Y2K Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Moje stalo nieco okolo 1 a pol mega CZK tusim Citovat
Sion Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Y2K: Svoje tema jeste zalozim ale dnes na to nemam silu. stačí mi ty 38°C horečky :-) ... Ty mas pekny moc ale 3 litr bych neuzivil, uz tohle bude pruvan v penezence. Bloodyjoshua : Diky cekal jsem tak dlouho az jsem se dockal. je to to, co jsem chtel od zacatku a povedlo se. jeste to chce ale poradne nalestit, hlavne kuži musim ošetrit. Na kůži jste tu doporucovalu Turtlewax jestli se nepletuu. nebo uz je neco lepsiho novejsiho? Citovat
Y2K Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Ved hej v pohode...to ja len tak akoze radim aby sa nepovedalo Turtlewax je dobry, tiez pouzivam, neviem ci je daco lacnejsie alebo lepsie, mne toto vyhovuje. A neboj, uzivil by si aj 3 litra, zas taka hroza to nie je Kazdopadne gratulujem k peknemu kusku, nech sluzi dobre a robi radost [upravil dne 30.3.2010 Y2K] Citovat
Sion Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 viem, ten muj nema stresni okno hihi. to je tvoje priorita. se spotrebou tahle 2.2i vypada dobre, za tech par km co to tu jezdi byla prumerna 8.9 na 100. turtlewax si teda sezenu a hned ošetřím, nerad bych tu kůži zanedbal. Citovat
Y2K Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 na dlhe trate mam 8,2 a \"normalnu\" priemerku 9,5 A s tou kozou to zas nie je take hrozne neboj, u mna 2x do roka bohato staci Citovat
Sion Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 tak to mas opravdu malou spotrebu to by i slo. jen ja to mam na denni jezdeni a do prace to mam kousek, motor se ohreje az tak v pulce cesty. a i tak se bojim ze by mi to nedalo a dupal bych na to, to pak jde spotreba hore Citovat
Y2K Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 A ty myslis ze s tymto motorom to tak nebude? Ze ho nebudes tocit, ze nebudes chciet aby to slo? Neber to v zlom prosim, len ti pisem skusenosti. Ale aby to nevyzeralo len jednostranne, v jednom mas pravdu, tomu motoru sedia dlhe cesty a dialnice, taketo prdkanie hlavne cez dediny nie je pre neho. Preto mam aj druhe auto Citovat
Sion Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 nene to ja uz ho tocim ted trosku zatim. ale nebude to taka darda ako kdyz slapnu na 3liter.... Neberu to ve zlem, ocenuji zkusenosti dlouho letych majitelu, vzdty ja sem takovy novacek a sma nevim jak to bude jezdit a za kolik. Do ted jsem jezil Xantii 1.8 a s ni jsem byl rad kdyz sem se vesel k 9 litrum. Ona je taky 17 let stara. takze naklady by mohli byt stejne. No tesim se na nejaky delsi cesty jak rikas. rad ho zkusim na dalnici Citovat
Chepp Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 juuuu.. moc pekne +1 za kuzi.. taky sem takovou chcel... ae mam cernou.... ty mas cerny auto.. a ja kuzi.. hec Citovat
chechet Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 moooc pekne! nebylo tedy levne, ale vypada sveze! akorat doted nechapu, proc montovali do aut za mega, v roce 2002, kazetaky! v tom roce jsem si do 106tky poridil jedno z prvnich radii na mp3... Citovat
Sion Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 To byla laska na prvni pohled. takze i pres tu vyssi cenu sem ho moc chtel S tim CD me to taky stve. vypada to hrozne. Takovy vybavy po celem autu a pritom uprostred palubky dira na kazety. trosku to zachranuje menic na CD ale to je takovy neprakticky. Citovat
Y2K Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Mne teda ta kazeta vobec nevadi, prave naopak Citovat
BrankoKK Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 :o:o:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
BrankoKK Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: MPavel Původně zaslal: @re pomalu se to s coupátkama rozrůstá co? je to tak, že ani třílitr není žádné letadlo, ale kvůli toho si lidé p406 COUPÉ nepořizují. Nemůžeš srovnat komfort jakéhokoli japonce, či třeba VR6 GOLF III s coupem 406. Je to o něčem jiném než kolik to dá na stovku... přeji pevné nervy při výběru a dobrý kup!!! Dobře řečeno... Taky koukám, že jich začíná být dost. Jednou se mi stalo, že jsem viděl tři coupátka v jednom dni a jedno červený potkávám každý den... Jsou to krásný auta... Tak 406 coupe je asi najotrepanejsie auto na tomto fore. A ohladne motorizacie, mam sice takisto trojliter, ale to som prizmuril obe oci, lebo auto vyzeralo pekne, ale ten motor mi vadil od zaciatku. Najlepsie riesenie pre coupe je podla mna 2.2 hdi - co sa tyka pruznosti, tak je len zanedbatelne slabsi nez v6 a nerobi pavuciny v penazenke. Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 No vypadá moooc pěkně. Gratuluju. Máš stejnej introš jak já. Koukám, o rok mladší auto, takže už multiplex, ale sedačky mají švy ještě postaru ven (u řidiče už ji mám lehce chycenou ) Podle mne by černá kůže z toho udělala pohřebák. Takhle to vypadá fajn. Tak ať slouží bez větších problémů. Citovat
Sion Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Dave_K.. diky moc. taky myslim ze cerna kuze by k cernemu laku moc nesla. jeste mi ale prosim vysvetli ten multiplex :-) to si nevim predstavit co to je. BrankoKK : Me by se taky libil HDi. koukal jsem po nich. ale skoro kazdy rikal ze minimalne to chce 20tis rocne najet aby se vyplatil jeho provoz. Ja ujedu sotva 15tis, proto jsem s chuti sahnul po tom co ted mam Citovat
BrankoKK Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Nehovorim, ze nemas dobre, prave naopak, auto je krasne!!!:super:super Len ja som skor naftovy typ, nakolko ma skor zaujimaju financne naklady nez zrychlenie z 0 na 100. Paradox je ale, ze mam takisto trojliter, no, to auto sa mi tak pacilo, ze som prizmuril aj kurie oka... [upravil dne 31/3/10 BrankoKK] Citovat
Dave_k Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Multiplex je elektrická síť v autě na které komunikují a jsou ovládána veškerá zařízení (klima, rádio, tempomat atd.) v autě. Pozná se to podle těch plochých páček na ovládání rádia a tempomatu. Je to lepší na komfort, ale jak se tam začne něco sr.. tak t stojí za to. Citovat
Sion Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Diky za vysvetleni. ja jak neznam starsi typ tak neznam rozdily. Je pravdou ze ovladani radia a tempomatu je jednoduche a rychle jsem si na to zvykl. Jediny co mi na packach vadi je hodne tuhy blinkr. nevim jak vam ale tady to chce trochu sily aby sepnul. Citovat
chechet Odesláno 31. březen 2010 Odesláno 31. březen 2010 Původně zaslal: Sion Diky za vysvetleni. ja jak neznam starsi typ tak neznam rozdily. Je pravdou ze ovladani radia a tempomatu je jednoduche a rychle jsem si na to zvykl. Jediny co mi na packach vadi je hodne tuhy blinkr. nevim jak vam ale tady to chce trochu sily aby sepnul. jj, packa blinkru jde \"neobvykle\" ztuha. otazka zvyku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.