Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No může to bejt zajímavý mít HDI-čko s pohonem 4x4. Ale přijde mi, že na to v jakým je stavu je předražený. Zadělaní budíků je hrozný, ale nechalo by se to upravit, že by to lajk nepoznal. Motorovej prostor by chtěl taky poupravit:)

BTW. Jinak si myslím, že by to mohlo mít oficiální přestavbu na TD (asi ne na HDI). Když jsme jestě vlastnili 405-ku tak jsme ji taky oficiálně přestavovali z GRI na GRD.

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Jak jste poznali,ze to je T16? podle sedacek,spoileru,výbavy,by to klidně mohla být mi16 ne?

Obecně tyhle sedačky se dávali do T16 (vlastně celej intrier tomu napovida) někdo teda tvrdí, že se dávali i do nevejch míček, ale o tom já nic nevim. A hlavně novej model se míčko nedělalo 4x4 (konec někdy 92/93) ... to je asi ta hlavní indicie ...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: M.a.R.i

Jak jste poznali,ze to je T16? podle sedacek,spoileru,výbavy,by to klidně mohla být mi16 ne?

Obecně tyhle sedačky se dávali do T16 (vlastně celej intrier tomu napovida) někdo teda tvrdí, že se dávali i do nevejch míček, ale o tom já nic nevim. A hlavně novej model se míčko nedělalo 4x4 (konec někdy 92/93) ... to je asi ta hlavní indicie ...

No tak tie sedacky sa davali len do Mi16 LeMans. A MI16 LeMans sa odlisovala od \"obycajnych\" Mi16 farbou a elektronami(z vonku)

Jeden clen tu dokonca aj ma MI16 LeMans. Trebalo by sa ho spytat v com sa odlisuje. On by to mal vediet najlepsie. ALe neviem jeho nick

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem tankoval vedle toho bazaru tak jsem se šel schválně na tu nádheru kouknout. No někdo se fakt vyřádil, je to Mi překopaný na Td papíry a je tam 2,0Hdi ze 406, 1905 uváděj jen podle papírů. Přístrojovka (406) taky zrovna moc nepasuje ,možná ještě ten středovej panel, zbytek zanechal origo 405, teda mimo zrcátek. No co dodat:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Já tam byl včera.Spojka je KO.Ložiska v zadních ramenech na odchodu a výfuk rezatej jak liška.Jinak je to HDi.podle toho trouby z bazaru má 150koní,ale dle mého to je 66kw/90hp......cena je přemrštěná.....

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...