Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Původně zaslal: Fx

Jsem u Triglavu už druhý rok a bez problémů, kamarád tam řešil havárii z havarijního pojištění a bez problémů. U Wustenrotu mi ta jejich extremne vyhodna sazba vychazi na 16 tisic rocne, Triglav 7 tisic :potlesk

Mám u Triglav už druhé auto a taky zatím spokojenost...

První mělo jen povinné, se současným mám i havarijko...

Ahojte,taky jsem u Triglav,vychází mi to po srovnání výpočtů prostě nejlevněji:superMějte se:papa

Odesláno
Původně zaslal: Leo

... Ideální by byl nějaký graf a nebo popis výpočtu pojištění, ale oni ani ti prodejci pořádně neví jak se to ve skutečnosti počítá a jsou odkázáni jenom na číslo v počítači ...

zvykej si, bude hur :) (nebo lip? ) v US uz to tak funguje davno, parametru ktere ovlivni cenu pojisteni je mnohem vic nez u nas. Vyzname to rozhodi napriklad oblast kde bydlite, rodinny stav, vek... naopak u \"beznych\" aut prakticky nehraje vyznamnou roli nejakej objem motoru nebo vykon. a jedna z veci, ktera ovlivnuje vysi pojistky, je i barva vozu... ;)

samozrejme vse je v pocitaci, kam se hodi udaje a pojistna matematika zapracuje a vyhodi cislo....

Odesláno

Tak vidím že pojištění má docela ohlas. Určitě máte pravdu, že je to pro každého individuální:P Já jsem to samozřejmě nechal spočítat 2HDi, 66Kw, 60měsíců bezeškodné. K dnešnímu dni od Kooperativy 3300pololetně. Mám k tomu i havarijko a to bude příští rok 9500Kč. tím jsem do toho šel. Ostatní nabízeli před dvěma lety 20,25 a 28 000Tis havarijní, jelikož jsem před tím neměl. Zkusil jsem i ten výpočet u příspěvku od Kecky, ale za 3380Kč to nevyšlo u žádné (myslím ty co to spočítá).

Ale díky za ohlasy:roker

Odesláno

vykej si, bude hur :) (nebo lip? ) v US uz to tak funguje davno, parametru ktere ovlivni cenu pojisteni je mnohem vic nez u nas. Vyzname to rozhodi napriklad oblast kde bydlite, rodinny stav, vek... naopak u \"beznych\" aut prakticky nehraje vyznamnou roli nejakej objem motoru nebo vykon. a jedna z veci, ktera ovlivnuje vysi pojistky, je i barva vozu... ;)

samozrejme vse je v pocitaci, kam se hodi udaje a pojistna matematika zapracuje a vyhodi cislo....

S tím trochu nesouhlasí že to mají v počítači a ono to něco spočítá (možná to platí u povinnýho) ale to havarijní s tím si hrála docela dlouho a mají tam taky fígle, jde o to zda ti je přiznají nebo ne.:super

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Tak vidím že pojištění má docela ohlas. Určitě máte pravdu, že je to pro každého individuální:P Já jsem to samozřejmě nechal spočítat 2HDi, 66Kw, 60měsíců bezeškodné. K dnešnímu dni od Kooperativy 3300pololetně. Mám k tomu i havarijko a to bude příští rok 9500Kč. tím jsem do toho šel. Ostatní nabízeli před dvěma lety 20,25 a 28 000Tis havarijní, jelikož jsem před tím neměl. Zkusil jsem i ten výpočet u příspěvku od Kecky, ale za 3380Kč to nevyšlo u žádné (myslím ty co to spočítá).

Ale díky za ohlasy:roker

To mě teda podrž, to jako chceš říct že platíš někde 3380,- ročně za dvoulitr jo:D:D:D To mě teda vysvětli.
Odesláno

No právě že teď neplatím. Ale po zadání údajů u toho Wunstenrotu , kde je výpočet po doplnění mých údajů) který popisuji výše to takhle vyšlo. Proto sem se ptal zda má někdo zkušenost:super toť vše. Jinak nic netvrdím.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

asi to ma na leasing stejne jako ja :mrk

Ale vono to u toho jeho Ropáka u Wüstenrot opravdu tak vyjde, poadž má jen 66 KW. Tak to potom jooo no. ;) To mě by to přišlo asi na 5 660,-:bojim

[upravil dne 28/11/06 Radek Hurvajz]

Odesláno

Tak jsem koukal na pojistku od Wüstenrot a docela jsem čuměl.

