Radek500 Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 Má 205 nemá ukazatel teploty, je to 1,2 benzín, a při jízdě se mi rozsvicí kontrolka ( jako chladič ), vodu v nádržce mám. Čím by to mohlo být ? Citovat
durino81 Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: Radek500 Má 205 nemá ukazatel teploty, je to 1,2 benzín, a při jízdě se mi rozsvicí kontrolka ( jako chladič ), vodu v nádržce mám. Čím by to mohlo být ? Je to varovna kontrolka teploty a Stopka? Moze to byt zavzdusneny chladiaci okruh. Ak sa to rozsvieti po cca 3-5km jazdy, moze byt problem aj s termostatom-ze je zaseknuty a neotvori velky chladiaci okruh. Funkcia termostatu sa da overit tak, ze ked sa rozsvieti ta kontrolka, treba zastavit a skusit, ci je chladic teply. Ak nie, neotvoril sa termostat, ak ano, termostat by mal byt OK. Citovat
vinorak Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 zkus zkontrolovat to čidlo na hladinu v chladiči. možná je někde upadlej drát a jak se ten konektor ukostří tak to svítí Citovat
Radek500 Odesláno 30. leden 2007 Autor Odesláno 30. leden 2007 Mě se to rozsvítí už třeba při nastartování, pak to zahsne a zase se to rozsvítí, a od té doby se mi zde že vzrostla spotřeba. Jak to mám odvzdušnit ? Citovat
vinorak Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 odvzdušňovák je jeden přímo u termostatu(je to imbus) a druhý je na hadici k topení Citovat
Radek500 Odesláno 30. leden 2007 Autor Odesláno 30. leden 2007 ale kde je na tý hadici ?Musí auto stat na rovině, nebo z kopce ( jako u skodovky ) ? Citovat
vinorak Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 no jak je vodní pumpa tak z ní jde slabší hadice do radiátoru. Prostě najdi místo kde hadice jdou do interiéru a jdi po nich jedna vede k termostatu a ta druhá k pumpě. ještě je ale možnost že ho tam nemáš a pak to budeš muset odvzdušnit jenom tim u termostatu:papa je to jedno akorát musíš vyndat expanzku a dát jí co nejvejš a pak se to odvzdušní raz dva [upravil dne 30.1.2007 vinorak] [upravil dne 30.1.2007 vinorak] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.