Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové nevíte jestli je možný nechat si vyměnit volant?

Možná blbej dotaz,ale docela by me to zajímalo, mám ho už docela ošoupanej:D

Nemám tušení jestli je to normální náhradní díl Peugeotu...:myslim

Díky za postřehy!

Odesláno

Urcite je volant jako nahradni dil. Tedy ciste volant ber airbagu ma kat.cislo 4109P0 (c.1 na obrazku) a cena je pekna palka - 5600kc u Peugeotu.

Lepsi bude kdyz se mrknes na vrakace. A kdyz zkusis hledani, tak najdes i navod jak ho vymenit...

[upravil dne 20.12.2006 Tornado]

post-0-14109595095859_thumb.jpg

Odesláno

Diky, ale mam novej model...mel sem na mysli kozenej,ale je mi jasny ze pres peugeot bych se asi nedoplatil no...

Mozna zkusim mrknout na ty vrakace...

BTW: nevite ted z fleku o nejakym u Brna nebo v Brne??

Dik

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

to vojtasbrno: ja ho menil za jinej otazka 15 min a jestlu chces a mas starej model tak bych mel i volant na prodej je zanovni.

Nemas fotku toho volantu na prodej? A jaka je cena?

Odesláno

Jestli potřebuješ vyřešit koženej volant, tak se sháněj po autočalouníkovi - kolem 1600 Kč to stojí tady v Praze a volant máš nově obšitej novou kůží.

Odesláno

Paul Jane: p. Kroupová, Jiráskova 877, Káraný u Staré Boleslavi, tel: 605 825 846

Cena potažení jednoduchého volantu cca 1500 Kč

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Jestli potřebuješ vyřešit koženej volant, tak se sháněj po autočalouníkovi - kolem 1600 Kč to stojí tady v Praze a volant máš nově obšitej novou kůží.

No asi to zkusim...dik:super

Odesláno

Tak sa mi to zda dost drahe !!

Tiez sa chystam potiahnut si ho kozou a podla cien som bol dost zhrozeny.

Nasiel som perfektnu nahradu, len to chce trocha zrucnosti a volant je ako z fabriky.

Potah sa da kupit samostatne a obsijete si ho sami . Na vyber su rozne farby , material prava koza. Dolezity je rozmer > obvod venca a jeho hrubka (tiez obvod) .

Pani a hlavna je cena >>>500 Sk.

Videl som to na vlastne oci a vyzera to skvele, volant je kozeny a hrubsi , cize lepsie padne do ruky.

Na Jar si to idem kupit ( teraz cez zimu sa mi s tym nechce babrat) a potom dam kontakt.:aut

[upravil dne 22/12/06 Keeper]

Odesláno

Keeper: Já mám třeba v BMW složitější tvar volantu a potřeboval bych potáhnout ne jen samotný vnějšek věnce, takže musím jít cestou čalounění. Tam je celkem drahý materiál, protože ta kůže se nedá použít ledajaká.

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Urcite je volant jako nahradni dil. Tedy ciste volant ber airbagu ma kat.cislo 4109P0 (c.1 na obrazku) a cena je pekna palka - 5600kc u Peugeotu.

Lepsi bude kdyz se mrknes na vrakace. A kdyz zkusis hledani, tak najdes i navod jak ho vymenit...

Nemáš podobný obrázek na volant k 405?

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Původně zaslal: Tornado

Nemáš podobný obrázek na volant k 405?

Chceš bez airbagu nebo s. ? a jakej rok?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...