Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Čirá optika

Recommended Posts

Odesláno

jojo vybral bych si z nejakych tech svetel pres zimu do nekterych asi pujdu pokud si pežůtka nechám :super

a nic se menit nemusi, pasujou presne za stávající svetla:super jen nemaj motůrky

[upravil dne 16/11/06 Mr.Bomba]

Odesláno

jo to pasujou přesně,ale můsí mít správnej rok výr.a jak píše Mr.Bomba-nemaj motůrky.ale pokavaď nejezdíš nafasovanej tak to ničemu neva.

Odesláno
Původně zaslal: Mr.Bomba

jojo vybral bych si z nejakych tech svetel pres zimu do nekterych asi pujdu pokud si pežůtka nechám :super

a nic se menit nemusi, pasujou presne za stávající svetla:super jen nemaj motůrky

[upravil dne 16/11/06 Mr.Bomba]

a nedaji se moturky \"nejak pridelat\"? z nabidky f2tuning se mi hodne libi 2 typy a o angel eyes porad tak trochu uvazuju...

Odesláno

a nedaji se moturky \"nejak pridelat\"? z nabidky f2tuning se mi hodne libi 2 typy a o angel eyes porad tak trochu uvazuju... no někde se to tu taky řešilo a myslim si že psali že nejdou

Odesláno

Ahoj!

Taky už jsem po nich koukal, mám ulámaný blinkry, sotva drží, tak že bych to vzal z jedný vody na čisto.

Ale co hlavně - někde na Netu jsem viděl v nabídce od AngelEyes už i s nastavováním výšky, s motůrky! Mrknu a dám to sem.

Odesláno
Původně zaslal: Mr.Bomba

u nekterych je tam napsano: S vestavěnou elektrickou nastavitelností.

takze ty by měli být OK ;)

[upravil dne 19/11/06 Mr.Bomba]

jenže ty s elektronickou nastavitelností jsou na new modely , a ti se staršími modely mají asi smůlu , (tím pádem i já) :aut:(

[upravil dne 19/11/2006 raspa]

Odesláno

kdyby jste to nekdo kupoval na new model s tou \"elektrickou nastavitelnosti\" tak dejte vedet jak to funguje...

AngelEyes se mi moc zamlouvaj ale o nastavitelnost bych prijit nechtel...

Odesláno

píšou, že na nový, ale foto je stejné jako na starší. Asi to tam maj jen jako ilustrační. Hajdalácí...:( Tak nevím, jestli do nich půjdu...

Koupím 2 blinkry po 2 stovkách a je to.

Odesláno

jo jsou fakt pěkný , kdybych mohl dát na svůj starý model , bez nějakých větších problémů ty s tím naklápěním tak bych je asi bral.Až je někdo koupí a přidělá na svého miláčka , tak se určitě podělte o zkušenost - někde jsem tu taky čet že za mlhy nebo při nepříznivém počasí to se svítivostí s nimi za moc nestojí

Odesláno
Původně zaslal: raspa

Až je někdo koupí a přidělá na svého miláčka , tak se určitě podělte o zkušenost - někde jsem tu taky čet že za mlhy nebo při nepříznivém počasí to se svítivostí s nimi za moc nestojí

byla to neci konkretni zkusenost nebo takove to obecne \"slysel jsem, ze kdyz blablabla...\"? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...