Táta koupil Citróna Xsau 2,0 (1997 ccm) HDI 66 kW, tak se rozhoduje, jestli zůstat u Allianz nebo jít k pojišťovně jiný.

Vzhledem k jeho bezeškodnímu průběhu pojištění - on snad v životě nehodu nezavinil, vzhledem k jeho věku, r. v. 1959 a vzhledem k ostatním věcem, ho pojistka vyjde na 2 860,-- při placení jednou ročně. Dokonce v případě, že to pojistí od novýho roku, tak je to za 2520,--. K tomu ještě nabízejí 500,-- slevu za sjednání on-line.

Na to se Allianz asi může jen horko těžko dostat. Síla.

Wüstenrot, Wüstenrot, řešení Vašeho drandění:D

Odesláno

No právě že teď neplatím. Ale po zadání údajů u toho Wunstenrotu , kde je výpočet po doplnění mých údajů) který popisuji výše to takhle vyšlo. Proto sem se ptal zda má někdo zkušenost:super toť vše. Jinak nic netvrdím.

no jestli na to přejdou i jiný pojišťovny tak tedy nevim:grr:grr
Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Tak jsem koukal na pojistku od Wüstenrot a docela jsem čuměl.

Táta koupil Citróna Xsau 2,0 (1997 ccm) HDI 66 kW, tak se rozhoduje, jestli zůstat u Allianz nebo jít k pojišťovně jiný.

Vzhledem k jeho bezeškodnímu průběhu pojištění - on snad v životě nehodu nezavinil, vzhledem k jeho věku, r. v. 1959 a vzhledem k ostatním věcem, ho pojistka vyjde na 2 860,-- při placení jednou ročně. Dokonce v případě, že to pojistí od novýho roku, tak je to za 2520,--. K tomu ještě nabízejí 500,-- slevu za sjednání on-line.

Na to se Allianz asi může jen horko těžko dostat. Síla.

Wüstenrot, Wüstenrot, řešení Vašeho drandění:D

Jj, jenže pokud chceš drandit tak ti nějakejch 66 kw nebude stačit, a to je potom palba proti dnešním cenám.
Odesláno

No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou.

Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvakám 3542,-- pololetně.

Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti

Ale když tak koukám, že jezdíš s 1,8 16V, to bude asi taky pěkná mrtvola :D

[upravil dne 28/11/06 Vertex]

Odesláno

Když na to přejdou další aspoň bude konkurenční ŠŠŠŠˇUUUUUUUUUUUMMMMMMM. Je vidět že to jde i jinak.:P

Jen aby taky potom měli na plnění. pokud u nich budou jen ti co je to vyjde levně tak velky prachy neurvou, a pokud začnou plnit nejaky škodní události tak aby bylo dost pro poškozeny;)
Odesláno

No to máš pravdu, proto jezdím v GTI a ne v ropě. I když ve věku mýho otce drandíš i ropou.

Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně.

Za ten zážitek to stojí. Fakt, nekecám, do města to dám do tří minut, pokud nejsou cajti

No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;);)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Já jsem to uzavřel s Allianz, od začáku, bez bonusů, jen s 15ti procentní slevou za sjednání on-line a cvaká 3542,-- pololetně.

No jde to, žádná raketa to není, ale proti schade 105 co jsem měl dosud to raketa je, a hlavně mám to pro 4 člennou rodinu. Do 306 jsme se nějak nevešli, nebo teda vešli ale mista jak v ty škoduli a to jsem nechtěl, jo a proti tvymu tatovi jsem jen o 8 let mladší, tak si to přeber;);)

Ať přebírám jak přebírám, tak mi nějak vychází, že vzhledem k Tvýmu věku to musí bejt trhač asfaltu :D;);)

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Ať přebírám jak přebírám, tak mi nějak vychází, že vzhledem k Tvýmu věku to musí bejt trhač asfaltu :D;);)

No noo noooo nooooo, nedělej ze mě starce jooo;) ;):D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...