Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Já ho mam přilepenej pod zrcátkem. Sice nejsem meteorolog, ale jak by ti ho mohl ochlazovat proudící vzduch? Ten přeci musí mít tu samou teplotu jako vzduch \"stojící\", ne? :) Leda nějaká studená fronta do nárazníka :D

[upravil dne 9.2.07 kujon106]

zkus si neco zjistit o windstopru, membrána co nepropustí vítr, tam se dozvíš jakej má vítr ochlazovací účinek:)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Já ho mam přilepenej pod zrcátkem. Sice nejsem meteorolog, ale jak by ti ho mohl ochlazovat proudící vzduch? Ten přeci musí mít tu samou teplotu jako vzduch \"stojící\", ne? :) Leda nějaká studená fronta do nárazníka :D

zkus si neco zjistit o windstopru, membrána co nepropustí vítr, tam se dozvíš jakej má vítr ochlazovací účinek:)

Chlape on už má uplně jiný auto:)je to starej příspěvek..To je tím že Kujon nejdřív tuzil tu 1.4 a ted když už má rozum tak jsou to decentní upravy:)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

Selskym rozumem v tomhle případě na čislo nijakej. To by pak, podle tvý teorie, byly všechny meteostanice k ničemu, jelikož by jejich čidla proudící vítr ochladil -> měřily by méně :D

Jinak tu 1.4 sem nikterak netuzil :D tady byla řeč o venkovnim/vnitřnim teploměru :-)

Odesláno

Volant mam z tuningshopu za 989,- adresa a nábu jsem si nechal udělat u známího kterej to umí se COčkem.Jen byl potřeba sehnat volant z vhodnym tisícihranem-použil jsem z 405ky.

[upravil dne 4.7.08 killer]

[upravil dne 4.7.08 killer]

post-0-14109601314991_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dalších pár věcí co jsem přes prázdniny udělal(hlavně osvětlení):

1)budíky(budou se ještě předělávat kvůli nevhodně provedenému podsvícení):D

P1100496small.JPG

2)budíky s \"límečky\"už v interieru

P1100534small.JPG

3)prototip LED svícení

P1100545small.JPG

4)Podsvícení interieru

P1100551small.JPG

5)osvětlení \"krmítka\" spolujezdce (kufru už mam taky)

P1100555small.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...