Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

a poradis mi aspon co mam hledat?

Gold Wave, nebo Cool Edit, nebo prostě zvukový editor, něco umí i Nero. ale za tu práci s tím to asi nestojí, ale pokud chceš tak to zkus;)

[upravil dne 6/1/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

no to mi nerikej, ze to na radiu na eq nedohonis... :myslim:myslim:myslim mam 3 roky starou sonku a da se tam nastavit od A do Z...

co rict nekomu, kdo dela audio? da se sehnat pridavny eq atd, taky zalezi, jake bedny zivis tim radiem...

btw: fader je neco jineho, s basama to nema nic spolecneho ... :roll

Odesláno
Původně zaslal: Pata

no to mi nerikej, ze to na radiu na eq nedohonis... :myslim:myslim:myslim mam 3 roky starou sonku a da se tam nastavit od A do Z...

co rict nekomu, kdo dela audio? da se sehnat pridavny eq atd, taky zalezi, jake bedny zivis tim radiem...

Myslim že tim fader myslel asi LOUDNESS, a SRS WOW opravdu equalizerem nedohoní, je to něco jako prostorový efekt, ale osobně si myslím že se na hudbu moc nehodí, ale někomu se to líbí, mýmu mladýmu taky.
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Myslim že tim fader myslel asi LOUDNESS, a SRS WOW opravdu equalizerem nedohoní, je to něco jako prostorový efekt, ale osobně si myslím že se na hudbu moc nehodí, ale někomu se to líbí, mýmu mladýmu taky.

no LOUDNESS je zvyseni basu, ne? SRS WOW je z Win. Media Playeru, tvori to dojem velkych repro...

na hudbu to teda neni, ale 100 lidi 100 chuti :myslim

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

no LOUDNESS je zvyseni basu, ne? SRS WOW je z Win. Media Playeru, tvori to dojem velkych repro...

na hudbu to teda neni, ale 100 lidi 100 chuti :myslim

No a SRS WOW umí právě ten Mp3 Emgeton E 5 Cult
Odesláno

asi me ukamenujete,ale vzadu na to radio zivim 4repra a subacek pasivni a muzu rict ze i bez zesilka to hraje docela obstojne!priznam se,ze se mi tez libi kdyz to duni,ale chtel bych dosahnout toho duneni na nizsi hlasitost,to jsem dosahl tou mptrojkou!nejsem ten typ co jezdi ze stazenym okynkem jen proto aby na sebe upozornoval fakt!radio sice equalizer ma,ale nodohonim takovej zvuk jako s mptrojkou!v radiich se fakt moc nevyznam,ale proste kdyz jsem zapnul ten fader,tak to zacalo znatelne vice dunet!zatim se vsichni ze na to ze nemam zesilko tak to hraje fakt pekne a jeste k tomu z ty mptrojky je to fakt bomba!kdyby se dala ovladat pres radio tak mi to jedno,budu hold kupovat baterky,ale to stelovani primo na mptrojce je fakt o hubu!

Odesláno

asi me ukamenujete,ale vzadu na to radio zivim 4repra a subacek pasivni a muzu rict ze i bez zesilka to hraje docela obstojne!priznam se,ze se mi tez libi kdyz to duni,ale chtel bych dosahnout toho duneni na nizsi hlasitost,to jsem dosahl tou mptrojkou!nejsem ten typ co jezdi ze stazenym okynkem jen proto aby na sebe upozornoval fakt!radio sice equalizer ma,ale nodohonim takovej zvuk jako s mptrojkou!v radiich se fakt moc nevyznam,ale proste kdyz jsem zapnul ten fader,tak to zacalo znatelne vice dunet!zatim se vsichni ze na to ze nemam zesilko tak to hraje fakt pekne a jeste k tomu z ty mptrojky je to fakt bomba!kdyby se dala ovladat pres radio tak mi to jedno,budu hold kupovat baterky,ale to stelovani primo na mptrojce je fakt o hubu!

