Marek1234 Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 Tak to jsi mě moc nepotěšil.Co s tím budeš dělat?Můžeš mi přeposlat ten manuál na Marek1234@seznam.cz diky. Citovat
@re Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 Tak to jsi mě moc nepotěšil.Co s tím budeš dělat?Můžeš mi přeposlat ten manuál na Marek1234@seznam.cz diky. manuál v češtině nemám Citovat
Marek1234 Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 Ja myslel ze ti ho posilal MPavel? Citovat
@re Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 mam pouze na stary model 406... o coupe tam nic neni. uz manual tlacim na ftp, poslu pak link http://rapidshare.com/files/3148151/Peugeot_406_P__ru_ka_u_ivatele.PDF http://www.a-d-w-e-b-y-.-c-o-m/are/coupe-club/MANUAL_PEUGEOT_406.rar ten druhy link je bez tech pomlcek u nazvu domeny... [upravil dne 13/12/2006 @re] Citovat
MPavel Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 to @re: Máš dostatek chladící kapaliny? Problém by mohl být přímo v čidle teploty chladící kapaliny.... to Marek 1234: Posílám ten manuál. Je to jenom sedan, ale základ je shodný jako s coupe jen to má o jeden pár dvěří navíc... Citovat
@re Odesláno 13. prosinec 2006 Odesláno 13. prosinec 2006 Původně zaslal: MPavel to @re: Máš dostatek chladící kapaliny? Problém by mohl být přímo v čidle teploty chladící kapaliny.... chladící kap. mám dost (občas problikne). To by ale právě více hřálo ne? To čidlo může být vadné... jen nevím jak ho otestovat, jestli je ok. To čidlo je u nádobky s kapalinou že? Citovat
Marek1234 Odesláno 17. prosinec 2006 Odesláno 17. prosinec 2006 Zdravím, tak jsem dneska snad úspěšně vyměnil termostat, no ale výsledek nic moc je to o něco lepší ale drží se to pořád kolem 70-80, tak nevim cim to muze byt. Citovat
MPavel Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 @re to tady někde řeší, myslím že v části servis.... Zřejmě ti nějaké čidlo kecá... Topí ti to dobře? Citovat
@re Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 tak bych to viděl buď na čidlo, nebo na špatně ukazující budík... topí mi to dobře, vše je ok, tak jsem to přestal řešit... ukazuje mi to 72°C +-, takže je dost možné že buď ujely budíky nebo čidlo... Olda607 psal že něco podobného řešil taky na třílitru a že napíše čím to bylo... zatím tuším nenapsal... Napíšu mu asi soukr.zprávu a když tak to tady napíšu http://www.peugeot-club.com/topic/17045-novy-termostat-a-chladic-je-po-ujeti-par-metru-teply/ Citovat
Marek1234 Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 A muzete mi jeste rict jak se to vlastne odvzdusnuje?Na tom domku je takovej sroubek na imbusak a prijde mi ze je to mozna ono, tak se radeji ptam jak na to.Diky. Jo a jeste jsem u meho auta objevil takovou vec, mam vedle baterky pridelany nejaky pristroj takova cerna krabicka a sviti na ni dve cervene diody vubec nevim k cemu to muze byt je na tom napsano MAX POWER a podtim Marderscheuche M2000 zatim se mi to nepodarilo prelozit, bud je to neco kvuli alarmu nebo nejaky čip,ale fakt nevim a docela me to zajima. [upravil dne 18.12.06 Marek1234] Citovat
