kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 kadaver: a na co jsi přišrouboval tu celou páčku tempomatu? fota by jsi asi neměl? Citovat
kadaver Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Pri HDi uz netreba motorcek, tam to riesi pocitac. Původně zaslal: komisar mrkni a vidíš,dle mého aktivace + páčka nic neřeší jako je ovládání rádia páčkou musíš míti rádio.Ale jak jsem psal zatím jsem se o tempomat nestaral http://www.9000.cz/zbozi/200-tempomat-elektronicky Citovat
kadaver Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Ak si odmontujes kryt, tak by si tam mal mat uz pripravenu podu na packu... Ked mas uz vsetko pripravene, tak pochybujem, ze na toto zabudli... D.D. Původně zaslal: kajvet kadaver: a na co jsi přišrouboval tu celou páčku tempomatu? fota by jsi asi neměl? Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 kadaver: spinač na palubovke 328,- to je co a na co jsi to kupoval? včera jsem o vlákno výš přidával tři fota koukal jsi? Citovat
kadaver Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Ten potrebujes na aktivaciu a deaktivaciu tempomatu. Montuje sa vlavo pod volantom, vedla pripojkz k servis.PC. Původně zaslal: kajvet kadaver: spinač na palubovke 328,- to je co a na co jsi to kupoval? včera jsem o vlákno výš přidával tři fota koukal jsi? Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 já myslel že tempomat se aktivuje páčkou a deaktivuje sešlápnutím jakéhokoliv pedálu,ne? a od toho spinače jdou dráty k páčce,, ta páčka je má? [upravil dne 16.5.07 kajvet] Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 tu jsem páčku jsem viděl, mě jde o to jestli jde drát k tomu spinči za 328,- Kč nebo k čemu vede ten spinač? Na začátku tu někdo psal že mu stačila páčka a aktivace a fungovalo to...tak nevím ted jste mě hoši trochu zmátli :myslim [upravil dne 16.5.07 kajvet] Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Původně zaslal: komisar já nevím co máš na mysli// mě jde o to jestli jde drát k tomu spinči za 328,- Kč nebo k čemu vede ten spinač?// co psal výše kadaver: tlačítko které se prý montuje vedle zdířky pro připojení diagnostiky... na co tam mjako má být a k čemu sloužit? kadaver psal že se tím aktivuje a deaktivuje tempomat, ale já jsem myslel že se aktivuje normálně páčkou a deaktivuje sešlápnutím brzdy spojky plynu..:!? Citovat
genzer Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 tim tlacitkem se zapne tempomat a pak packu drzis nahore a po dosazeni rychlosti,ktrerou chcete jet, se packa pusti.pokud seslapnete brzdovej pedal nebo stisknete packu k sobe,tempomat deaktivujete.packou dolu se dava mensi rychlost Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Původně zaslal: komisar tak já myslel že se zapíná n páčce /zap vyp/ a pakm páčkou jen seřidíš kolik pojedeš no to jsem si myslel taky.... Citovat
genzer Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 navod k pouziti:papa mimochodem fakt funguje uplne presne,jako je popsany v navodu Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 hmm, ale když to tam budu domontovávat kam povedou dráty od toho vypínače? Citovat
genzer Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 bejt tebou se podivam,zda je tam nemas ve slepe zaslepce.ja a ta kontrolka se rozsviti na tom tlacitku,takova sipka [upravil dne 16/5/07 genzer] Citovat
Mišak Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Naco vam je tempomat?Mame ho v Chrysleru a využili sme ho možná jednou když sme ho chtěli vyzkoušet pak už nikdy nezda se my to jako věc kterou bych musel mít? Citovat
kajvet Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Původně zaslal: genzer bejt tebou se podivam,zda je tam nemas ve slepe zaslepce.ja a ta kontrolka se rozsviti na tom tlacitku,takova sipka [upravil dne 16/5/07 genzer] No jo v té zaslepené malé zdířce vedle větší na připojení k PC jsou navedeny dráty s koncovkou! Tak dráty všude mám i spinače, takže asi stačí pouze páčku,ten onen vypínač a aktivace... Citovat
genzer Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: genzer bejt tebou se podivam,zda je tam nemas ve slepe zaslepce.ja a ta kontrolka se rozsviti na tom tlacitku,takova sipka [upravil dne 16/5/07 genzer] No jo v té zaslepené malé zdířce vedle větší na připojení k PC jsou navedeny dráty s koncovkou! Tak dráty všude mám i spinače, takže asi stačí pouze páčku,ten onen vypínač a aktivace... no vida:mrk Citovat
kajvet Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- Citovat
Leo Odesláno 17. květen 2007 Odesláno 17. květen 2007 Tak jsem si přečetl manuál a je to tam napsáno jasně (osobně jsem si také myslel, že to funguje jinak): Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.