Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj zdravím všechny 407čkáře mám takovej dotaz co máte na své 407 za zimní pneumatiky já mám 205/55 R16 BRIDGESTONE LM25 a moc nejsem spokojený :( docela hlučné ,rezonujou do kastle.

Odesláno

Ahoj, mam presne rovnake cisto nove (ale na 307) a tiez sa mi zo zaciatku zdali hlucne. Ale teraz uz je to rozhodne lepsie - bud som si zvykol, alebo sa trochu \"zajazdili\". Vibruje to vsak menej nez na letnych, asi som ich nemal dobre vyvazne.

Odesláno

Ahoj já je mám taky nové ,pneu i disky,ale jen co sem je obul bylo to znát , už jsem je byl 4x vyvažovat, sice je to lepší ale? Dokonce jsem je reklamoval.:myslim

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak já včera přezul na GOOD YEAR Ultragrip 7, 195-65-15 cena za přehození na plecháče, vyvážení, umytí AL letních 8150,- Kč. Uvidíme jak budou držet na sněhu.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Z JAKÉHO DŮVODU MÁŠ JINÉ ŠROUBY? TO NECHÁPU,MÁŠ SPECIÁLNÍ LITÁKY NĚJAK VZPOUKLÉ A TUDÍŽ PRODLOUŽENÉ ŠROUBY,JINAK TO NEDÁVÁ SMYSL.)JEŠTĚ MŮŽEŠ MÍT PODLOŽKY A PROTO DELŠÍ ŠROUBY,ALE BLBNEŠ TÍM TĚM NEVĚDOMÝM HLAVU A HNED SPUSTÍ SALVU OTÁZEK:aut

Odesláno

to mě tak napadlo,páč mi dneska přišly plecháče s mišlejnama,dcera má Focuse a na plecháče má jiný šrouby,já na Mazdě používal stajný

Odesláno
Původně zaslal: bara

Z JAKÉHO DŮVODU MÁŠ JINÉ ŠROUBY? TO NECHÁPU,MÁŠ SPECIÁLNÍ LITÁKY NĚJAK VZPOUKLÉ A TUDÍŽ PRODLOUŽENÉ ŠROUBY,JINAK TO NEDÁVÁ SMYSL.)JEŠTĚ MŮŽEŠ MÍT PODLOŽKY A PROTO DELŠÍ ŠROUBY,ALE BLBNEŠ TÍM TĚM NEVĚDOMÝM HLAVU A HNED SPUSTÍ SALVU OTÁZEK:aut

Nemám ani podložky a ani speciální kola ale na plechy je jiný kůžel než na alu,a přeber jsi to jak chceš,a já nikoho neblbnu........:aut:aut:aut, a už jsi viděl jak jsou u 407mi uchyceny origo kola???? Na plocho,to bych chtěl vidět jak bys tím utáhl plechy

Odesláno

JE JEŠTĚ JEDNA MOŽNOST KTEROU SEM OPOMĚKL A TO LAPKOVÉ KRÁSNÝCJH LITÁKŮ A NA TY JSOU TZV.SPEŠL ŠROUBY NA JAKOŽE ,,JEDINNÝ\" KLÍČ PROTI KRÁDEŽI ALE V DNEŠNÍ DOBĚ......

Odesláno

Ok. At jsi každý utahuje kola čím chce,já mám šrouby na plechy a šrouby na Alu , vždycky jsem to tak měl a nemíním to měnit,to byla jen moje odpověd na otázku.......:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...