Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ne, stoprocentní nejsem, ale na tý bídě, cos měl na přední nápravě bych opravdu nejel a můžu si šahat kam chci. Je hezký mít ve 205tce míčko, je asi super šoupnout tam závodní sedačky, je určitě bomba mít kola s límcem jak od roláku a je to nářez, když máš prahy 15 mm nad zemí, takže ani nemůžeš zajet na krajnici, ale když už tohle všechno na to auto naplácám, tak hlavně koukám, abych měl na čem jezdit :myslim

Odesláno

Prvne jsem se vubec nechtel do teto diskuze plest, toho kluka je mi lito auta taky, ale...

Jen tak bokem. Bydlim nedaleko od Jihlavy, tesne po te bouracce tim mistem projizdel muj sef, rikal ze takhle ohlou ickovou traverzu pry nevidel ani nepamatuje, to auto muselo jet rychle jako svina...

Navic je to siroka silnice a rovnej dlouhej usek kde jsou v jednom smeru dva pruhy, tam se snad pri normalnim predjizdeni neda ani bourat.

Hugo ty si z toho nic nedelej, chapu ze to mrzi, ale neni to tvoje vina, toho kluka jsi varoval a on si musel rozmyslet do ceho jde. Kdyby jsi mu neprodal svoje auto tak by koupil jine... Auta zabiji to je vseobecne zname a nekteri lide jsou bohuzel nepoucitelni a co je horsi nekteri jsou nepoucitelni a maji ke vsemu smulu :(

Ale abych rekl pravdu , tak jsem spise nasranej na takovyhle frajirky. Samozrejme je mi lito, ze se zabil. Ale na druhou stranu jsem 100x radsi, ze zabil sebe, nez aby kvuli tomu, ze jezdi a predjizdi jako kokot jsem to koupil ja nebo nakej muj kamos co by tam jel.

Odesláno

Tak na těch šlupkách co sem viděl a na čemkoli podobnym se s takhle širokejma gumama na lehký 205 dá jezdit jen na suchu. Jak trošku zaprší je to o hubu a za deště se to musí zvedat ze silnici už v 40ceti. Nedokážu si představit, že bych v tom trefil někajou vyjetou parádu naplněnou vodou, jak je na našich dálnicích zvykem.

Bez pilotního průkazu se snažim nelétat.

To nejcenněnší co měl soudě podle jeho chování bylo to auto. Každej má asi právo na pár kravin, než dostane rozum a někdo ho nedostane nikdy, takže z tohohle pohledu je to smutný, ale vždycky stejný.. žádnej respekt k síle co takové auto předtavuje. Žádné znalosti, výchova v háji a prachy na rychlý auto, v kterém se dá ukázat, jak na to má.

Co je na tom asi nejhorší, že tohle si třeba i přečte někdo další, ale v hlavě mu to nesepne, že se to může týkat i jeho. Nevychovanejch lidí bez úcty k čemukoli potkáváte denně spousty. Ne každej má ale v rukou takovou zbraň a lék na mindráky. Dobré zákony můžou hodně změnit, zachránit hodně lidí. Výchova na školách, psychotesty při zíszkání řidičáku atd.. ale ne takové paskvily co tu místo toho vznikají.

Na tom co se stalo má vinu spoustu lidí. On sám, jeho rodiče, společnost, stav silnic, jeho kamarádi, i ten,co mu auto prodal... Vždycky se dá říct, že je to plnoletej svéprávnej očkovanej člověk a musí vědět, co dělá.

Hugo, nic si nevyčítej, jako si nic nevyčítaj ti, kteří můžou za tyhle posraný zákony, nebo za to, že volili komunisty.

Pro přístě se ale zamysli nad tím, co s autem děláš a nejen, jestli je to legální, ale jestli je to správné. Chápu , jak si to myslel se stavem tech gum a proč ses rozhodl s tím na ten sraz přijet, to je ale jen část toho, proč dost lidí při pohledu na tvoje auto jen kroutilo hlavou.

