Přejít na obsah

1sympo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

O uživateli 1sympo

  • Datum narození 29.6.1969

1sympo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Sviečky som menil,filtre nové,olej, Boli menené ventily aj hydro zvyhátka,najazdil som na nich asi iba 30000km... Takže neviem... Nemôže to byť v nejakom čidle? Ďakujem..
  2. Zdravím mám peugeot 406 2.0 coupe benzín a mám problém s otáčkami motora za tepla... Po zohriatí motora mi nejdú otáčky na viac ako 4500 a ak aj idú tak hrozne pomaly stúpajú... Katalizátor a lambda sú ok,Snáď nejaké čidlo? Voprad ďakujem... Diagnostika chyby nevypisuje...
  3. Zdravím,chcem sa spýtať,do akej miery má katalizátor vplyv na výkon motora? Mám 406 2.0 cope benzín a v poslednej dobe mi stúpla spotreba a výkon išiel dole a dosť rapídne. Emisné boli vysoké a tvrdia,že to bude spálený katalizátor. Všetky filtre som vymenil,sviečky tiež... Ďakujem
  4. Zdravím,potreboval by som pomôcť ohľadom katalizátoru na 406 2.0 coupe. Ynížil sa mi rapídne výkon a stúpla spotreba,tak neviem,či to nieje katalizátor... Ovplivňuje to výkon? Ďakujem...
  5. 1sympo

    Peugeot 406 coupé

    Predam 2L 16V, rv 98, 166000km, udrziavany cena 200000 sk.
  6. Zisli by sa mi este hodnoty,ak by niekto mal...Dik.
  7. No ano mas pravdu,je to cidlo teploty nasavaneho vzduchu,ja som to zle napisal,ale v podstate ako celok to funguje ako vaha vzduchu...Ale to je jedno,hlavne ze to ide.
  8. Map senzor je snimac tlaku vzduchu je teda aspom na mojom coupe umiestneny na sacom potrubi vzduchu a je z vnutornej strany od motora,taky cierny umelohmotny.Ale vahy vzduchu,co bol moj pripad,je pred klapkou,ked das dolu hadicu co ide od filtra.Je to take male cidlo termistor. ma dva vyvody. Ono sa javilo sice ako dobre,ale nebolo. A tiez oedporucam dobre precistit kontakty na konektoroch,co idu z neho.Aby tam nevznikal nejaky prechodovy odpor a potom by hodnoty cidla skreslovali. Ono meni odpor v zavislosti na teplote saneho vzduchu.Tak bacha na to,moze to byt zradne.mne to pomohlo. Odfotit to nemozem,lebo minuli tyzden som si zabudol tel z fotakom na streche a odisiel som.Ked som sa pre nho vratil,tak sa uz nedalo ani telefonovat,nieze este fotit....Ale poslem.
  9. Tak ja som konecne doriesil problem zo zdochynanim motora. Vymenil som cidlo vahy vzduchu,je to termistor a dik,ze ste mi poradili...Nahradil som starsim,ale funkcnym termistorom z modelu z r2000. Je sice trocha ine a nepasuje,ale dostal som ho zadarmo a pri trocha zrucnosti sa da samotny termistor naletovat na nozicky stareho...Dik. Teraz to ide a nedochne pri ziadnej teplote a otackach.
  10. 1sympo

    Hodnoty teplotniho cidla

    Nemate tu prosim hodnoty teplotneho cidla aj na 2l 16V? 406 coupe 98. Dakujem.
  11. Aj ja sa musim priklonit na bezramove stierace,mam ich na kupatku uz pol roka a som s nimi spokojny. Su tiche a super priliehaju na sklo. Su to Bosch-ky a stali ma 1500 sk . Nie je problem z vyvyklanim nitovanych casti a potom k naslednym hlukom a nepresnostami...Su vazne dobre!
  12. Myslim,ze to zrkadlo a sedadlo z tym suvisiet nebude,ale to teplotne cidlo a cidlo tlaku vzduchu ano...Nemal som cas to riesit,ale budem musiet....Inak vecer a v noci,ked nieje teplo mi ide dobre.Az ked sa zohreje nad 80stupnov co vecer byva malo-kedy. Ked to vymenim a bude to v tom,dam vediet.
  13. Nemas prosim ta hodnoty toho teplotneho cidla? Coupe 2-ter.
  14. 1sympo

    Peugeot 406 coupé

    Musim sa pridat do tejto diskusie,som zo slovenska z Bratislavy a tiez mam coupe 2l -ter. Pekny cerveny,ale robi mi trocha problemy motor.Kolisu otacky ked ukazuje teplota nad 80-stupnov zacnu kolisat,az niekedy zdochne. Nemam ho dlho a snazim sa vychytat vsetky chyby na motore.Som s nim spokojny. Je to model 98,ale lak ma pekny.Az na ten motor,ale snazim sa :-) Jazdne vlasnosti a konfort je naozaj dobry...
  15. Diky,pozriem to a skusim ho zohnat....Dik..
×
×
  • Vytvořit...