kmil Odesláno 27. duben 2007 Odesláno 27. duben 2007 Tak me napadlo s tim displayem PPT40,ze BSI jednotka posle signal do displaye o informaci o spotrebe atd a je jen na displayi jak ho zobrazi,tudiz by snad melo by byt jedno zda je PPT30 nebo PPT40,staci jen aby tyto informace umoznoval zobrazit,ne ?(a taky samozrejme na konektoru) Jo a nasel jsem navod na BSI,je to sice na multiplexovy citroen,ale treba nekomu pomuze: http://www.citroeny.cz/servis/data/xsara/Xsara_BSI_manual.pdf Jo a nepolekejte se hned,ze vam reknou,že to nejde aktivovat v BSI,radeji to zkuste jestě pak jinde (známe Peugeot-servisy,kdybych vždy na ně dal,tak musím být milionář a ještě k tomu kouzelník,že jde i to co tvrdí že nejde). Diagnostika u Peugeota od 500.-Kč víš. Citovat
KoNG Odesláno 27. duben 2007 Odesláno 27. duben 2007 kmil: zřejmě je to vázaný vazbou displeje s BSI - např BSI pošle udaj že na 3 řadku ma zobrazit udaje avšak displej je 2 řadkovy Jinak jsem dneska zjistil po oddělání záslepky na pravé páčce, že nemám kudy vést tyčinku na zmačknutí plíšku takže pochybuji že ho tam vubec mám ach jo zřejmě bych musel kuchnout celou páčku a nebo vyměnit celý pravý segment Citovat
kmil Odesláno 27. duben 2007 Odesláno 27. duben 2007 Kong: No jde o to,zda je to čiste jen display provazany s BSI jak jsi psal,nebo si display vse ridi sam a staci mu privezt jen data o spotrebe atd a sám si přelouská kde májí být napsaný. Citovat
KoNG Odesláno 27. duben 2007 Odesláno 27. duben 2007 já bych řekl, že to bude spíše řečeno typem displeje který bude vědět kde co muže zobrazit a co má adresovat na kterých adresách. Data určitě potečou i do toho malého ale ten nemá instrukce pro zobrazení požadovaných dat. Myslím že displej běží po VAN takže se vlastně chová jako zařízení plug & play ? Citovat
kmil Odesláno 27. duben 2007 Odesláno 27. duben 2007 No takze by melo byti jedno zda koupim PPT30 nebo PPT40 display,když stejně kabeláž budu muset tahat novou.No teda ani ještě nevím odkud,protože k těm hodinám co tam mám vedou pouze 4 draty.Z BSI urcite,ale ze bych videl nejaky volny konektor to ne,leda nekam dodat drat. Citovat
Leška Odesláno 27. duben 2007 Odesláno 27. duben 2007 Původně zaslal: kmil No takze by melo byti jedno zda koupim PPT30 nebo PPT40 display,když stejně kabeláž budu muset tahat novou.No teda ani ještě nevím odkud,protože k těm hodinám co tam mám vedou pouze 4 draty.Z BSI urcite,ale ze bych videl nejaky volny konektor to ne,leda nekam dodat drat. Myslím si ůplně to stejný.BSI jednotku jsem neviděl.Je tam volný vývod?To by bylo nejjednodušší.Dnes jsem byl na diagnostice,ale to byla jen pobočka peugeotu,ale dostal se jen do dat motoru jinde ho to nepustilo.Tak jsem objednaný ke známému na 10 prý se tam dostane.Je to kolonka multifunkční zařízení.Dám vědět jak jsem dopad. Citovat
kmil Odesláno 28. duben 2007 Odesláno 28. duben 2007 Volný konektor tam myslím přímo není,ale volných kontáktů v konektorech je tam plno.Konektorů je tam taky víc,zatím ani nevím do kterého by to mělo být připojeno. Citovat
Leška Odesláno 29. duben 2007 Odesláno 29. duben 2007 Původně zaslal: kmil Volný konektor tam myslím přímo není,ale volných kontáktů v konektorech je tam plno.Konektorů je tam taky víc,zatím ani nevím do kterého by to mělo být připojeno. Kdybys to náhodou zjistil tak dej vědět nebo posli foto. Citovat
denoo Odesláno 30. duben 2007 Odesláno 30. duben 2007 ja pojdem mozno v piatok na tu diagnostisku, ako myslim ze nam so starsim rocnikom 3 riadkovy displey vobec nepojde, asi by som riesil iba variantu z dvojriadkovym Citovat
kmil Odesláno 1. květen 2007 Odesláno 1. květen 2007 denoo: No zkus se zeptat tam i na ten trojradkovy Citovat
kmil Odesláno 1. květen 2007 Odesláno 1. květen 2007 To Leška: Tak oprava,na BSI mám volné dva konektory viz obr. Citovat
denoo Odesláno 2. květen 2007 Odesláno 2. květen 2007 nazdar kmil, tak som to pozeral mas pravdu mam T1 B2 , a pozeral som to co si tu fotil, ja to mam tak isto, akurat v tom druhom kontakte, alebo tiez ten spodny podla tejto foto kde su vidiet ze trcia ihlicky na zastrcku , tak tam mam zastrcku daku oranzovu a odtial vedu kable, a tu hornu jednu mam volnu. tak neviem teda Citovat
kmil Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 dle schematu co jsem studoval ud te xsary,tak je palubak napojen z tech konektoru co mam zapojeny,takze ty volny budou na neco jinyho,jako alarm atd.Jinak jsem koukal do Peugeot partnera na BSI,teda ma novejsi rocnik a je tam uplne jinak vypadajici-konektory ma zezhora a i usporadani je jine.Kazdopadne ale ta u te xsary vypada uplne stejne a pritom ma multiplex a palubak,takze nejaka nadeje tu je,zalezi zda do BSI z ECU posilano info o spotrebe,ci aspon ostatnich hodotych,ze kterych by se dala spocitat.Casem snad na neco prijdem. Citovat
denoo Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 ztracam nadej , zaujimave je to, ze sa este nikto nepochvalil ze ma rok 2000 alebo starsi a pritom tam ma palubak, ci vobec su taki .... aby to nakoniec nebolo tak ze palubaky su az od roku 2002 hore Citovat
kmil Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Ne to ne,na 100 pro meli palubak i 206 bez multiplexu. Citovat
denoo Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 ako vies? Si to videl na vlastne oci,alebo si sa o tom s niekym bavil?? Citovat
kmil Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 No jednak to psal ajsik a taky slysel od kamosa,ale duveryhodneho. Citovat
Leška Odesláno 4. květen 2007 Odesláno 4. květen 2007 Původně zaslal: kmil To Leška: Tak oprava,na BSI mám volné dva konektory viz obr. Takže tu bsi mám ůplně stejnou,akorát s tím rozdílem jak máš ty volné 2 zdířky je tam 7 kolíků tak tu mám zapojenou.Podle barvy drátků to vede k hodinám.Otázka je že od hodin vedou 4 dráty a kolíků je 7.Že by se jen dal 7 kolíkový konektor? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.