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Ne, stoprocentní nejsem, ale na tý bídě, cos měl na přední nápravě bych opravdu nejel a můžu si šahat kam chci. Je hezký mít ve 205tce míčko, je asi super šoupnout tam závodní sedačky, je určitě bomba mít kola s límcem jak od roláku a je to nářez, když máš prahy 15 mm nad zemí, takže ani nemůžeš zajet na krajnici, ale když už tohle všechno na to auto naplácám, tak hlavně koukám, abych měl na čem jezdit :myslim

ZÁVIST!!!!

Jen tak mimochodem - jdi si lehnout, a zejtra si precti ty Sracky, co jsi napsal a omluv se..... pak bude vse OK - kapis to?:super

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Pata

Původně zaslal: ajsik

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Někde jsem četl že 205 GTI není vhodny pro začátečníky, že to auto má specifický chování a pokud je v rukou nezkušenyho tak muže být nebezpečny. Je to smutny když kluci blbnou a takhle to dopadne.

[upravil dne 23/11/06 Radek Hurvajz]

je přetáčivé, byť má přední náhon...a nejhorší je že když ti ustřelí zadek tak jediná záchrana je přidat plyn a kontrovat ... což 99% lidí neudělá a uberou plyn s pohybem do kontra -> a jdou do hodin (včetně mě....)

tak tak... pretacive je, sam jsem to poznal, kdyz jsem trefil sloup v 15km/h, zadni gumy pred koncem, hnusna zatacka s obrovskou kaluzi, jinde sucho... od te doby uz jezdim slusne, mam se rad.

Hugo: tohle vubec neres ani si nedavej za vinu, GTI jsou silne auta, kor s MI16...

Jinak souhlas s vectorem :roll

uprimnou soustrast.... :(

Ano, a časté praktiky \" Mám slítaný gumy, tak je dojezdim na zadku voe\" způsobují snížení životnosti vozu téměř neuvěřitelným způsobem :grr

zadni gumy byly jeste v norme - pres 2,5 mm, navic to nebylo moje auto. a voe si rikej manzelce :roker

Sem nevěděl, že manželka závodí :D

2,5 mm je sice v normě , otázka je ale v jaký. Třeba široký gumy na 205Gti je to v normě dokud je uplně suchá silnice.

Nevadí, jen sem chtěl poukázat na závodníky, co si myslej, že na zadku je to jedno.

Tvoje asi jo a evidentne s nekym jinym :aut

Nebylo to Gticko, nebyly to siroke pneu, ja nejsem zavodnik a nic si nemyslim, na SVEM aute mam gumy v poho, zato TEBE neco nesnesitelne zere... :super

Odesláno
Původně zaslal: Leggatstreetcars

Původně zaslal: Vertex

ZÁVIST!!!!

Jen tak mimochodem - jdi si lehnout, a zejtra si precti ty Sracky, co jsi napsal a omluv se..... pak bude vse OK - kapis to?:super

A co by mu jako záviděl? Viděl si někdy Vertexovo auto ty hlavo ? Náhlá erupce psavosti, nebo pro to máš nějaké vysvětlení v lékařské zprávě?

Odesláno

ZÁVIST!!!!

eeee co se na tom aute dalo zavidet? nejak jsem si na tom srazu nevsimnul.... :myslim

na tuning srazy a sprinty dobry, to asi jo, ale jinak nepouzitelny.

Odesláno

Hugo Boss: Jak řekli ostatní, nic si nevyčítej, ty jsi ho varoval a jestli blbli, tak je to jejich vina.

Já jsem po získání ŘP jezdil 309kou 1,4 či 1,6 (klasika benzín) a říkám, že pro mě to bylo po autoškole letadlo. Párkrát jsem se oné plotny dotknul, a pochopil jsem, že by to mohlo dopadnout špatně. Naštěstí to vždy dopadlo víceméně dobře a já díky bohu, že aspoň takhle.

Za to, že se zabil, možná může dost lidí, jak tu bylo psáno: Rodiče, kamarádi, společnost ale i autoškola, nebylo by od věci, kdyby někdy v autoškole jim půjčili něco silnějšího, aby pochopili oč jde.

