Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pěkný článek.

Takže článku jsem porozuměl a něco překládám:

Při regeneraci za jízdy motor dostává ještě třetí, pozdní vstřik, takže zapálené palivo jde do filtru a tam ho nahřeje. Cerin způsobí snížení zápalné teploty na 450 st.C.

Das Additiv Eolys auf der Basis von Cerin (ein natürlich vorhandenes Mineral, das zu den seltenen Erden gehört und bisher vor allem als Legierung von Eisen in Erscheinung trat)

Aditivum Eolys je na bázi cerinu. Cerin je přírodní minerál, který patří k vzácným zeminám a dříve byl používán k legování železa.

Alle ausgebauten Filter werden nach Frankreich zu der Peugeot-Partnerfirma Faurecia geschickt und dort wiederaufbereitet. Dies geschieht zunächst durch nochmalige Regeneration mit Heißluft und danach durch Hochdruckwäsche mit Wasser. Die entstehenden Abgase werden in Katalysatoren gereinigt, das Abwasser wiederaufbereitet, Es bleibt eine geringe Menge Industrieabfall, der

fachgerecht entsorgt wird.

Všechny vymontované filtry jsou posílány do Francie do firmy Faurecia a tam znovu připraveny. Toto probíhá nejdříve regenerací horkým vzduchem, pak vysokotlakým promytím vodou. Vznikající odpadní plyny jsou čištěny katalyzátorem, odpadní voda znovupřipravena - recirkulována. Zůstává malé - nepatrné množství průmyslového odpadu, který je odstraněn v souladu s předpisy.

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Já myslím, že ten poslední odstaveček přesně potvrzuje to, co sem psal.

Ale podle mne kdo to provádí na KOLENĚ to dělá abdobně, takže v tom nevidím problém?

Odesláno

asi to neřeší... ale aspoň je vidět, jak si všichni chcou mastit kapsy na všem, nemyslím si, že cana repase fap, podle toho co tu bylo napsáno je tak nákladná...:grr

[upravil dne 28-3-07 domav]

Odesláno

Spíš jedinej. ;) Na autě při prodeji nemají marži téměř žádnou. Pokud se teda nebavíme o Jaguárech apod. To je daň zato, že samotný auta sou teď tak extrémně levný.

Odesláno

Nechal jsem si prověřit podle VIN čísla kolik stojí repasovaný FAP a aditivum.

Takže FAP 7.212,00 Kč.

aditiva 9979.95 /5l/ 3.120,00 Kč

9736.65 /1l/ 1.253,00 Kč

takže žádná hrůza raději než experimentobvat s čištěním nechám si udělat výměnu za repas.

:mrk

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...