Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Môj vianočný darček......

matony

Recommended Posts

Na HDi som za sadu spojky uz zaplatil 7.100,-Sk /VALEO/ bez papierov. :DTeraz čakám kým mi to mechanik opraví a koľko si za to vypýta.

Tvoj odhad /17.000,-/ bol takmer presný ak by som to dal robiť v orig. PEUGEOTE / materiál 12.000 + robota 6.000/.

:xvul

A já mám dáreček, že mi opraví mou kočičku a já vypláznu:myslim přes 40.000,-Kč + STK + zák. ručení a můžu si to hodit. Ale vánoce jsou vždy 24.12., tak jestli nezmění kalendář, ta za rok budou taky.:myslim:myslim:myslim:grr:grr:super:(:D:D:D:roker:roker:roker

A to byla nehoda z mé strany nezaviněná (nedání přednosti v jízdě=blondýna ženská MUDr). Stala se 8.5.2006 a dodnes není vyřešená (na st.zastup. se záhadně ztratil spis o DN) a nikomu to nevadí:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:o:o:o

Původně zaslal: matony

Na HDi som za sadu spojky uz zaplatil 7.100,-Sk /VALEO/ bez papierov. :DTeraz čakám kým mi to mechanik opraví a koľko si za to vypýta.

Tvoj odhad /17.000,-/ bol takmer presný ak by som to dal robiť v orig. PEUGEOTE / materiál 12.000 + robota 6.000/.

:xvul

Ano, ale předpokládám, že ta tvoje slavná levná sada neobsahuje setrvačník... 4dílná sada Valeo obsahující setrvačník vyjde pro EU na 17 tisíc s DPH v Kč.

[upravil dne 9.12.06 Fx]

Tak už zasa jazdím.... Spojka je vymenená a autíčko znovu jazdí.

Zotrvačník som meniť nemusel, nakoľko mi odišlo hlavne ložisko spojky a to dokatovalo aj lamelu...

Takže celkové náklady - 7.100,-Sk materiál a 2.000,- robota takže som ešte ušetril :D:roker

• 3 months later...
Původně zaslal: matony

Tak už zasa jazdím.... Spojka je vymenená a autíčko znovu jazdí.

Zotrvačník som meniť nemusel, nakoľko mi odišlo hlavne ložisko spojky a to dokatovalo aj lamelu...

Takže celkové náklady - 7.100,-Sk materiál a 2.000,- robota takže som ešte ušetril :D:roker

ako si prisiel na to ze zotrvacnik je v ok a netreba ho teda menit?

p.s este teraz som si vsimol ze ty mas tu slabsiu verziu HDi tak ty tam asi nemas dvojhmotny zotrvak???:myslim

[upravil dne 4/4/07 kuboSE]