Nemám rád tyto zprávy, nejradši bych byl, kdybych je už neslyšel, ale opravdu si řekněme: Mohlo to dopadnout hůře, mohl zabít někoho jiného...

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

ZÁVIST!!!!

eeee co se na tom aute dalo zavidet? nejak jsem si na tom srazu nevsimnul.... :myslim

na tuning srazy a sprinty dobry, to asi jo, ale jinak nepouzitelny.

1. Nepotrebuju NIKOMU nic vysvetlovat, natoz tobe...

2. Pozor na tu HLAVU!!!:super

3. Je jednoduche napsat na ucet HB a na jaho auto takovy slova. Poud se Ti jeho auto nepaci(lo), ty jeho samolepky ci co, nebo prahy atd, mas pravo se o tom vyjadrit, o tom zadna...ALE to, co tu pisete o mrtvym klukoj \"necht je mu zem lehka\" ve spojitosti s Tim autem je nechutny. Co ja vim, tak si ten kluk koupil MEGA KASI, kterou potom narychlo prodal, aby do toho nevystrik. Koupil si auto od HB - NO A CO? Nemel penize na ty KOLA (na kterych si to auto videl) tak si vzal jiny. A pri prodeji na tech kolech s rolakovym limcem byly skoro novy gumy. To ze nebyly kacky - za to preci nemuze HB, nebo jo?

4. a co se tyce jinejch aut, tak jsem je nevidel a klidne se na ne rad podivam, na mazliky.....Treba se budu stydet za svou 205ku a radeji ji prodam...

:potlesk

SRRY VVITY, byla to reakce na nekoho jinyho......:super

[upravil dne 1/12/2006 Leggatstreetcars]

Odesláno

to : Leggatstreetcars

Když nepotřebuješ něikomu vysvětlovat smysl toho, co tu vykřikneš, tak to raději nedělej, protože co si psal nedává smysl.

O těch kolech už mluvil HugoBoss, který uvedl na provou míru to, na jakých kolech mu to vlastně prodal. Možná nás máš všechny za pitomce, ale číst fakt umíme.

O lidech se mluví tak, jak si zaslouží a nic na tom nezmění, že umřeli, aby je kvůli tomu někdo vychvaloval do nebe.

V tom, co si napsal nevidím nic jiného, než osobní útok. V tomhle případě nejdřív na Vertexe a pak na mě.

Jestli k tomu máš nějaké vysvětlení, rád si ho poslechnu, v opačném případě laskavě zalez pod kámen a zdrž se osobních útoků, bez dalšího významu.

Odesláno

2Leggatstreetcars: i tak budu trosku reagovat... :)

bod 1/ se da docela dobre aplikovat i na ostatni, co tu prispivali. jenze pak to tady na foru bude vypadat ponekud jinak.....

ad 3/ sam HB rikal, ze borec nemel penize a tak si to vzal na sjetejch gumach (hlavne na hline), misto slusnejch zimnich plechacu (jaky to hnus)... uz to trosku o necem svedci... HB za to ze kupujici nemel penize samozrejme nemuze, v prvni rade to je problem pana, co to auto ridil...,

2MArcel: kdyz nekomu v autoskole pujci na jednu hodinu neco silnejsiho, tak se bud zabije, protoze to nekde ustreli, a nebo si zacne myslet ze je skvelej pilot...

ne nadarmo maji v nekterych statech omezeny ridicaky podobne, jako ridicaky na motorky. nejdriv na par let slabsi auto, potom bez limitu.

Odesláno

To Legga: Nevím, já tam nic o mrtým klukovi nepsal, psal jsem o autě a to hlavně díky těm gumám. Jsi prostě trošku mimo mísu

[upravil dne 1/12/06 Vertex]

Odesláno

souhlasím s Ježkem - pneumatikama tahle diskuze nezačínala, ne ??? :myslim:myslim

A tak to rovnou ještě rozštípnu další myšlenkou - docela bych si 205 GTI s míčkovym motorem zkusil zapilotovat, kór když vím co to umí v mé 405 quatro :mrk:mrk Ale jen zkusil, do provozu bych se s tímhle non-legal letadlem bál...:roll:roll

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...