Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen pro info, na upravu packy mi stacila propiska. Trubicku sem pouzil z naplne a perko je jasny. Nasadil sem ho na malej cudlik uprostred pod klobouckem. Zatim mi na standartnim LCD prehazuje na datum s teplotou. Odblokovani PC a displej teprve planuju (1.4HDI 2005) :papa

• O 4 měsíce později...
Odesláno

noo ja som spojazdnil paacku pod volantom k inemu radiu ako k tovarenskemu, k Sony CDX-GT616U

www.connects2.com

www.stualarm.cz

pekne funguje...aj display, len tieto novsie radia od Sony neposielaju info von na externy display, len zobrazenie radia...

CD, CD Text, USB MP3 a Text,...nic... ale ovladanie pekne ide, rolovanie, zmeny albumov, hore dole v albumoch...

:super

Odesláno
Původně zaslal: buga

noo ja som spojazdnil paacku pod volantom k inemu radiu ako k tovarenskemu, k Sony CDX-GT616U

www.connects2.com

www.stualarm.cz

pekne funguje...aj display, len tieto novsie radia od Sony neposielaju info von na externy display, len zobrazenie radia...

CD, CD Text, USB MP3 a Text,...nic... ale ovladanie pekne ide, rolovanie, zmeny albumov, hore dole v albumoch...

:super

Právě proto jsem si pořídil jenom ovládání radia bez displeje protože to nemá absolutně cenu a člověk ušetří dost peněz ;) a navíc přijde o možnost připojit CD Changer :cool:

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

čistě hypoteticky řečeno pro ESP potřebuji (snímač polohy natočení volantu, gyro snímač vychýlení osy vozu a dál u to tuším pak jen řídí jednotka ABS akorát nevím zda to umožnuje BSI či není třeba ještě jine jednotky. Jenom mě to zajímá protože jak tak sleduji tak Peugeot je pěkná skládačka co se týká výbavy vozu.

[upravil dne 15.9.2007 KoNG]

jj jee to skladacka :P

akurat idem na vymenu manualnej klimy na automaticku :)))

mas AUTO svetla a AUTO stierace na dazdovy senzor na packe ? spojazdnil si to ?

a ESP ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

čistě hypoteticky řečeno pro ESP potřebuji (snímač polohy natočení volantu, gyro snímač vychýlení osy vozu a dál u to tuším pak jen řídí jednotka ABS akorát nevím zda to umožnuje BSI či není třeba ještě jine jednotky. Jenom mě to zajímá protože jak tak sleduji tak Peugeot je pěkná skládačka co se týká výbavy vozu.

a ESP ?

na kolik tě přišla výměna man.klimy za automat?

Odesláno
Původně zaslal: breta

a ESP ?

na kolik tě přišla výměna man.klimy za automat?

no kedze som to zohnal z buraneho auta,

takze to bolo ovela lacnejsie...

5 veci treba tam:

- samotna klima (kt je pod palubnou doskou v strede a taha sa uplne dole) - vacsinou to uz predavaju spolu s cidlami a pridavnymi vecami, aj kabelazou okolo klimy...

- kabelaz okolo tej automatickej klimy

- cela kabelaz pod palubnou doskou (aj to sa napaja na display automatickej klimy)

- teplotne snimac - cidlo

- display

jaj a cena... no tak nove veci tieto vyjdu okolo 45tis sk (1500€) :blicismajlik

ale inak daa sa to zohnat aj za 150€ ked ma clovek stastie :roker dakuem feldo :papa

link tu:

[upravil dne 23.1.2009 buga]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Cest, tiez uz mam packu prerobenu, a ide mi prepinat hodiny a teplota, takze preba display a napadlo ma tak ci by sa tam nehodil ten trojriadkovy display zo 406, pozerali ste to niekto? Ak nie pozrem to ja mam doma aj 406 s trojriadkovym, len sa mi ho nechce vytahovat preto sa pytam :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak uz mam aj ja ten vacsi display, a tymto by som sa chcel podakovat uzivatelom mk5 (za samotny displej z p307), hnusoba (za diagnostiku a spojazdnenie ostatnych funkcii, vratane spotreby, teploty,..) a PnR (za spolocnost pri ceste do peugeotu) :papa:super:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

206 je legoooooooo...tu pridas..tu ubereš a máš domeček:-d

jj, TOTO som hovoril aj ja davno, ze cisteee LEGO :D

davno sme sa s tym hrali, teraz autom :)

a maam pocit ze aj 207 je takaaa :))))

:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak zatial to vyzera zhruba takto:

p1090747.jpg

p1090749x.jpg

rad by som uz vymenil komplet podsvietenie za modre, tak som zhanal modru foliu na displej miesto tej oranzovej, lenze nic vhodne som nenasiel.. a tak vas prosim, ako inac by sa to tam dalo urobit, alebo ako ste to riesili vy? :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Chci se zepat, zda muzu sprovoznit pal. pocitac a co nejprve zjistit pred nakupem dipslaye typu B,abych jej zbytecne nekupoval.