@re Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 A muzete mi jeste rict jak se to vlastne odvzdusnuje?Na tom domku je takovej sroubek na imbusak a prijde mi ze je to mozna ono, tak se radeji ptam jak na to.Diky. Jo a jeste jsem u meho auta objevil takovou vec, mam vedle baterky pridelany nejaky pristroj takova cerna krabicka a sviti na ni dve cervene diody vubec nevim k cemu to muze byt je na tom napsano MAX POWER a podtim Marderscheuche M2000 zatim se mi to nepodarilo prelozit, bud je to neco kvuli alarmu nebo nejaky čip,ale fakt nevim a docela me to zajima. [upravil dne 18.12.06 Marek1234] S tou krabičkou neporadím, možná je to nějaký chip tunning ... Jinak k tomu odzvdušnění... v blízkosti hadic jsou plastové krytky (vypadají jak čepičky od ventilku) a ty povolíš... jemně přidáš plyn a musí ti z toho téct voda, pak zavřeš. Těch ventiků je víc... chce to hledat Citovat
Marek1234 Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 Jeste se chci zeptat, ktera kontrolka Vam pri nastartovani zhasina jako posledni?Me sviti autodiagnostika,ale po nastartovani zhasne tak nevim jestli se tim mam zabejvat nebo to takhle muze bejt.Jo a ty \"ventilky\" na odzvdusneni jsem nenasel v ktere casti to je, diky.Ja se na to uz asi vykaslu a hrabat se do toho nebudu, vymenil jsem termostat nepomohlo to, dneska jsem koupil new sterace bylo na nich uvedeno ze pasuji na 406 ale jen obracene nez to ma byt a i kdyz se podari je nasadit tak to stira stejne spatne jako ty puvodni BOSCH, jaky tam mate vy, dik. Citovat
dry Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 Zdravim, po delsim hledani jsem dopadnul podobne jako Marek1234, aneb kupuju v miste bydliste coupe s puvodem v CR, rv97, 98tkm, sestihrnek. Odhaleny problemy jsem prijal za cenu slusny slevy, nicmene ted me ceka jejich reseni, takze ocenim vyjadreni k nasledujicimu: 1-piskaj brzdy, jsou nove kotouce i celisti orig. Peugeot, pry staci procistit a promazat, event. trochu zbrousit. 2-auto ma aktivniho Sherloga, ktery sice nema predplaceny hlidani, ale nuti zadat PIN pri startovani. Mate nekdo zkusenosti s pojistenim? Zatim budu volit asi Generali. Myslite ze se vyplati pojistit proti kradezi, nebo staci Sherlog, nebo si mam predplatit hlidani? 3-drobny veci mi udelaj v servisu (kryty ostrikovacu svetlometu, krytka packy otevirani nadrze, drobny oderky laku, praskly zarovicky v prosvetleni cudliku na panelu klimatizace. 4-cekaj me asi rozvody, rekli mi 11700,- coz na sestihrnek asi celkem jde. Nebo mate nekdo levnejsi spolehlivej servis v Praze? Predem diky a uz se tesim na srazy. Citovat
Marek1234 Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 Tak to garatuluji a vitej mezi majiteli, a nemas nejaky foto? Tak jsem právě zjistil co je to za krabičku jak jsem minule psal že mám vedle baterky, napadlo mě spousta věcí ale že to je věc která vydává nějaký ton ktery vyháni myši atd. od tepleho motoru to by me nikdy nenapadlo:D No ale aspon nebudu mit sezrany kabely:))Ale docela me to pobavilo ja myslel kdo vi co to neni a ono tohle, ty dnešní lidi nenechaj nic náhodě [upravil dne 19.12.06 Marek1234] Citovat
@re Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 Tak to garatuluji a vitej mezi majiteli, a nemas nejaky foto? Tak jsem právě zjistil co je to za krabičku jak jsem minule psal že mám vedle baterky, napadlo mě spousta věcí ale že to je věc která vydává nějaký ton ktery vyháni myši atd. od tepleho motoru to by me nikdy nenapadlo:D No ale aspon nebudu mit sezrany kabely:))Ale docela me to pobavilo ja myslel kdo vi co to neni a ono tohle, ty dnešní lidi nenechaj nic náhodě [upravil dne 19.12.06 Marek1234] tak to teda čumím to by mně teda nenapadlo... Citovat
