Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 ..........jen by me zajimalo, kdo chlasta za me Něco málo asi já a mě podobný, a víc potom notoři co si nalejou 10 až 20 piv denně do hlavy:D:D:D:D:D Citovat
Pata Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pata mno tak ja bych ten prumer mozna i splnil, pokud se pocitaji i birellky Řeč je o pivu, ne o vodě z řeky vedle pivovaru:D:D:D:D v tom pripade jsem lehce pod prumerem, ale uz to valim dohnat :mrk:mrk :D:D Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 2vvitty: zajima me realna spotreba, cili i to, co jsi vypil v zahranici, nezavisle na barve, tvaru ci forme(detsky, normalni, ctyrkovy, pintovy, klidne i galonovy, svetly, tmavy, rezany, lahvovy, sklenicovy, jak je libo). co Te vedlo k carkovani loni?cena prumerneho piva je dobrej napad a kdo chlasta za Tebe? asi ten, co Ty za nej neco jinyho:D Citovat
Hadra Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 A tak to já splňuju. Jednou týdně na cca 4 piva, přes víkend třebas 10. Jo, do toho průměru jsem se vlezl. Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 2vvitty: proste jen tak si pamatujes, co si v poslednim kalendarnim roce vypil? stava se Ti to casto? Citovat
Neon Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Asi taky patřím k těm, co nám ten průměr kazí ... ;) Citovat
Vvitty Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 2aka: ani ne. jen obcas. zrovna u piva je to jednoduche, vzhledem k tomu ze ho piju jen kdyz jsem na vysocine a v Praze v jedne restauracce k obedu, tak se to necha dost dobre spocitat i zpetne mam ti rict, kolik panaku jsem vypil? nebo vina? chces vedet, kolik vychlastalo moje auto? pripadne nejake jine otazky? Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 2vvitty: no vidis a ja Te videla pit pivo i jinde na klouzani, na ochozi, na sebetove, na kostelci, mozna i na nejakem dzbane :D jestli odpovis na vsechny sebou polozene otazky(bez vymysleni si:D)ses fakt frajer:D:D:D no dobre, mozna si to rekne i o nejakou odmenu:aut Citovat
Dundee Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Neon Asi taky patřím k těm, co nám ten průměr kazí ... ;) To sice patříš, ale trochu jsem ti doufám ke zvýšení tvého průměru pomohl BTW: zbylo ti ještě něco? Jinak bych se asi do průměru vlezl, sem tam si dám, ale stojí to za to, jinak doma během týdne do těch 10-ti lahváčků, který koupim tak jednou až dvakrát za měsíc.... [upravil dne 2/1/2007 Dundee] Citovat
Neon Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Dundee BTW: zbylo ti ještě něco? [upravil dne 2/1/2007 Dundee] Kámo ... byl přeci silvestr ... vezl jsem je sebou na Šumavu, naivně si myslel, že mi vystačejí na 30 i 31 ... a 31 odpolko jsem napočítal, že jich zbývá pouhopouhých 6, tak kamoška svištěla na benzinku pro přídavek ... Takže odpověď: NE ... bohužel ... Citovat
Dundee Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 Tak jsem si naivně myslel, že tvoje prohlášení o nepivaření tak trochu platí Ale je to dobrý, aspoň se ti nezkazí.... Citovat
Vvitty Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 2aka: tak jestli to chces opravdu vedet, tak si na to ale zaloz vlastni vlakna, sem to nepatri otazku 1/ a 3/ Ti muzu zodpovedet pomerne presne, otazku 2/ to bude chtit trosku premysleni... chces to i s tim, kolik jsem za ten benzin utratil? jeste me tak napada tema \"kolik casu jsi protelefonoval\", \"jak casto jsi byl v divadle\", kolikrat v kine, ... [upravil dne 2.1.07 Vvitty] Citovat
lexa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 když počítám 3x-4x týdně po 4-6 pivech, v létě ještě na stavbě lahve tak to dělá: 52x3x2=312 litrů, nebo 52x4x3=624 litrů no to mě nenapadlo. No to jsem prochlastal peněz!!!!!!!:myslim Sakra musím to omezit!:cool: Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: Vvitty 2aka: tak jestli to chces opravdu vedet, tak si na to ale zaloz vlastni vlakna, sem to nepatri otazku 1/ a 3/ Ti muzu zodpovedet pomerne presne, otazku 2/ to bude chtit trosku premysleni... chces to i s tim, kolik jsem za ten benzin utratil? jeste me tak napada tema \"kolik casu jsi protelefonoval\", \"jak casto jsi byl v divadle\", kolikrat v kine, ... [upravil dne 2.1.07 Vvitty] no dobre, udelam ti souhrnny dotaznik, se vsemi podstatnymi otazkami, ok? treba bude mit zajem i nekdo jinej...Kurte?:D:D:D Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 to ti to mam posilat po jedne otazce?:o Citovat
raspa Odesláno 2. leden 2007 Odesláno 2. leden 2007 U mě to je takových 25-35 litrů nevím přesně , ale slibuji že letos si budu dělat čárky Citovat
aka Odesláno 2. leden 2007 Autor Odesláno 2. leden 2007 Původně zaslal: raspa U mě to je takových 25-35 litrů nevím přesně , ale slibuji že letos si budu dělat čárky supr:Ddik;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.