Sion Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 jaaaj, tak to beru zpet s tim prvnim filmem kdyz jsem kdysi koukal na taxika tak jsem coupe ani neznal. ale i tak potesi kdyz se v letosnim velkym filmu ukaze Citovat
dry Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Tak v Inception jsem si ho nevsiml, kde tam byl? Ale hraje docela pekne v . A kratce se mihnul v La Zona. Citovat
Y2K Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Je este jeden film kde sa mihlo Teda mozno ich bude viac ale som zvedavy ci niekto trafi ten co mam na mysli... Tak tipujte ked tak V Inception som si ho ozaj nevsimol, kde tam bolo? Citovat
Sion Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 v moji verzi je to 28:30 minuta... těsně před tím než se začne Paříž ohýbat Ty francouzsky filmy neznam, asi seženu jen kvuli coupe Citovat
Chepp Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 jop to sme taky rval prez cely kino po pritelkyni.. \"koukej mazlik\" Citovat
Sion Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Brouzdam po bazarech... zaprve v CZ na automix a tipcars jsou jen všehovšudy 3 kupatka... jinde jsem nehledal... a za druhé, jsem našel toto: Coupe ULTIMA ... tahle \"ultima edizione\" je nádherna. tolik kůže v interieru... podobná ale s 2.2HDi a dokoknce jen za 6500€ mi utekla o par hodin... kdybych se někdy dostal k těm koženým doplňkům, tak si je tam rád dám PS: omlouvam se. na Automix je tech aut 6 a tipcars 21.. ja mel zadany jen nafty [upravil dne 15/2/11 14:24 Sion] Citovat
Sion Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 Zdravím, píšu en ze zvědavosti. Při mé cestě na dovolenou na Slovensko jsem potkal 3 kupátka.najdou se tu majitelé? 1. Brno - nějaka ulice mezi BVV a výjezdem na Hodonín - šedé coupe - 4.srpna 2. Kaplna SK (pod Trnavou) - červené coupe s duplexem a 4x koncovkou - 13. srpen 3. Letovice (myslim) nekde uprostřed - vínové coupe - 13.srpen tak co, potkal jsem nějakého člena?? PS: asi bychjich potkal vic kdybych vedel ze v piestanoch je sraz. jel jsem pres ne o vikendu a jen vim ze tam byl festak Grape... Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ahojte uvazujem nad coupe chcem sa spitat naco dat pozor? mal by to byt motor 2.2hdi. vybava tempomat koza autoklima elektrika v zrkadlach v sedackach nieco co sa kazi na tychto autach najviac:)a tok este okolo 2002inak kedy bol na tychto modeloch facelift? Citovat
Ducatista Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 pozor si dej na všechno, jak u jakýhokoli jinýho auta. U Coupe se koukni hlavně na známky havárie, je tu velice málo kusů, které nebyly rozstřelené. Pak je to o tom, jak je to dobře opravené. 2.2 HDi je dobrej motor, Coupe s tímhle motorem jsem měl rok a byl jsem s tím nadmíru spokojenej, jen je velice háklivej na kvalitu nafty. Konkrétně v mým případě za studena houpaly otáčky a dále při sešlápnutí plynu na podlahu to při 3 tis ot. mírně zacukalo, vzala se nafta u Agipu a bylo po problému. Dále není na škodu si preventivně po koupi nechat zrepasovat vstřiky, mě to stálo s poštou cca 8300 Kč. Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 tankujem len na agipe...jasne pozrem teda nosniky atď či to neni volake dokrivené pačia sa mi tieto 406 neviem prečo ale 5dv. sa im teda vôbec nepáčia...hlavne ta výbava Citovat
John Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Jak se už psalo hlavní prohlidnout auto pořádně zda nebylo bouraný,nebouraných je tu v ČR už jak šafránu,a pak zda auto mělo trošku pravidelny servis...tyhle auta potřebují trošku péče a pokud ho dostanou tak jsou to dost spolehlivy a bezproblémový osobně už s coupé s V6 mám najeto skoro 50tis km a naprosto vpohodě. Citovat
Sion Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Zdravím, mám dotaz ohledně gumových koberců do coupe. Máte nějaký typ na dobré a přesné gumy? jsou stejne pro sedana jako pro coupe? jde mi hlavně o přední aby dobře seděli. Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Ahoj kup starsi origo jsou nejlepsi,sedi a pekne vypadaji ,zkus clena Hugo Bosse myslim ze tam mel jedny,vsechno je stejny,coupe,sedan i kombi... Citovat
Sion Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 daj si usit... tepichy.eu Original textilni i s koženym lemem tam mam . ale bohužel letos uz jsem musel vytahnout auto na zimu do snehu a shanim gumove koberce. Pokud jsou stejne na celou 406 řadu tak mrknu na netu a zkusim toho Bosse jestli neco nema. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.