Jump to content
  • Current Donation Goals

Štěrkovna 16.12.2006 - dorazíte ?

Sektor

Štěrkovna 16.12.2006 - dorazíte ?  

1. 1. Štěrkovna 16.12.2006 - dorazíte ?

Recommended Posts

sorry, v poledne obedvam...nechcete to zrovna davat treba na rano ? ze bysme to dali tak na 6....uvazuj sektore..sobota, clovek je doma, prace na hlavu, potreba uklidit, neco pojist, taky nechcu vstavat v sobotu v 7 abych to vsecko stihl :) pokud to ma byt mistni sraz, tak bych to vubec nehrotil a dal to nekdy az treba na 3 - 4 hodiny, zejmena kdyz to bude tak na 2 hodky

Jak jsem už psal, dojedu když bude sníh tak ještě líp musím vyzkoušet ZXo. A taky ho naučit jezdit jak chci já a ne ono. Viz srazík 2.12.2006. Po cestě z5 jsem byl změřen na Rudné 70 v 50 odečetli 3km a bylo to zo 1000,- a 2 BODY. kur***va den na PI***ČU.:grr:grr:papa

Původně zaslal: lexa

Jak jsem už psal, dojedu když bude sníh tak ještě líp musím vyzkoušet ZXo. A taky ho naučit jezdit jak chci já a ne ono. Viz srazík 2.12.2006. Po cestě z5 jsem byl změřen na Rudné 70 v 50 odečetli 3km a bylo to zo 1000,- a 2 BODY. kur***va den na PI***ČU.:grr:grr:papa

hmm, tak tohle vazne nasere :(:(:(

Původně zaslal: Sektor

Nemas jezdit jak howado :D

No ty mas co mluvit, kdyz te fotili z policejniho mondea u Americkanek :D:D:D

btw ted me napada, ze kdyz jsme cekali s Jarkem na Rimmra na sterkovne, tak jsem objevil kameru... a ted si vzpominam, ze kdyz tam blbnul kamos, tak prijeli mestaci a mel to za 200 :myslim

myslite, ze nebude problem? Neudelame to radeji jinde? Nerad bych dostal zaznam... :myslim

Zaznam za co ?:D

Ze prijedes na sterkovnu a udelas na parkovisti hodiny ? :potlesk ... tohle snad nema nikdo za potrebi komentovat.

Prijde mi to stejna blbost, jako kdybych na krizovatce cekal na zelenou a pritom turoval na maximum - za ti mi taky nemuzou dat pokutu prece :D

Zaznam za co ?:D

Ze prijedes na sterkovnu a udelas na parkovisti hodiny ? :potlesk ... tohle snad nema nikdo za potrebi komentovat.

Prijde mi to stejna blbost, jako kdybych na krizovatce cekal na zelenou a pritom turoval na maximum - za ti mi taky nemuzou dat pokutu prece :D

:D:D:D nezapomen, ze jsi na verejnem prostranstvi, kamos to dostal za verejne ohrozeni, byl si zasmykovat a udelat par hodin...

Chci videt tvoje hnedotrenky, jak prijedou mestaci a budes jim vysvetlovat, ze jsi jenom turoval motor na zelenou :super

Mi muzou polibit prdel ... snad mam pravo vyuzit to, co mam v technicaku a co auto podle one technicke splnuje. = Rozjet v obci na 50km/h , depnout na brzdu (kdyby meli keci, okolnost je treba revma v noze) a tocit volantem (jinaq je auto na nic prece kdyz se jede jen rovne).

Ja ty mestaky tolikrat vyfuckoval ze mi az prijde k smichu co by vsechno radi pokutovali ... rad se jim vysmeju, opravdu :D

Mi muzou polibit prdel ... snad mam pravo vyuzit to, co mam v technicaku a co auto podle one technicke splnuje. = Rozjet v obci na 50km/h , depnout na brzdu (kdyby meli keci, okolnost je treba revma v noze) a tocit volantem (jinaq je auto na nic prece kdyz se jede jen rovne).

Ja ty mestaky tolikrat vyfuckoval ze mi az prijde k smichu co by vsechno radi pokutovali ... rad se jim vysmeju, opravdu :D

rad se prijdu podivat, opravdu :super