@re Odesláno 19. prosinec 2006 Odesláno 19. prosinec 2006 Původně zaslal: dry Zdravim, po delsim hledani jsem dopadnul podobne jako Marek1234, aneb kupuju v miste bydliste coupe s puvodem v CR, rv97, 98tkm, sestihrnek. Odhaleny problemy jsem prijal za cenu slusny slevy, nicmene ted me ceka jejich reseni, takze ocenim vyjadreni k nasledujicimu: 1-piskaj brzdy, jsou nove kotouce i celisti orig. Peugeot, pry staci procistit a promazat, event. trochu zbrousit. 2-auto ma aktivniho Sherloga, ktery sice nema predplaceny hlidani, ale nuti zadat PIN pri startovani. Mate nekdo zkusenosti s pojistenim? Zatim budu volit asi Generali. Myslite ze se vyplati pojistit proti kradezi, nebo staci Sherlog, nebo si mam predplatit hlidani? 3-drobny veci mi udelaj v servisu (kryty ostrikovacu svetlometu, krytka packy otevirani nadrze, drobny oderky laku, praskly zarovicky v prosvetleni cudliku na panelu klimatizace. 4-cekaj me asi rozvody, rekli mi 11700,- coz na sestihrnek asi celkem jde. Nebo mate nekdo levnejsi spolehlivej servis v Praze? Predem diky a uz se tesim na srazy. Vítám tě mezi majitele kupátek a přeji hodně šťastných kilometrů bez nehody!!! Chceme foto ps. Sherlog bych si zaplatil a nechal si autí hlídat.... Citovat
Rebik Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Původně zaslal: dry Zdravim, po delsim hledani jsem dopadnul podobne jako Marek1234, aneb kupuju v miste bydliste coupe s puvodem v CR, rv97, 98tkm, sestihrnek. Odhaleny problemy jsem prijal za cenu slusny slevy, nicmene ted me ceka jejich reseni, takze ocenim vyjadreni k nasledujicimu: 1-piskaj brzdy, jsou nove kotouce i celisti orig. Peugeot, pry staci procistit a promazat, event. trochu zbrousit. 2-auto ma aktivniho Sherloga, ktery sice nema predplaceny hlidani, ale nuti zadat PIN pri startovani. Mate nekdo zkusenosti s pojistenim? Zatim budu volit asi Generali. Myslite ze se vyplati pojistit proti kradezi, nebo staci Sherlog, nebo si mam predplatit hlidani? 3-drobny veci mi udelaj v servisu (kryty ostrikovacu svetlometu, krytka packy otevirani nadrze, drobny oderky laku, praskly zarovicky v prosvetleni cudliku na panelu klimatizace. 4-cekaj me asi rozvody, rekli mi 11700,- coz na sestihrnek asi celkem jde. Nebo mate nekdo levnejsi spolehlivej servis v Praze? Predem diky a uz se tesim na srazy. Ahoj, Sherlocka bych zrušil, Coupe se nekrade a navíc je to raketa, to už radši havarijku. Na servis jeď do http://www.autovasenda.cz Coupe tam jezdí aspoň 5-6 a rozvody na 3.0 dělají minimálně jednou měsíčně, charita to není, ale zkušenosti mají. Kdyby jsi chtěl můžeme se třeba s Mpavlem srazit, když už jsem tři z Prahy.. Citovat
Marek1234 Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 MPavel jaká máš otáčky při volnoběhu.Já je mám na 1000 a to je mozna zbytecne moc. Citovat
MPavel Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 to dry: Gratuluji ke koupi... K těm problémum s brzdama. Zkus to někde hodně prošlápnout. Možná to bude dělat špína v brzdách... Co se týče Sherlogu nevím jak moc je drahý a nevím jak moc velkou slevu ti dá pojišťovna ale radši bych si auto jen řádně pojistil. Jen tě chci upozornit u Generali radši ne. Ceny má sice dobré ale jinak je s nima strašná spolupráce. Mají velice špatnou vnitřní komunikaci což se samozřejmě projevuje i u klientů. Mam u nich povinné ručení a 4 měsíce jsem z nich doloval to co jsem chtěl... Děs! Cena rozvodů je hodně slušná... to Marek1234: Volnoběžný otáčky za tepla mam lehce pod 900ot/min. Těch 1000 je hodně. Měl jsi to na diagnostice? Pokud by nepomohla viděl bych problém nejspíš v krokovacím motorku. Zkus ještě projet fórum jestli něco nenajdeš... to dry a Rebik: Jo srazík by byl dobrý, ale pořád jsem nemocný takže jedině po novém roce.... Co vy na to? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.