P607Olda Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Pěkný článek. Takže článku jsem porozuměl a něco překládám: Při regeneraci za jízdy motor dostává ještě třetí, pozdní vstřik, takže zapálené palivo jde do filtru a tam ho nahřeje. Cerin způsobí snížení zápalné teploty na 450 st.C. Das Additiv Eolys auf der Basis von Cerin (ein natürlich vorhandenes Mineral, das zu den seltenen Erden gehört und bisher vor allem als Legierung von Eisen in Erscheinung trat) Aditivum Eolys je na bázi cerinu. Cerin je přírodní minerál, který patří k vzácným zeminám a dříve byl používán k legování železa. Alle ausgebauten Filter werden nach Frankreich zu der Peugeot-Partnerfirma Faurecia geschickt und dort wiederaufbereitet. Dies geschieht zunächst durch nochmalige Regeneration mit Heißluft und danach durch Hochdruckwäsche mit Wasser. Die entstehenden Abgase werden in Katalysatoren gereinigt, das Abwasser wiederaufbereitet, Es bleibt eine geringe Menge Industrieabfall, der fachgerecht entsorgt wird. Všechny vymontované filtry jsou posílány do Francie do firmy Faurecia a tam znovu připraveny. Toto probíhá nejdříve regenerací horkým vzduchem, pak vysokotlakým promytím vodou. Vznikající odpadní plyny jsou čištěny katalyzátorem, odpadní voda znovupřipravena - recirkulována. Zůstává malé - nepatrné množství průmyslového odpadu, který je odstraněn v souladu s předpisy. Citovat
domav Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 díky za překlad takže si myslím, že to asi nebude zase teková eko-bomba, jak se tady psalo.... Citovat
Ferin007 Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Já myslím, že ten poslední odstaveček přesně potvrzuje to, co sem psal. Citovat
domav Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Původně zaslal: Ferin007 Já myslím, že ten poslední odstaveček přesně potvrzuje to, co sem psal. Ale podle mne kdo to provádí na KOLENĚ to dělá abdobně, takže v tom nevidím problém? Citovat
Ferin007 Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Jooo? To by mě teda zajímalo jak to na koleně vyfukuje horkým vzduchem a pak hlavně, jak řeší to odsávání a recyklaci par a recyklaci vody?? :myslim Citovat
domav Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 asi to neřeší... ale aspoň je vidět, jak si všichni chcou mastit kapsy na všem, nemyslím si, že cana repase fap, podle toho co tu bylo napsáno je tak nákladná... [upravil dne 28-3-07 domav] Citovat
BATT Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Holt náhradní díly jsou pro automobilky největší kšeft. Citovat
Ferin007 Odesláno 28. březen 2007 Odesláno 28. březen 2007 Spíš jedinej. Na autě při prodeji nemají marži téměř žádnou. Pokud se teda nebavíme o Jaguárech apod. To je daň zato, že samotný auta sou teď tak extrémně levný. Citovat
domav Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Nechal jsem si prověřit podle VIN čísla kolik stojí repasovaný FAP a aditivum. Takže FAP 7.212,00 Kč. aditiva 9979.95 /5l/ 3.120,00 Kč 9736.65 /1l/ 1.253,00 Kč takže žádná hrůza raději než experimentobvat s čištěním nechám si udělat výměnu za repas. Citovat
domav Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 Takže vážení, myslím, že jenom vystříkání nebo vyvaření FAPu v hrnci nic neřeší. Viz odkaz od firmy Faurecie, která provádí repase FAP filtrů. http://www.faurecia.com/data/en/download/products/faurecia_particulate_filter_remanufacturing.pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.