@re Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: MPavel Tak já mam od Vánoc najeto 15 tis. km mno a už jsem měnil takovejch věcí.... Ale teď šlape dobře, jen ten volnoběh trochu zlobí, ale chci nechat vyměnit krokáč. Tenhle měsíc pojedu na výměnu oleje a to se bude motorek mít. Mimochodem jsem koupil 6 litrů Totalu 9000 5w40 za cca 1200,-. To jest dobré, ne? Jo, tempomat je výborná věc. Docela by se mi ale líbil adaptivní tempomat, abych se nemusel na dálnici už vůbec o nic starat... Hmmm, s jídlem roste chuť. Stěračema taky mohu pohnout jen o kousek. Důvod mi není znám... Jo a ještě jedna věc. Poslední dobou potkávám čím dál víc kupátek. Nejvíc se mi líbí, že se vždy zdravíme... Je to exkluzivitka... [upravil dne 1.8.07 MPavel] jojo, kupátek také potkávám čím dál více... zdravit se sice nezdravíme (asi začnu). U nás (Havířov/Šenov) už jezdí cca 8 kupátek... a z toho je jedno úplně stejné jako mám já (stejný lak, stejná nová maska, prostě úplně stejné auto ) a to jsem si myslel že můj kousek bude v okolí jediný hehe... Tyto auta šly s cenou dost dolů, tak se stávají dostupnější všem Citovat
MPavel Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 My se vždycky zdravíme a je to vzájemný. Dvakrát jsem potkal úplně stejné kupátko jako mam já i se stejnou barvou a v tom nějaká slečna. Taky jsme se pozdravili. Škoda, že jen nebyla možnost nikde zastavit a pokecat To by se navazovali kontakty... Citovat
@re Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: MPavel Škoda, že jen nebyla možnost nikde zastavit a pokecat To by se navazovali kontakty... to teda... mohli bychom udělat coupé sraz!! Je jich tu už dost! Citovat
MPavel Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 To bychom skutečně mohli. Nezorganizujem něco? Citovat
@re Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: MPavel To bychom skutečně mohli. Nezorganizujem něco? z těch co jezdí u nás kolem, znám pouze jednoho... a ten má své coupé právě v lakovně (celolak)... pokusím se seznámit s ostatníma... dám echo... Citovat
MPavel Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Já neznám bohužel nikoho... a spíš coupátka potkávám v centru Prahy... Něco musíme vymyslet. Kdyby se nás sešlo alespoň deset. Myslím, že by to byl moc pěkný pohled a spanilá jízda by byla fajn... Citovat
dry Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: @re z těch co jezdí u nás kolem, znám pouze jednoho... a ten má své coupé právě v lakovně (celolak)... pokusím se seznámit s ostatníma... dám echo... Hlasim se, rad si prohlidnu dalsi kupatka. Citovat
MPavel Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: dry Původně zaslal: @re z těch co jezdí u nás kolem, znám pouze jednoho... a ten má své coupé právě v lakovně (celolak)... pokusím se seznámit s ostatníma... dám echo... Hlasim se, rad si prohlidnu dalsi kupatka. Hostivař je hostivař v Praze anebo někde jinde? Citovat
dry Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: MPavel Hostivař je hostivař v Praze anebo někde jinde? Praha Hostivař, i kdyz ted travim vetsinu casu v Bratislave ;(. Citovat
MPavel Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Kurňa jak je možné, že jsem tě nikdy nepotkal? Bydlím kousek od Hostivaře.... Co se někdy sejít a prodiskutovat nějaký ten srazík...? Citovat
dry Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Původně zaslal: MPavel Kurňa jak je možné, že jsem tě nikdy nepotkal? Bydlím kousek od Hostivaře.... Co se někdy sejít a prodiskutovat nějaký ten srazík...? Ja se tam ted uz pul roku moc nevyskytuju, a s casem to nemam moc dobry, tak bych navrhnul rovnou Coupe-sraz, co treba sobota 18/8 na Dzbane? Citovat
MPavel Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 Kurňa to nevidím moc dobře. Něco mam ne sice na sto pro, ale pokusil bych se to zkombinovat... Citovat
1sympo Odesláno 4. srpen 2007 Odesláno 4. srpen 2007 Musim sa pridat do tejto diskusie,som zo slovenska z Bratislavy a tiez mam coupe 2l -ter. Pekny cerveny,ale robi mi trocha problemy motor.Kolisu otacky ked ukazuje teplota nad 80-stupnov zacnu kolisat,az niekedy zdochne. Nemam ho dlho a snazim sa vychytat vsetky chyby na motore.Som s nim spokojny. Je to model 98,ale lak ma pekny.Az na ten motor,ale snazim sa :-) Jazdne vlasnosti a konfort je naozaj dobry... Citovat
@re Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: 1sympo Musim sa pridat do tejto diskusie,som zo slovenska z Bratislavy a tiez mam coupe 2l -ter. Pekny cerveny,ale robi mi trocha problemy motor.Kolisu otacky ked ukazuje teplota nad 80-stupnov zacnu kolisat,az niekedy zdochne. Nemam ho dlho a snazim sa vychytat vsetky chyby na motore.Som s nim spokojny. Je to model 98,ale lak ma pekny.Az na ten motor,ale snazim sa :-) Jazdne vlasnosti a konfort je naozaj dobry... tak tě mezi námi vítám, a přeji ti hodně pohodových km se svým coupátkem... Na kolísání otáček ti bude schopen dobře odpovědět MPavel. taky ho ty otáčky zlobily a ještě zlobí.... Citovat
Petr106 Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Zdravím všechny kupátkáře taky teď přemýšlím o kupéčku a zajímá mě hlavně jakej to má kufr četl jsem 390 litrů bez sklopených sedaček dají se tam sklopit sedačky? nevím jestli 406 break nebo coupe coupe je 100 krat hezči ale kombál pro mě daleko prakičtější... ale zatím to vyhrává kupéčko svým vzhledem jen jestli tam jdou nějak rozumně zhodit zadní sedačky bych tam v pohodě mohl narvat lyže a tak.... popř jestli nemáte někdo kupéčko v okolí Olomouce kdo by byl ochotnej mi ho ukázat nebo mě v něm svízt? Citovat
dry Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Petr106 Zdravím všechny kupátkáře taky teď přemýšlím o kupéčku a zajímá mě hlavně jakej to má kufr četl jsem 390 litrů bez sklopených sedaček dají se tam sklopit sedačky? nevím jestli 406 break nebo coupe coupe je 100 krat hezči ale kombál pro mě daleko prakičtější... ale zatím to vyhrává kupéčko svým vzhledem jen jestli tam jdou nějak rozumně zhodit zadní sedačky bych tam v pohodě mohl narvat lyže a tak.... popř jestli nemáte někdo kupéčko v okolí Olomouce kdo by byl ochotnej mi ho ukázat nebo mě v něm svízt? Zadni operadla jsou deleny a sklopit jdou, krome toho je na lyze k dispozici tunel. Kufr me mile prekvapil, za 3/4 roku mi zatim malej nebyl, vcetne vyletu ve ctyrech s plnou polni a basou piv, nebo jsem tam taky slozil jizdni kolo. Malinko me mrzi ze se nedela zahradka, resp. dela se na viko od kufru, ale tam toho clovek moc neuveze. Kvuli kolu jsem premyslel o univerzalni zahradce na prisavky, ale nemam s tim zadny zkusenosti a trochu se toho bojim. Citovat
Ota Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 v 504 kupé sedačky shodit nejdou, ale kufr je i tak dost velký, průvlak na lyže se v té době ještě nedělal, pokud mohu doporučit tak kupé je ta správná volba... Citovat
@re Odesláno 5. srpen 2007 Odesláno 5. srpen 2007 Původně zaslal: Petr106 Zdravím všechny kupátkáře taky teď přemýšlím o kupéčku a zajímá mě hlavně jakej to má kufr četl jsem 390 litrů bez sklopených sedaček dají se tam sklopit sedačky? nevím jestli 406 break nebo coupe coupe je 100 krat hezči ale kombál pro mě daleko prakičtější... ale zatím to vyhrává kupéčko svým vzhledem jen jestli tam jdou nějak rozumně zhodit zadní sedačky bych tam v pohodě mohl narvat lyže a tak.... popř jestli nemáte někdo kupéčko v okolí Olomouce kdo by byl ochotnej mi ho ukázat nebo mě v něm svízt? pokud by se ti chtělo udělat výlet do Ostravy, není problém a coupé ti ukážu... Kufr to má na coupé opravdu velký a velká výhoda je ta sklopná přihrádka mezi sedadly. Často vozím hokejku a není problém. Sedačky se dají dobře sklopit. Stěhovák to ale není... Kukni se tady po fóru kde bylo coupé mnohokrát řešeno, popř.na moji recenzi na moje.auto.cz... kdyby tě něco zajímalo, napiš.... Kufr ti můžu vyfotit, ale až zítra. Teď se mi ven fakt nechce Citovat
MPavel Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 Původně zaslal: 1sympo Musim sa pridat do tejto diskusie,som zo slovenska z Bratislavy a tiez mam coupe 2l -ter. Pekny cerveny,ale robi mi trocha problemy motor.Kolisu otacky ked ukazuje teplota nad 80-stupnov zacnu kolisat,az niekedy zdochne. Nemam ho dlho a snazim sa vychytat vsetky chyby na motore.Som s nim spokojny. Je to model 98,ale lak ma pekny.Az na ten motor,ale snazim sa :-) Jazdne vlasnosti a konfort je naozaj dobry... Zdravím. Vítám tě také a k tomu volnoběhu. Nejčastejší závadou bývá krokovací motorek. Pokud jsi trochu zručný, vyměníš ho sám a u tebe by neměl být problém ho napárovat na řídící jednotku. Bohužel to může být dalších 150 věcí od lambda sondy, MAP senzor, zapalovací rampa, svíčky až po vstřiky. Můžeš mít třeba jen zanesené sání od oleje nebo nějakou netěsnost ve výfukovém potrubí. Je toho prostě moc. U tebe bych se i přiklonil k teplotnímu čidlu, pokud ti to dělá až po zahřátí... Bohužel já jsem toto nevyřešil jen se mi podařilo kultivovanost motoru a kolísání volnoběhu výrazně zmírnit a to tím, že jsem vyměnil všechny vstřiky. Měřením jsme zjistili, že původní byly špatné. Auto jsem měl mimo jiné na diagnostice včetně měření potenciometrem a vše naprosto v pořádku. Zřejmě se bude jednat o nějaký mechanický problém, který bohužel asi jen tak neodhalím. Mam v plánu vyměnit ten krokáč a pokud to nepomůže, nebudu to řešit. Citovat
Petr106 Odesláno 6. srpen 2007 Odesláno 6. srpen 2007 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Petr106 Zdravím všechny kupátkáře taky teď přemýšlím o kupéčku a zajímá mě hlavně jakej to má kufr četl jsem 390 litrů bez sklopených sedaček dají se tam sklopit sedačky? nevím jestli 406 break nebo coupe coupe je 100 krat hezči ale kombál pro mě daleko prakičtější... ale zatím to vyhrává kupéčko svým vzhledem jen jestli tam jdou nějak rozumně zhodit zadní sedačky bych tam v pohodě mohl narvat lyže a tak.... popř jestli nemáte někdo kupéčko v okolí Olomouce kdo by byl ochotnej mi ho ukázat nebo mě v něm svízt? pokud by se ti chtělo udělat výlet do Ostravy, není problém a coupé ti ukážu... Kufr to má na coupé opravdu velký a velká výhoda je ta sklopná přihrádka mezi sedadly. Často vozím hokejku a není problém. Sedačky se dají dobře sklopit. Stěhovák to ale není... Kukni se tady po fóru kde bylo coupé mnohokrát řešeno, popř.na moji recenzi na moje.auto.cz... kdyby tě něco zajímalo, napiš.... Kufr ti můžu vyfotit, ale až zítra. Teď se mi ven fakt nechce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.