matony Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Tak a dnes som si dal vianočný darček od PEUGEOTA. Bude má stáť cca 10.000,- ODIŠLA MI SPOJKA:bojim:bojim:bojim Žena a deti s darčekami počkajú do budúceho roka, však aj o rok budú vianoce:roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 No já trochu levněji. Čekají mě udělat rozvody, vodní čerpadlo (vypadá, že teče) a tím i chladící kapalinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breaksilver Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 No ja cakam,kedy dodycha zotrvak,myslite,ze bude treba menit aj komplet spojku.Sa mi etse zda v pohode.Inak som tam toho uz pomenil hodne:grr.Cim ma este prekvapi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 HDi - to bude spis tak za 17tis. nez za 10 :-( Kdyz se to ma udelat poradne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matony Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Na HDi som za sadu spojky uz zaplatil 7.100,-Sk /VALEO/ bez papierov. :DTeraz čakám kým mi to mechanik opraví a koľko si za to vypýta. Tvoj odhad /17.000,-/ bol takmer presný ak by som to dal robiť v orig. PEUGEOTE / materiál 12.000 + robota 6.000/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 A já mám dáreček, že mi opraví mou kočičku a já vypláznu:myslim přes 40.000,-Kč + STK + zák. ručení a můžu si to hodit. Ale vánoce jsou vždy 24.12., tak jestli nezmění kalendář, ta za rok budou taky.:myslim:myslim:grr:grr:super:(:D:D:roker:roker:roker A to byla nehoda z mé strany nezaviněná (nedání přednosti v jízdě=blondýna ženská MUDr). Stala se 8.5.2006 a dodnes není vyřešená (na st.zastup. se záhadně ztratil spis o DN) a nikomu to nevadí:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:o:o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Taky jsem stříbrňáka trochu obdaroval asi tak za patnáctku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matony Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 EŚTE STÁLE JAZDÍM NA FOTROVOM FAVORITE.....:grr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Původně zaslal: matony Na HDi som za sadu spojky uz zaplatil 7.100,-Sk /VALEO/ bez papierov. :DTeraz čakám kým mi to mechanik opraví a koľko si za to vypýta. Tvoj odhad /17.000,-/ bol takmer presný ak by som to dal robiť v orig. PEUGEOTE / materiál 12.000 + robota 6.000/. Ano, ale předpokládám, že ta tvoje slavná levná sada neobsahuje setrvačník... 4dílná sada Valeo obsahující setrvačník vyjde pro EU na 17 tisíc s DPH v Kč. [upravil dne 9.12.06 Fx] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matony Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Tak už zasa jazdím.... Spojka je vymenená a autíčko znovu jazdí. Zotrvačník som meniť nemusel, nakoľko mi odišlo hlavne ložisko spojky a to dokatovalo aj lamelu... Takže celkové náklady - 7.100,-Sk materiál a 2.000,- robota takže som ešte ušetril Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuboSE Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Původně zaslal: matony Tak už zasa jazdím.... Spojka je vymenená a autíčko znovu jazdí. Zotrvačník som meniť nemusel, nakoľko mi odišlo hlavne ložisko spojky a to dokatovalo aj lamelu... Takže celkové náklady - 7.100,-Sk materiál a 2.000,- robota takže som ešte ušetril ako si prisiel na to ze zotrvacnik je v ok a netreba ho teda menit? p.s este teraz som si vsimol ze ty mas tu slabsiu verziu HDi tak ty tam asi nemas dvojhmotny zotrvak??? [upravil dne 4/4/07 kuboSE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts