ale nakonec emise na výbornou a nebylo potřeba ani motor vytáčet...

Odesláno
Původně zaslal: PetrM.

Chce to mít známého na emisích a nemusíš mít strach...mě P406 1,9TD taky běžně trošku kouří,tak jsem měl taky obavy, že by mohly být komplikace, ale nakonec emise na výbornou a nebylo potřeba ani motor vytáčet...

mě taky Hdi hulí. Je to 14 dní co sem byl na stk a je fakt že sem zrovna pár set kilometrů jezdil volnou a než něco naměřil,docela mu to trvalo.A když sem viděl co lítalo z komína odsávání,začal sem rudnout,co to mám za sráč.Zlaty berlingo.Brikety na celou zimu.ještě že toho kluka znám a nějou jeho metodou z toho udělal pomalu auto s FAP.(prej přepínání počtu válců) Jakou kouřivost by mělo mít první Hdi 66W? Motoru to nevadí.Omezovač hlídá bezpečné otáčky. Kdysi nám ve škole říkali mistrové,že zkoušeli co vydrží motor nákladní tatry 148. Prej byl na nějakej stolici a technici z kopřivnice sekli regulátor otáček a ojnice se začali z bloku ukazovat až v 7 tisících otáčkách. A jestli ste někdy viděli klikovku z týhle báby,tak to je kusanec železa. A píst něco taky váží. Osobáku 5000 opravdu nevadí.

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...