Fusion Odesláno 10. leden 2007 Odesláno 10. leden 2007 Původně zaslal: Jacke_Jumpe Já počítam s tim že ho celí vyměnim a budu mít jistotu že je to vyměněný né když ho koupim za hodně a stejně to budu muset vyměnit. ale ty prachy doufam že do toho budu házet trochu postupně. Karoserie dělat umim sem elektrykář a mam doma automechanika a \"za rohem\" vrakáč peugeot. Tak to snat pude. počítam ale s vaší pomocí. Musíš se zamyslet proč toto auto někdo prodá: 1) Potřebuje rychle prachy - teoreticky by se dalo sehnat něco slušnýho 2) Už má nový a prostě to nechce - teoreticky by se dalo sehnat něco slušnýho 3) Majitel zjistil že ho brzo čeka drahá oprava a to znamená: a) motor - jak benzín tak diesel b) přední náprava, což je velkej kámen úrazu a opravit se nic nedá (všechno se musí měnit) Odchází - tlumiče 2x 1700kč, ložiska 2x 1000kč, stabilizátor 2x 1300kč, uložení tlum. 2x 800kč, kulák 2x 350kč, čep řízení 2x 400kč = něco přes 11tis. a to nedej bože aby byla v háji poloosa, hřeben apod. Plus počítej rozvody, který by se měly udělat na každým a to je od 5tis navrch. A to už seš skoro na poloviční ceně auta. Nechci nikomu rozmlouvat jízdu v pohodlým velkým autě ale ta jízda je bohužel dost nákladná. Při té částce co chceš do auta vložit bych se osobně poohlídl jinam. A jak píšeš s tím postupným investováním - todle auto bohužel, a s tím tu má zkušenosti hodně lidí, když přestane jet tak je to na dýl. Já sem teď jezdil půl roku bez chyby (od opravy brzd. vedení) a zas se objevilo něco se servem. Sice to nevypadá že by to bylo nákladný ale i tak je to další starost. Mezitím co auto mám (skoro 4 roky) to stálo 2x dva měsíce v servisu (taky kvůli jejich neschopnosti) a několikrát sem řešil další blbosti. Citovat
rimmer Odesláno 11. leden 2007 Odesláno 11. leden 2007 Původně zaslal: foret PRO RIMMER , na tu spotřebu mám svědka (ky) ,záměrně říkám svědka jelikož ten člověk má taky 605-tku ,dokonce tu samou a taky nevěřil,až se přesvědčil!!! On má na té své nalítáno 280tisíc a tlaky 21, to je těsně před smrtí (motor) dle odborníka.Taky to tak vypadá ,když startuje! Vypadá to ,že ten motor někdo řádně přehříval a fest. Já za ty roky ,nemám nejmenší problém, samozřejmě , nějaká investice se časem najde,ale to už tak u starých aut je. Pokud se najde vážný zájemce ,rád mu vše o autíčku řeknu. A CENA ,hmm.....za 40,000 ho nechám! Koupil jsem dobře nové vozidlo a nehodlám vytřískavat co nejvíc. PŔI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA !!! kdyz mas svedka tak mas svedka Citovat
Jacke_Jumpe Odesláno 12. leden 2007 Autor Odesláno 12. leden 2007 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: Jacke_Jumpe Já počítam s tim že ho celí vyměnim a budu mít jistotu že je to vyměněný né když ho koupim za hodně a stejně to budu muset vyměnit. ale ty prachy doufam že do toho budu házet trochu postupně. Karoserie dělat umim sem elektrykář a mam doma automechanika a \"za rohem\" vrakáč peugeot. Tak to snat pude. počítam ale s vaší pomocí. Musíš se zamyslet proč toto auto někdo prodá: 1) Potřebuje rychle prachy - teoreticky by se dalo sehnat něco slušnýho 2) Už má nový a prostě to nechce - teoreticky by se dalo sehnat něco slušnýho 3) Majitel zjistil že ho brzo čeka drahá oprava a to znamená: a) motor - jak benzín tak diesel b) přední náprava, což je velkej kámen úrazu a opravit se nic nedá (všechno se musí měnit) Odchází - tlumiče 2x 1700kč, ložiska 2x 1000kč, stabilizátor 2x 1300kč, uložení tlum. 2x 800kč, kulák 2x 350kč, čep řízení 2x 400kč = něco přes 11tis. a to nedej bože aby byla v háji poloosa, hřeben apod. Plus počítej rozvody, který by se měly udělat na každým a to je od 5tis navrch. A to už seš skoro na poloviční ceně auta. Nechci nikomu rozmlouvat jízdu v pohodlým velkým autě ale ta jízda je bohužel dost nákladná. Při té částce co chceš do auta vložit bych se osobně poohlídl jinam. A jak píšeš s tím postupným investováním - todle auto bohužel, a s tím tu má zkušenosti hodně lidí, když přestane jet tak je to na dýl. Já sem teď jezdil půl roku bez chyby (od opravy brzd. vedení) a zas se objevilo něco se servem. Sice to nevypadá že by to bylo nákladný ale i tak je to další starost. Mezitím co auto mám (skoro 4 roky) to stálo 2x dva měsíce v servisu (taky kvůli jejich neschopnosti) a několikrát sem řešil další blbosti. Dyť já vym že je to díl za díl čet sem toho dost a pár aut sem už taky opravil. já mám 10 000. Na opravy hnet a nějaký pozděj. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.