Mám vlastně stejný rádio TADY vypadá jinak ale ted jsem to porovnal s tvým a vnitřek je stejnej akorát tvoje umí navíc WMA, no a myslím že na to že je tam jen třípásmovej EQ to hraje docela obstojně, já k němu mám jen 4 x 16cm modrý Clariony repro a jsem spokojenej, pokud nastavíš ten EQ tak aby byly středy potlačený a výškový a basový vytahneš, tak zvýrazníš basy a výšky, to je vlastně náhrazení funkce loudness. Nebo tam je Xplod, což jsou taky zvyrazněný basy. A Loudness je zduraznění basů a výšek při nižších hlasitostech, vlastně je to fiziologická regulace hlasitosti, ve vyšší hlasitosti se potom ztrácí, kdežto u EQ je to nastavený v celém rozsahu hlasitosti. Jinak to co pišeš jako FADER, to je prolínání hlasitosti předních a zadních repro. Víc ti asi nepomůžu, leda to dělat jako já, pokud si něco pustím tak za jízdy nevyhledávám skladby protože i když to děláš na radiu tak se dolu stejně podíváš, a to už mužeš rovnou přepinat na mptrojce:papa

[upravil dne 6/1/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

skoda ze nemas vstup na jacka aby si zkusil tu mptrojku!ja asi zkusim ty programy na zvyrazneni basu a uvidim jestli to ma cenu vubec delat!jinak diky za pokec!ja jeste u 306 radio neni dole,je nahore v urovni budiku,takze nemusim koukat dolu jako u 406 ale jeste k tomu v aute je to ovladani prrece jen snazsi nez na mptrojce!skoda ze nefacha ovladani u volantu co bylo pro stary radio,to je supr vec!

Odesláno

skoda ze nemas vstup na jacka aby si zkusil tu mptrojku!ja asi zkusim ty programy na zvyrazneni basu a uvidim jestli to ma cenu vubec delat!jinak diky za pokec!ja jeste u 306 radio neni dole,je nahore v urovni budiku,takze nemusim koukat dolu jako u 406 ale jeste k tomu v aute je to ovladani prrece jen snazsi nez na mptrojce!skoda ze nefacha ovladani u volantu co bylo pro stary radio,to je supr vec!

Nj to maš pravdu, vstup taky nemám proti tomu co máš ty, a i to radio nahoře bych bral. No uvidíš jak ty programy ale nic jednoduchyho to není, pokud si v tom nikdy nedělal bude ti chvilku trvat než najdeš to správný nastavení efektů a EQ, ale potom už to pujde jako na drátkách. Hlavně pracuj vždy s kopií skladby aby jsi při případné degradaci nepřišel o originál;)

[upravil dne 7/1/07 Radek Hurvajz]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přesamplovat a přepálit všechny MP3 ky je docela pakárna.

Já být tebou bych si pořídil zesilovač, na kerým toho taky dost nastavíš (samozřejmě tam prostorový efekty a jiný blbosti mít nebudeš - to si budeš muset počkat, až se to bude montovat do běžných rádií).

Fader je zeslabování signálu (třeba stišení mp3ky na konci a na začátku skladby).

Pokud živíš repráky a subwoofer jen rádiem, tak to ani pořádně nevybudíš -> nebude to hrát (woofer ti nebude DUNĚT) -> Poříď zesilovač (aspoň 4 kanál - pokud chceš vzadu subwoofer a 2 repráky).

Každýmu se líbí něco jinýho, efekty sou fajn, ale za čas to omrzí - teda aspoň mě to omrzelo a vrátil sem se ke zvuku skoro bez equalizéru. Maximálně, pokud střídáš styly hudby, tak můžeš přepínat mezi přednastavenýma EQ. Přecejenom JAZZ a ROCK potřebujou trochu něco jinýho než hophip či tekno.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Noo,ked som bol maly,tak som si tiez myslel,ze super zvuk urobis jedine super ekvalizerom,eventualne vselijakymi vylepsovatkami ako SUPERBASS, XCO BASS a podobne.

Uz som ale dospel, a zistil ze su to vsetko len prznice zvuku pre male deti.

Dobry zvuk dostanes len pri spojeni dobreho radia a velmi dobrych repro plus aktivny subwofer.Poznas to podla toho,ze uz nebudes potrebovat ziadne korekcie.Tiez som to nemohol pochopit ako moze zostava hrat bez korekcii, ale ozaj to ide.Proste ziadne ekvalizery,basy+vysky,loudnes,superbas.Vsetko na nule,maximalne nejakych slabuckych + - 2db na jemne doladenie.Zistis ze kazdy trosku vacsi posun korekcii ti sice prida ziadane kmitoctove pasmo,ale ma vela bocnych,nexiaducich efektov(zvuk je zastrenejsi,dunivy,agresivny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...