jardas Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Nesetkal jste se někdo náhodou s drnčením (vypadá to jako v prostoru odkládací schránky u spolujezdce) při cca. 1800 otáčkách motoru, ale jen když motor není v tahu (jízda z kopce při zařazené rychlosti nebo bez rychlosti jen vytočení motoru na těch 1800). Dík za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prco Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Mne robí presne to isté, ale už som si na to zvykol a radšej si dám hlasnejšie rádio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Drnčí ti to pouze při určitých otáčkách motoru tjz. 1800? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinsk Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Skús pritlačiť kryt displeja od rádia, ktorý je nad palubnou doskou. Je to bežná závada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: Martinsk Skús pritlačiť kryt displeja od rádia, ktorý je nad palubnou doskou. Je to bežná závada. jo, to bych zkusit mohl, jestli jsem to už ale nezkoušel jestli to pomůže, tak dám určitě vědět. Tobě to taky dělalo? Jestli jo, tak jak jsi to odstranil. to OK406: drnčí to pouze kolem těch 1800 a navíc jen když je teplota pod cca. 7°C a pokud motor není v tahu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Mě to drnčelo při otáčkách 2200 ot/min. a to ze předu. Když jsem přidal plyn, tak to ustalo. Nejdříve jsem myslel, že je to výfuk, ale ten byl v pořádku. Nakonec jsem na to přišel. Byl to horní silentblok v motoru na straně spolujezdce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 Původně zaslal: OK406 Mě to drnčelo při otáčkách 2200 ot/min. a to ze předu. Když jsem přidal plyn, tak to ustalo. Nejdříve jsem myslel, že je to výfuk, ale ten byl v pořádku. Nakonec jsem na to přišel. Byl to horní silentblok v motoru na straně spolujezdce. a to byl uplně v pr... nebo jsi s ním něco udělal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Byl špatný.Dělal to pouze při 2200 ot/min. Ať jsem přidal nebo ubral, tak nic. Tak jsem dal nový je je to v pořádku. Kdybych měl foťák, tak ti ho vyfotím. Je na straně spolujezdce nahoře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardas Posted November 24, 2006 Author Share Posted November 24, 2006 A jak jsi poznal, že to bylo ono? Metodou pokus-omyl? Mrknu na to, fotka by možná ani nepomohla, protože máš jiné auto. Dík za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Díval jsem se na motor a přidával otáčky. Bylo to slyšet a i lehce vidět, jak je to odřené. Já mám 406 2.0i. Neznám motor u 307. To byla příčina u mě, u tebe to může být něco jiného. např. se může dotýkat při určitých otáčkách výfuk o karoserii a to se pak přenáší po celém vozidle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilot Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Jedno podobné \"drnčení\" při určitých otáčkách jsem zjistil za akumulátorem. Za plast. krytem, nad druhou brzdovou nádržkou je napříč plech a ten rezonoval při přechodu podobných otáček, jak udáváš. Stačí lehce napružit a vrátit plast. kryt. Jinak řeším pouze nové zvuky. Na těch ostatních 258 zvuků odevšad, jsem si už zvyk. No 307, to není Peg. Partner Multispace. To byla oáza klidu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta1 Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Me to zase drnci v rozmezi 3000-3200 otacek, na rychlosti nezavisle. Taky nekde od motoru zepredu. Tak radim driv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts