Zdeny Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Gotrek Původně zaslal: Fx Jsem u Triglavu už druhý rok a bez problémů, kamarád tam řešil havárii z havarijního pojištění a bez problémů. U Wustenrotu mi ta jejich extremne vyhodna sazba vychazi na 16 tisic rocne, Triglav 7 tisic Mám u Triglav už druhé auto a taky zatím spokojenost... První mělo jen povinné, se současným mám i havarijko... Ahojte,taky jsem u Triglav,vychází mi to po srovnání výpočtů prostě nejlevněji:superMějte se:papa Citovat
Vvitty Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Leo ... Ideální by byl nějaký graf a nebo popis výpočtu pojištění, ale oni ani ti prodejci pořádně neví jak se to ve skutečnosti počítá a jsou odkázáni jenom na číslo v počítači ... zvykej si, bude hur (nebo lip? ) v US uz to tak funguje davno, parametru ktere ovlivni cenu pojisteni je mnohem vic nez u nas. Vyzname to rozhodi napriklad oblast kde bydlite, rodinny stav, vek... naopak u \"beznych\" aut prakticky nehraje vyznamnou roli nejakej objem motoru nebo vykon. a jedna z veci, ktera ovlivnuje vysi pojistky, je i barva vozu... samozrejme vse je v pocitaci, kam se hodi udaje a pojistna matematika zapracuje a vyhodi cislo.... Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Tak vidím že pojištění má docela ohlas. Určitě máte pravdu, že je to pro každého individuální Já jsem to samozřejmě nechal spočítat 2HDi, 66Kw, 60měsíců bezeškodné. K dnešnímu dni od Kooperativy 3300pololetně. Mám k tomu i havarijko a to bude příští rok 9500Kč. tím jsem do toho šel. Ostatní nabízeli před dvěma lety 20,25 a 28 000Tis havarijní, jelikož jsem před tím neměl. Zkusil jsem i ten výpočet u příspěvku od Kecky, ale za 3380Kč to nevyšlo u žádné (myslím ty co to spočítá). Ale díky za ohlasy:roker Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 vykej si, bude hur (nebo lip? ) v US uz to tak funguje davno, parametru ktere ovlivni cenu pojisteni je mnohem vic nez u nas. Vyzname to rozhodi napriklad oblast kde bydlite, rodinny stav, vek... naopak u \"beznych\" aut prakticky nehraje vyznamnou roli nejakej objem motoru nebo vykon. a jedna z veci, ktera ovlivnuje vysi pojistky, je i barva vozu... samozrejme vse je v pocitaci, kam se hodi udaje a pojistna matematika zapracuje a vyhodi cislo.... S tím trochu nesouhlasí že to mají v počítači a ono to něco spočítá (možná to platí u povinnýho) ale to havarijní s tím si hrála docela dlouho a mají tam taky fígle, jde o to zda ti je přiznají nebo ne. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: bigoš Tak vidím že pojištění má docela ohlas. Určitě máte pravdu, že je to pro každého individuální Já jsem to samozřejmě nechal spočítat 2HDi, 66Kw, 60měsíců bezeškodné. K dnešnímu dni od Kooperativy 3300pololetně. Mám k tomu i havarijko a to bude příští rok 9500Kč. tím jsem do toho šel. Ostatní nabízeli před dvěma lety 20,25 a 28 000Tis havarijní, jelikož jsem před tím neměl. Zkusil jsem i ten výpočet u příspěvku od Kecky, ale za 3380Kč to nevyšlo u žádné (myslím ty co to spočítá). Ale díky za ohlasy:roker To mě teda podrž, to jako chceš říct že platíš někde 3380,- ročně za dvoulitr jo:D:D:D To mě teda vysvětli. Citovat
Marlin Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 asi to ma na leasing stejne jako ja Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 No právě že teď neplatím. Ale po zadání údajů u toho Wunstenrotu , kde je výpočet po doplnění mých údajů) který popisuji výše to takhle vyšlo. Proto sem se ptal zda má někdo zkušenost:super toť vše. Jinak nic netvrdím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Marlin asi to ma na leasing stejne jako ja Ale vono to u toho jeho Ropáka u Wüstenrot opravdu tak vyjde, poadž má jen 66 KW. Tak to potom jooo no. To mě by to přišlo asi na 5 660,- [upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
Vertex Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Tak jsem koukal na pojistku od Wüstenrot a docela jsem čuměl. Táta koupil Citróna Xsau 2,0 (1997 ccm) HDI 66 kW, tak se rozhoduje, jestli zůstat u Allianz nebo jít k pojišťovně jiný. Vzhledem k jeho bezeškodnímu průběhu pojištění - on snad v životě nehodu nezavinil, vzhledem k jeho věku, r. v. 1959 a vzhledem k ostatním věcem, ho pojistka vyjde na 2 860,-- při placení jednou ročně. Dokonce v případě, že to pojistí od novýho roku, tak je to za 2520,--. K tomu ještě nabízejí 500,-- slevu za sjednání on-line. Na to se Allianz asi může jen horko těžko dostat. Síla. Wüstenrot, Wüstenrot, řešení Vašeho drandění Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: bigoš No právě že teď neplatím. Ale po zadání údajů u toho Wunstenrotu , kde je výpočet po doplnění mých údajů) který popisuji výše to takhle vyšlo. Proto sem se ptal zda má někdo zkušenost:super toť vše. Jinak nic netvrdím. no jestli na to přejdou i jiný pojišťovny tak tedy nevim:grr:grr Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Je tedy vidět že je to fakt na individálním autě. Na leasing ho nemám. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex Tak jsem koukal na pojistku od Wüstenrot a docela jsem čuměl. Táta koupil Citróna Xsau 2,0 (1997 ccm) HDI 66 kW, tak se rozhoduje, jestli zůstat u Allianz nebo jít k pojišťovně jiný. Vzhledem k jeho bezeškodnímu průběhu pojištění - on snad v životě nehodu nezavinil, vzhledem k jeho věku, r. v. 1959 a vzhledem k ostatním věcem, ho pojistka vyjde na 2 860,-- při placení jednou ročně. Dokonce v případě, že to pojistí od novýho roku, tak je to za 2520,--. K tomu ještě nabízejí 500,-- slevu za sjednání on-line. Na to se Allianz asi může jen horko těžko dostat. Síla. Wüstenrot, Wüstenrot, řešení Vašeho drandění Jj, jenže pokud chceš drandit tak ti nějakejch 66 kw nebude stačit, a to je potom palba proti dnešním cenám. Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Když na to přejdou další aspoň bude konkurenční ŠŠŠŠˇUUUUUUUUUUUMMMMMMM. Je vidět že to jde i jinak. Citovat
Vertex Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou. Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvakám 3542,-- pololetně. Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola [upravil dne 28/11/06 Vertex] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: bigoš Když na to přejdou další aspoň bude konkurenční ŠŠŠŠˇUUUUUUUUUUUMMMMMMM. Je vidět že to jde i jinak. Jen aby taky potom měli na plnění. pokud u nich budou jen ti co je to vyjde levně tak velky prachy neurvou, a pokud začnou plnit nejaky škodní události tak aby bylo dost pro poškozeny;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou. Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně. Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;) [upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz] Citovat
bigosak Odesláno 28. listopad 2006 Autor Odesláno 28. listopad 2006 Tak jestli dobře počítám taky ročník:potlesk 1967 ????:potlesk:potlesk Citovat
Vertex Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vertex No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou. Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně. Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;) [upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz] Ať přebírám jak přebírám, tak mi nějak vychází, že vzhledem k Tvýmu věku to musí bejt trhač asfaltu ;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vertex No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou. Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně. Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;) [upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz] Ať přebírám jak přebírám, tak mi nějak vychází, že vzhledem k Tvýmu věku to musí bejt trhač asfaltu ;) No noo noooo nooooo, nedělej ze mě starce jooo;) :D:D Citovat
Vertex Odesláno 28. listopad 2006 Odesláno 28. listopad 2006 Né, to vůbec. Chápu, že při čtyřčlený rodině už bych jezdil taky v jiným kočáru, ale asi spíš v nějakým 2,0 HDI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.