Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to killer::super

Jinak, chtel bych se zeptat na snizeni auta pruzinami,jake?a o kolik do predu a o kolik vzadu?Tak nejak normalne,zadny extrem.Kdyz tam budu met pneu 185/55,chtel bych aby to trosku vic sedelo.

Odesláno

killer-hezky pekne...

jan07-ja mam -40/60...predek by jeste snesl o 2cm,zadek je akorat na nase silnice...vzadu ale nejsou pruziny,ale tozka,tusim,ze jsem ji presazoval o jeden zub...

Odesláno
Původně zaslal: s1600

jan07-ja mam -40/60...predek by jeste snesl o 2cm,zadek je akorat na nase silnice...vzadu ale nejsou pruziny,ale tozka,tusim,ze jsem ji presazoval o jeden zub...

-40/60 mohl bys me to trosku vysvetlit?To znamena,ze je to o 4-6cm niz nez origos?Takze staci koupit jen 2 pruziny na predek a zadek snizit pres zuby?

Odesláno

tzn. predek 40mm a zadek 60mm...vpredu je to maximalni hranice snizeni se seriovymi tlumici...pak uz se doporucuji sportovnejsi tlumice... vzadu se presazuje torzka,nevim ale presne kolik cm dela 1 zub...:(

Odesláno
Původně zaslal: s1600

tzn. predek 40mm a zadek 60mm...vpredu je to maximalni hranice snizeni se seriovymi tlumici...pak uz se doporucuji sportovnejsi tlumice... vzadu se presazuje torzka,nevim ale presne kolik cm dela 1 zub...:(

Sorry, ale nechápu jak pomůže při snižování výměna tlumičů za sportovní, když jsou vložený do těhlice:myslim to se spíš musí něco udělat s tou těhlicí, nebo se pletu?:myslim ta brání tomu aby to šlo níž;)

[upravil dne 15/2/09 Peti]

Odesláno

seriove tlumice nejsou stavene na snizeni,tudiz se nebudou spravne chovat...zmensi se jejich pracovni plocha...takhle to chapu ja...snizeni ma na starosti pruzina,ktera je kratsi a auto si vice sedne...

Odesláno

Do kytek půjdou, ale není to maximum snížení;)Jestli tedy myslíte k tomu snížení i funkčnost tlumičů tak to potom jo:super to bude asi max:mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tááák :) Sliboval sem o víkendu novou \"vychytávku\" do auta, tak tady je :-) Mám z ní radost jako malej kluk, sháněl jsem ho opravdu dlouho :) půjde na zadní plato čelem proti směru jízdy, aby si jeho zkušené pokývnutí ho mohli vychutnat všichni, jež předjedu :D

d4d5a428254182.gif e785ed28254185.gif 29c00f28254187.gif

A video:

:D :D

Odesláno

Díky :-) Jsem rád že se líbí, o víkendu ho tam nainstaluju a když půjde sníh dolů tímto tempem, tak se snad už i projedu, ale spíše to vidim až za 14dní.

lordlacik> U shellky za 799 smart bodů ;)

Teďka mu ještě musim vymyslet nějakej suchej zip na \"spodek\", aby se zvedal při otevírání 3.dveří společně s platem a nepadal :)

post-0-14109605029458_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...