Bohouš Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Tak co jde ještě někdo ???? Dle přihlášených posádek by se mělo být na co koukat..... :roker http://www.autosport.cz/zavody/?id=158 Citovat
Vertex Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Jééé, škoda, šel bych rád, ale zejtra ráno pravděpodobně odjíždím na Měřín na Slapskou přehradu a v sobotu odpolende se vracím :roll:roll Pokud by mi nevyšlo ubytování, tak se ozvu Citovat
Bohouš Odesláno 30. listopad 2006 Autor Odesláno 30. listopad 2006 Vertex - tak zvedni kotvy už v sobotu ráno a doraž....... Citovat
Vertex Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 To bohužel nejde, jedu tam s gumou a s mamkou, beru kámoše ze Žatce, se kterým tam budu kalit. Jedeme Ochcávkou a večer mám nějakej ples. Kdyby mi ten Měřín odpadl, mám zejtra dovču, tak by nebyl problém Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Já jdu:super Chodíme s mladou pravidelně Letos by měl jít i kolega z práce - ten jde na Rally vůbec poprvé v životě - jsem na něj zvědavej. Těším se, jak malej \"jarda\":aut Citovat
Driver Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 To bych možná šel, víte někdo o nějakým dobrým místě na focení kde není moc diváků? Citovat
MJSytic Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Tak o žádným dobrým fleku bez lidí, to teda nevím Já chodím na Strahov, a tam je vždycky narváno, jako blázen... Letos nemá bejt ani moc kosa, takže počítám, že bude lidí zase hafo:( Dobrý fotky jsme tenkrát dělali v Blovicích. To bylo nějak v únoru a v lese moc lidí nebylo. Bomba akce:roker Citovat
Oliver Riedel Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Bohužel sem v práci,tak doufám,že někdo poreferuje o tom,jaký to bylo. Citovat
Vertex Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 Tak bohužel, ubytovací kapacity ještěn nějaký jsou, takže zejtra k poledni vyrážím směr Slapská přehra a vracím se až v sobotu odpoledne. Tak snad příští rokec:) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. listopad 2006 Odesláno 30. listopad 2006 no pani to bych sel..kde a v kolik?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.