Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak si odmontujes kryt, tak by si tam mal mat uz pripravenu podu na packu... :) Ked mas uz vsetko pripravene, tak pochybujem, ze na toto zabudli... :D

D.D.

Původně zaslal: kajvet

kadaver: a na co jsi přišrouboval tu celou páčku tempomatu?:roll

fota by jsi asi neměl?:super

Odesláno

Ten potrebujes na aktivaciu a deaktivaciu tempomatu.

:) Montuje sa vlavo pod volantom, vedla pripojkz k servis.PC.

kadaver: spinač na palubovke 328,- to je co a na co jsi to kupoval?

včera jsem o vlákno výš přidával tři fota koukal jsi?

Odesláno

já myslel že tempomat se aktivuje páčkou a deaktivuje sešlápnutím jakéhokoliv pedálu,ne? :bojim

a od toho spinače jdou dráty k páčce,, ta páčka je má?

[upravil dne 16.5.07 kajvet]

Odesláno

tu jsem páčku jsem viděl, mě jde o to jestli jde drát k tomu spinči za 328,- Kč nebo k čemu vede ten spinač?

Na začátku tu někdo psal že mu stačila páčka a aktivace a fungovalo to...tak nevím ted jste mě hoši trochu zmátli :nevim:myslim

[upravil dne 16.5.07 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: komisar

já nevím co máš na mysli// mě jde o to jestli jde drát k tomu spinči za 328,- Kč nebo k čemu vede ten spinač?//

co psal výše kadaver: tlačítko které se prý montuje vedle zdířky pro připojení diagnostiky... na co tam mjako má být a k čemu sloužit? kadaver psal že se tím aktivuje a deaktivuje tempomat, ale já jsem myslel že se aktivuje normálně páčkou a deaktivuje sešlápnutím brzdy spojky plynu..:!?:myslim

Odesláno

tim tlacitkem se zapne tempomat a pak packu drzis nahore a po dosazeni rychlosti,ktrerou chcete jet, se packa pusti.pokud seslapnete brzdovej pedal nebo stisknete packu k sobe,tempomat deaktivujete.packou dolu se dava mensi rychlost

Odesláno

Naco vam je tempomat?Mame ho v Chrysleru a využili sme ho možná jednou když sme ho chtěli vyzkoušet pak už nikdy nezda se my to jako věc kterou bych musel mít?:papa

Odesláno
Původně zaslal: genzer

bejt tebou se podivam,zda je tam nemas ve slepe zaslepce.ja a ta kontrolka se rozsviti na tom tlacitku,takova sipka

[upravil dne 16/5/07 genzer]

No jo v té zaslepené malé zdířce vedle větší na připojení k PC jsou navedeny dráty s koncovkou! :mrk Tak dráty všude mám i spinače, takže asi stačí pouze páčku,ten onen vypínač a aktivace...:aut

Odesláno

Původně zaslal: genzer

bejt tebou se podivam,zda je tam nemas ve slepe zaslepce.ja a ta kontrolka se rozsviti na tom tlacitku,takova sipka

[upravil dne 16/5/07 genzer]

No jo v té zaslepené malé zdířce vedle větší na připojení k PC jsou navedeny dráty s koncovkou! :mrk Tak dráty všude mám i spinače, takže asi stačí pouze páčku,ten onen vypínač a aktivace...:aut

no vida:mrk

Odesláno

kadaver: ještě malou poznámku, jak vypadá ten vypínač na palubovce,jak se přidělává? To se ulomí ta krytka zaslepené která tam teď je? A kde jsi ten vypínač kupoval za tu cenu 328,- Kč? Jsem volal do Peugeota a ten vypínač tam mají za 1200,- :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...