Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevím jak u vás,ale má manželka mi auto často větrá a když bych se měl vlézt za volant po jejím nastavení sedačky,tak bych asi urval kolenem páčku blinkrů :(. Takže otevřu dveře a zmáčknu \' 1 \' :aut

Odesláno
Původně zaslal: Miku

nevím jak u vás,ale má manželka mi auto často větrá a když bych se měl vlézt za volant po jejím nastavení sedačky,tak bych asi urval kolenem páčku blinkrů :(. Takže otevřu dveře a zmáčknu \' 1 \' :aut

To já můžu mačkat v ruce třeba volant:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: P607Olda

Ještě pro zajímavost:

prosezené sedačky se dají docela dobře doma opravovat - dole na rámu pevně vyvázat takovým tím plastovým popruhem a vypolstrovat tuhým molitanem. Já jsem to nedělal osobně, ale můj oblíbený servisák na firemních autech a výsledek je překvapivě dobrý. Taky se dá polstrovat opěradlo pod bedry.

(Zaplatit 1 - 2 hodiny práce je mi u auta s 200 t.km milejší, než kupovat pár sedaček...)

to máš pravdu ,ale jest-li jeho manželka jako má kamarádka ,která má 155 cm tak je lepší výškově stavitelná sedačka:myslimto by museli býti 2 polštáře pod prdel:D:D

Nemám prosezené sedačky. Komisar má pravdu. Na to, že mám najeto přes 200t km, jezdí dobře a je v technicky + motoricky velmi dobré (výborné).

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: P607Olda

Ještě pro zajímavost:

prosezené sedačky se dají docela dobře doma opravovat - dole na rámu pevně vyvázat takovým tím plastovým popruhem a vypolstrovat tuhým molitanem. Já jsem to nedělal osobně, ale můj oblíbený servisák na firemních autech a výsledek je překvapivě dobrý. Taky se dá polstrovat opěradlo pod bedry.

(Zaplatit 1 - 2 hodiny práce je mi u auta s 200 t.km milejší, než kupovat pár sedaček...)

to máš pravdu ,ale jest-li jeho manželka jako má kamarádka ,která má 155 cm tak je lepší výškově stavitelná sedačka:myslimto by museli býti 2 polštáře pod prdel:D:D

Nemám prosezené sedačky. Komisar má pravdu. Na to, že mám najeto přes 200t km, jezdí dobře a je v technicky + motoricky velmi dobré (výborné).

Jo, já jsem to napsal jen pro informaci. Cena sedačky je vysoká a byl jsem překvapen, že oprava je snadná.

Odesláno

Sedačka spolujezdce je v pohodě a vycpaná by vypadala blbě a mít tam polštář, tak nevím. Zřejmě nikdo nemá stavitelnou sedačku spolujezdce na P406 starší model?:myslim:(:(:(:bojim:bojim

Odesláno

Už jsem tam několikrát psal email ale ani neodepsali. Já si myslím, že by sedačka řidiče s pravostranným řízením šla. Bohužel tu asi nemá nikdo zkušenost.:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...