Sektor Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Co takhle teda troho 16.12.2006 ve 14.00 dorazit na štěrkovnu ? je to sobota [upravil dne 29/11/06 Sektor] [upravil dne 29/11/06 Sektor] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 sorry, v poledne obedvam...nechcete to zrovna davat treba na rano ? ze bysme to dali tak na 6....uvazuj sektore..sobota, clovek je doma, prace na hlavu, potreba uklidit, neco pojist, taky nechcu vstavat v sobotu v 7 abych to vsecko stihl pokud to ma byt mistni sraz, tak bych to vubec nehrotil a dal to nekdy az treba na 3 - 4 hodiny, zejmena kdyz to bude tak na 2 hodky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Taxem to změnil na 14.00 - to už snad každej stihne se nažrat a vytrávit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 no to uz je lepsi...to bych teoreticky cas mel mit, takze bych teoreticky prisel, nemam to daleko ze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 ale tak ukazu se :papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 Pokud prijedes jen ty y(jako podle ankety) ... bude to pekne popi*i sraz teda :D Ale tak co nadelam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 tak zatim jsme 3, ne? co bys chtel, ostatni prajzaci setri .... :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 ale dyt z rovnin je jeste kubacher s dalsi 605tkou, tmave modra novejsi model, v zadu ma dve elektricke anteny na kazde strane kufru jednu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Původně zaslal: rimmer ale dyt z rovnin je jeste kubacher s dalsi 605tkou, tmave modra novejsi model, v zadu ma dve elektricke anteny na kazde strane kufru jednu :mrk:mrk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jauda Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 když by na to přišlo, tak budem 4 - alespoň auta :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Čím víc, tím lip ... ja tam přijedu klidně i sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: Sektor Čím víc, tím lip ... ja tam přijedu klidně i sám aby to nedopadlo jak minule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domikra Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 na tý piskovně jsem ještě nebyl,takže nevím kde to je ale s menší navigací bych se tam mohl ukázat,jsu až na noční,tak že je to celkém realní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexa Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Jak jsem už psal, dojedu když bude sníh tak ještě líp musím vyzkoušet ZXo. A taky ho naučit jezdit jak chci já a ne ono. Viz srazík 2.12.2006. Po cestě z5 jsem byl změřen na Rudné 70 v 50 odečetli 3km a bylo to zo 1000,- a 2 BODY. kur***va den na PI***ČU.:grr:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Nemas jezdit jak howado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: lexa Jak jsem už psal, dojedu když bude sníh tak ještě líp musím vyzkoušet ZXo. A taky ho naučit jezdit jak chci já a ne ono. Viz srazík 2.12.2006. Po cestě z5 jsem byl změřen na Rudné 70 v 50 odečetli 3km a bylo to zo 1000,- a 2 BODY. kur***va den na PI***ČU.:grr:papa hmm, tak tohle vazne nasere :( Původně zaslal: Sektor Nemas jezdit jak howado No ty mas co mluvit, kdyz te fotili z policejniho mondea u Americkanek :D:D btw ted me napada, ze kdyz jsme cekali s Jarkem na Rimmra na sterkovne, tak jsem objevil kameru... a ted si vzpominam, ze kdyz tam blbnul kamos, tak prijeli mestaci a mel to za 200 myslite, ze nebude problem? Neudelame to radeji jinde? Nerad bych dostal zaznam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Zaznam za co ? Ze prijedes na sterkovnu a udelas na parkovisti hodiny ? ... tohle snad nema nikdo za potrebi komentovat. Prijde mi to stejna blbost, jako kdybych na krizovatce cekal na zelenou a pritom turoval na maximum - za ti mi taky nemuzou dat pokutu prece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: Sektor Zaznam za co ? Ze prijedes na sterkovnu a udelas na parkovisti hodiny ? ... tohle snad nema nikdo za potrebi komentovat. Prijde mi to stejna blbost, jako kdybych na krizovatce cekal na zelenou a pritom turoval na maximum - za ti mi taky nemuzou dat pokutu prece :D:D nezapomen, ze jsi na verejnem prostranstvi, kamos to dostal za verejne ohrozeni, byl si zasmykovat a udelat par hodin... Chci videt tvoje hnedotrenky, jak prijedou mestaci a budes jim vysvetlovat, ze jsi jenom turoval motor na zelenou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Mi muzou polibit prdel ... snad mam pravo vyuzit to, co mam v technicaku a co auto podle one technicke splnuje. = Rozjet v obci na 50km/h , depnout na brzdu (kdyby meli keci, okolnost je treba revma v noze) a tocit volantem (jinaq je auto na nic prece kdyz se jede jen rovne). Ja ty mestaky tolikrat vyfuckoval ze mi az prijde k smichu co by vsechno radi pokutovali ... rad se jim vysmeju, opravdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pata Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Původně zaslal: Sektor Mi muzou polibit prdel ... snad mam pravo vyuzit to, co mam v technicaku a co auto podle one technicke splnuje. = Rozjet v obci na 50km/h , depnout na brzdu (kdyby meli keci, okolnost je treba revma v noze) a tocit volantem (jinaq je auto na nic prece kdyz se jede jen rovne). Ja ty mestaky tolikrat vyfuckoval ze mi az prijde k smichu co by vsechno radi pokutovali ... rad se jim vysmeju, opravdu rad se prijdu podivat, opravdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts