Miku Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 nevím jak u vás,ale má manželka mi auto často větrá a když bych se měl vlézt za volant po jejím nastavení sedačky,tak bych asi urval kolenem páčku blinkrů . Takže otevřu dveře a zmáčknu \' 1 \' Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: Miku nevím jak u vás,ale má manželka mi auto často větrá a když bych se měl vlézt za volant po jejím nastavení sedačky,tak bych asi urval kolenem páčku blinkrů . Takže otevřu dveře a zmáčknu \' 1 \' To já můžu mačkat v ruce třeba volant:D:D:D:D:D Citovat
OK406 Odesláno 3. prosinec 2006 Odesláno 3. prosinec 2006 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: P607Olda Ještě pro zajímavost: prosezené sedačky se dají docela dobře doma opravovat - dole na rámu pevně vyvázat takovým tím plastovým popruhem a vypolstrovat tuhým molitanem. Já jsem to nedělal osobně, ale můj oblíbený servisák na firemních autech a výsledek je překvapivě dobrý. Taky se dá polstrovat opěradlo pod bedry. (Zaplatit 1 - 2 hodiny práce je mi u auta s 200 t.km milejší, než kupovat pár sedaček...) to máš pravdu ,ale jest-li jeho manželka jako má kamarádka ,která má 155 cm tak je lepší výškově stavitelná sedačka:myslimto by museli býti 2 polštáře pod prdel:D:D Nemám prosezené sedačky. Komisar má pravdu. Na to, že mám najeto přes 200t km, jezdí dobře a je v technicky + motoricky velmi dobré (výborné). Citovat
P607Olda Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: P607Olda Ještě pro zajímavost: prosezené sedačky se dají docela dobře doma opravovat - dole na rámu pevně vyvázat takovým tím plastovým popruhem a vypolstrovat tuhým molitanem. Já jsem to nedělal osobně, ale můj oblíbený servisák na firemních autech a výsledek je překvapivě dobrý. Taky se dá polstrovat opěradlo pod bedry. (Zaplatit 1 - 2 hodiny práce je mi u auta s 200 t.km milejší, než kupovat pár sedaček...) to máš pravdu ,ale jest-li jeho manželka jako má kamarádka ,která má 155 cm tak je lepší výškově stavitelná sedačka:myslimto by museli býti 2 polštáře pod prdel:D:D Nemám prosezené sedačky. Komisar má pravdu. Na to, že mám najeto přes 200t km, jezdí dobře a je v technicky + motoricky velmi dobré (výborné). Jo, já jsem to napsal jen pro informaci. Cena sedačky je vysoká a byl jsem překvapen, že oprava je snadná. Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Sedačka spolujezdce je v pohodě a vycpaná by vypadala blbě a mít tam polštář, tak nevím. Zřejmě nikdo nemá stavitelnou sedačku spolujezdce na P406 starší model?:(:bojim Citovat
P607Olda Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Myslím, že se ručně stavitelná sedačka spolujezdce nedělala. Řešením by snad bylo koupit ji z vozu s pravostranným řízením, např. http://www.dovozauta.cz/ Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2006 Odesláno 5. prosinec 2006 Už jsem tam několikrát psal email ale ani neodepsali. Já si myslím, že by sedačka řidiče s pravostranným řízením šla. Bohužel tu asi nemá nikdo zkušenost.:myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.