Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Pata

mno tak ja bych ten prumer mozna i splnil, pokud se pocitaji i birellky :D:papa

Řeč je o pivu, ne o vodě z řeky vedle pivovaru:D:D:D:D

v tom pripade jsem lehce pod prumerem, ale uz to valim dohnat :mrk:mrk:mrk :D:D:D

Odesláno

2vvitty: zajima me realna spotreba, cili i to, co jsi vypil v zahranici, nezavisle na barve, tvaru ci forme(detsky, normalni, ctyrkovy, pintovy, klidne i galonovy, svetly, tmavy, rezany, lahvovy, sklenicovy, jak je libo). co Te vedlo k carkovani loni?cena prumerneho piva je dobrej napad :)

a kdo chlasta za Tebe? asi ten, co Ty za nej neco jinyho:D

Odesláno

2aka: ani ne. jen obcas. zrovna u piva je to jednoduche, vzhledem k tomu ze ho piju jen kdyz jsem na vysocine a v Praze v jedne restauracce k obedu, tak se to necha dost dobre spocitat i zpetne :)

mam ti rict, kolik panaku jsem vypil? nebo vina? chces vedet, kolik vychlastalo moje auto? :D pripadne nejake jine otazky?

Odesláno

2vvitty: no vidis a ja Te videla pit pivo i jinde :) na klouzani, na ochozi, na sebetove, na kostelci, mozna i na nejakem dzbane :D:D

jestli odpovis na vsechny sebou polozene otazky(bez vymysleni si:D)ses fakt frajer:D:D:D no dobre, mozna si to rekne i o nejakou odmenu:aut

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Asi taky patřím k těm, co nám ten průměr kazí ... :roll:D;)

To sice patříš, ale trochu jsem ti doufám ke zvýšení tvého průměru pomohl :D BTW: zbylo ti ještě něco?

Jinak bych se asi do průměru vlezl, sem tam si dám, ale stojí to za to, jinak doma během týdne do těch 10-ti lahváčků, který koupim tak jednou až dvakrát za měsíc....:aut

[upravil dne 2/1/2007 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

BTW: zbylo ti ještě něco?

[upravil dne 2/1/2007 Dundee]

Kámo ... byl přeci silvestr ... vezl jsem je sebou na Šumavu, naivně si myslel, že mi vystačejí na 30 i 31 ... a 31 odpolko jsem napočítal, že jich zbývá pouhopouhých 6, tak kamoška svištěla na benzinku pro přídavek ... :)

Takže odpověď: NE ... bohužel ... :nevim

Odesláno

2aka: tak jestli to chces opravdu vedet, tak si na to ale zaloz vlastni vlakna, sem to nepatri :)

otazku 1/ a 3/ Ti muzu zodpovedet pomerne presne, otazku 2/ to bude chtit trosku premysleni...

chces to i s tim, kolik jsem za ten benzin utratil? :D

jeste me tak napada tema \"kolik casu jsi protelefonoval\", \"jak casto jsi byl v divadle\", kolikrat v kine, ...

[upravil dne 2.1.07 Vvitty]

Odesláno

když počítám 3x-4x týdně po 4-6 pivech, v létě ještě na stavbě lahve tak to dělá:

52x3x2=312 litrů, nebo 52x4x3=624 litrů no to mě nenapadlo. No to jsem prochlastal peněz!!!!!!!:grr:o:myslim

Sakra musím to omezit!:nevim:cool::cool::papa

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2aka: tak jestli to chces opravdu vedet, tak si na to ale zaloz vlastni vlakna, sem to nepatri :)

otazku 1/ a 3/ Ti muzu zodpovedet pomerne presne, otazku 2/ to bude chtit trosku premysleni...

chces to i s tim, kolik jsem za ten benzin utratil? :D

jeste me tak napada tema \"kolik casu jsi protelefonoval\", \"jak casto jsi byl v divadle\", kolikrat v kine, ...

[upravil dne 2.1.07 Vvitty]

no dobre, udelam ti souhrnny dotaznik, se vsemi podstatnymi otazkami, ok? treba bude mit zajem i nekdo jinej...Kurte?:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: raspa

U mě to je takových 25-35 litrů nevím přesně , ale slibuji že letos si budu dělat čárky :D:aut

supr:Ddik;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...