Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

laděný výfuk

Recommended Posts

Guest Bloodek
Odesláno

zdravím :papa

mám v plánu vyměnit obyčejný výfuk za laděný výfuk.

můžete se podělit ti co mají laděný výfuk , kde je nejlepší a nejlevnější si ho nechat udělat nebo kde se dá na netu koupit úplný laděný výfuk (ne jen koncovka,tlumič).

na 206cc, 1.6-80kw, 2003

děkuji

Odesláno

Aby to mělo vliv i na výkon a ne jen zvuk musíš začít svodama, sportovním katem a rozhodně to nebude levný ;) Tedy pokud nekoupíš nějaký levný svody který ti za rok prasknou :papa

Odesláno

....ale priprav se ze te to bude za chvili stvat jak to rve. Mel jsem na VW komplet vyfuk a teda:mrk hucelo mi jeste 5 min potom v šišce.... Ale zalezi na tobe, podle toho jak jezdis casto a tak...

Volil bych spis neco decentniho, nez řvouna:aut a urcite DOUBLE :roker

Odesláno
Původně zaslal: wata

....ale priprav se ze te to bude za chvili stvat jak to rve. Mel jsem na VW komplet vyfuk a teda:mrk hucelo mi jeste 5 min potom v šišce.... Ale zalezi na tobe, podle toho jak jezdis casto a tak...

Volil bych spis neco decentniho, nez řvouna:aut a urcite DOUBLE :roker

jenže doube na 306 je trochu opičárna jak obejít rezervu.. pokud má někdo výkres tak sem s ním.

Aha koukám, že to chceš na 206 tam je rezerva kde na cc čku ?

[upravil dne 7/2/2007 vector]

Odesláno

ladák na cc je daleko víc slyšet neč u normálních aut teda při jízdě bez střechy.taky sem s ním chvíly na jednom autě jezdi a už ho nechci fuj eeee.jestli chceš hezkej zvuk tak zkus tlumič z turbo diesla. ted ho mam omylem na 1,9 benzinu 405. a i táta zarytej odpůrce tuningu říká že je te zvuk héézkej. td totiž nepotřebujou tolik tlumit tak jsou fucky průchozejší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...