gogogo Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 hm tak vidím že názory na konektor č.2 se různí,někdo tady má za to že je to snímač horní uvratě někdo zase snímač otáček proexterní měření. Já jsem byl toho názoru že je to snímač otáček kterej má být zapojený do řídící jednotky,tudíž jsem myslel že mám problém,ale vzřejmně sem se mílil. Aspon vím že nejsem sám kdo ten konektor nemá zapojený Citovat
Marlin Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 TO jsi to kupoval v Ackach kdyz mas tak cisty motor ne :D:D Citovat
Vorelul Odesláno 8. únor 2007 Autor Odesláno 8. únor 2007 :D:potlesk tak teď jsi mne s těma áčkama dostal Dost dobrej fór... Takhle to bylo z Holandska... Citovat
Marlin Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 Tak maji asi v Holadsku Acka, bo co. Protoze kdyz se mi dostane do ruky zasvineny motor, vypada potom nejak takhle :D Citovat
Vorelul Odesláno 8. únor 2007 Autor Odesláno 8. únor 2007 Kdepáák, mám kámoše co tam má rodinu a všechny moje auta jsou od lidí - soukromníků Citovat
Marlin Odesláno 8. únor 2007 Odesláno 8. únor 2007 stejne to musi mit neco s Ackma spolecneho, bo to neni mozne :D Citovat
Vorelul Odesláno 8. únor 2007 Autor Odesláno 8. únor 2007 To je úplně normální klasika a jinak si to nedovedu ani představit :D:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.