Peugeot 206, 1.4, benzin, XS, rv 2002, display A- ukazuje cas, datum, zevni teplotu

prava packa- zda se mi, ze kloboucek je sundatelny.

dle servis boxu mam multiplex.- je napsane

MULTIPLEXNÍ ROZVOD MONTÁŽ MULTIPLEXNÍ SÍTĚ

nejprve musism zjistit zda mam 5 dratku do displaye? a co dal?

Kolik stoji na vrakaci display typu B?

diky za odpoved

[upravil dne 26/10/09 michigen]

Odesláno

na vrakaci budes zhanat Bckovy displej asi velmi dlho.. ten displej je v 206kach nedostatkove zbozi..

ja ho mam od jedneho clena P-C a ten co tam mam je sa mi zda ze z 307ky.. stacilo len trochu upravit vnutro a prehodit plosak s displejom do mojho stareho \"obalu\" a slo to v pohode.. akurat sa nezlakni ak ti nepojdu tie navyse funkcie hned, mozno bude treba ist do peugeotu na diagnostiku, niekto to aktivovane ma od vyroby a niekto nie (ja som musel na diagnostiku), a myslim ze kablov tam budes mat dost podla toho rozpisu co si postol by malo byt vsetko v pohode (ale za skotrolovanie nic nedas)

jaj a este, priprav si nejaku tenku hadicku ab take cosi na packu, aby sa dala stlacat, az ulames uchytky na klobuciku, v podstate aby fungoval ako tlacitko..

inac je to cele jednoduche.. avsak najtazsie je na tom zohnat displej.. talze drzim palce pri hladani :)

Odesláno

no najlahsie sa zhana ten co mas teraz.. iba s casom a datumom :)

u ostatnych je to uz tazsie.. ale skus prelistovat inzerciu, mozno tam budu nejake cisla na ludi co ich zvyknu mat, a neviem kolko typov je u 307cky, to budu vediet skor v tej sekcii, ale konektory a displej (s palubnym pc) su rovnake ako v 206ke, len sposob uchytenia je trosku iny, ale to nie je problem :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Chci poděkovat autorovi příspěvku neboť jsem se po delší době dokopal k dodělání PC do 206-ky od táty. Použil jsem displej z 307-ky stál sice 800,-kč ale je to horší ho tam dopasovat. Ještě před tím jsem se ujistil, jestli to půjde. 5 drátů tam bylo a po vložení trubičky do páčky stěračů, šlo přepínat i na starém displeji hodiny a teplota.

Takže je vše plně funkční a funguje super !!!:roker

PS : mám na prodej ten původní displej \"dvouřádkový\" za 350,-kč !!! :blablabla

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím.

Ctěl bych poprosit o pár doplňujících informací. Podle podrobného obrázkového návodu na foru jak na to :

http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=1561

jsem si zkontroloval jak to vypadá v mé 206ce. Mám model z roku 2004. Kablíků tam mám 5, páčka mne rozdělat jde.

1. Tak že podle všeho by to u mne mělo jít předělat ?

2. Je ten konektor u obou dvou displejů stejný ? Nemusí se nějak měnit konektory ?

3. Co je účelem sundání té vrchní krytky na páčce ? Asi nějaké ovládání toho displeje. Vidím tam přesně to samé co je vidět na té fotce ale nepochopil jsem k čemu se tam dává nějaká trubička, co by měla spínat.

Odpovězte prosím někdo z těch kdo jste to již na svém autě dělali.

Děkuji všem za odpovědi.

Odesláno

Menil som to na 2O6 1,4 HDi r.v.2OO4. Stačilo vymeniť displej - trojriadkový, doplniť páčku stieračov o ovládač počítača a diagnostickým prístrojom zapnúť. Funguje už 5 mesiacov bez problémov

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...