Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Uprava auutom.svetiel


jkmtrnava

Recommended Posts

Odkaz pre: vlado asa (vladosr): Ten tvoj návrh respektívne pripomienka na automat svetiel ma zaujal. Už som hodil meil no neozval si sa, je vtom problém? Až to budeš čítať mohol by si sa ozvať.Prípadne mi to pošli do súkr. správ.

Myslel som tým pripomienku písanú na AUTOMAT svetiel na hlavnej stránke pod listom č. 10. ( vlado asa (vladosr)). Až si to už hodil na papier mohol by si to zverejniť. Teda ak si ešte prítomný prípadne tu občas hodíš reč.

A tu je tá pripomienka

(Schema sa zobrazi ked si ju date -otvorit prepojenie -v novom okne. Mam k nej len jednu malu , ale nebezbecnu vyhradu.Ak sa vam pokazi remen , regler , alternator nastane tma a v najblisej zakrute mozte prist o svojho krasavca.Preto pozor.Nekcem ublizit autorovi , ale je to tak. Uznavam ho ze to dal na sklo co nie je moj pripad stale nieto cas. Moje zapojenie berie signal zo snimaca rychlosti z prevodovky , preto nie je univerzalne. Dalej je signal impulzov -nie je lacny pozor- galvanicky oddeleny cez optoclen do citaca CD4020 , ALEBO CD4024 bezne IO. Z vystupu su zapojenie rele v samodrzi.Sami si urcite kedy sa maju zapnut obrysky , tlmene , a central. Po vypnuty klucika sa samodrz rele resetne . Ja som to riesil len preto ,lebo parkujem vonku a kym cistym auto od snehu a kurim interier nemusim este aj svietit kvoli baterke. Po prejdeny prveho metra svietia obrysky po cca 10 m tlmene podla polohy packy z vecera a potom sa auto zamkne kvoli cervenej na semaforoch a bezpecnosti veci na sedadlach a v kufri.Aby dakto nenastupil a neprecistil mi to. Dufam , ze to skreslim a rad uverejnym ale nie je to univerzalne pre peugeoty.)

Nebolo by zlé podumať aj nad zapojením pre naších miláčikov?

[upravil dne 26/1/07 jkmtrnava]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Vidím že to číta vela ludí a ten správny ktorý by si to mohol prečítať sa nejako neozýva.

Začínam pochybovať o tom jeho zapojení, prípadne že má moc roboty alebo nieje odfachu a jednoducho to nevie. Poslal som mu meil, no odpoved strohá: Ked budem mať čas hodím to na papier a uverejním to. :roker

POZNÁMKA PRE VLADO ASA: Ak to občas čítaš:

Lenže teraz v \"dlhých zimných večeroch\" by sa dalo bastliť, tak by bolo dobre to uverejniť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To KURT

Dakujem za upozornenie, ale napísal som to schválne tu lebo vidím že to číta dosť čitatelov a bol by možný záujem o to zapojenie. Bližší popis má na hlavnej strane(list č. 10), ale to som už písal. Viac už sem písať nebudem ( myslím pokec tohto typu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...