kadaver Odesláno 1. únor 2007 Odesláno 1. únor 2007 Tak som nasiel takuto srandu...keby to bolo lacnejsie...tak aj nadteam dumam... http://www.autodoplnky.cz/picture/shop/navody/TPMS/Podrobny-popis-vyrobku.pdf Citovat
Ferry Odesláno 2. únor 2007 Odesláno 2. únor 2007 podle me je to jen kravina na nic za zbytecny prachy, stejne vozim merak tlaku v aute v kastliku a neni takovej problem to jednou za 14 dni obehnout a premerit Citovat
kadaver Odesláno 2. únor 2007 Autor Odesláno 2. únor 2007 Původně zaslal: Ferry podle me je to jen kravina na nic za zbytecny prachy, stejne vozim merak tlaku v aute v kastliku a neni takovej problem to jednou za 14 dni obehnout a premerit No jasne za tie prachy! Ale keby to stalo liter, tak ako vravim aj popremyslam o kupe. Len ma to zaujalo, ze co sa uz da v pohode kupit co maju big auta a domontovat. Citovat
kadaver Odesláno 2. únor 2007 Autor Odesláno 2. únor 2007 Původně zaslal: Ferry podle me je to jen kravina na nic za zbytecny prachy, stejne vozim merak tlaku v aute v kastliku a neni takovej problem to jednou za 14 dni obehnout a premerit No jasne za tie prachy! Ale keby to stalo liter, tak ako vravim aj popremyslam o kupe. Len ma to zaujalo, ze co sa uz da v pohode kupit co maju big auta a domontovat. Citovat
barenst Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 JE fakt dobre , ja mam na aute original a ta hlasi jen malo tlaku v pnematice ,ale tohle i zkutecny tlak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.