pitrst69 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Prosím o radu!!! Občas se mi stane že šlápnu na brzdový pedál a prošlápnu ho až na podlahu bez jakéhokoli učinku. Při druhém a dalšim 1000 sešlápnuti je vše OK. Brzdovka neubívá, Bubny ani kotouče se neohřívají (nepřibržďují), všechno vypadá normálně. NEVÍTE NĚKDO, CO to může BÝT :o PS: takhle jsem koukal když jsem chtěl zabrzdit na křižovatce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raspa Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Řek bych neodvzdušněná brzdová soustava , ale když to dělá jen jednou za 1000 šlápnutí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 A jak jsou na tom zadní samostavy, co ručka, brzdí dobře? Dost se o tohle chování \"zasluhujou\" zadní brzdy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrst69 Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 zadek i předek dělanej někdy v červnu, do týhle doby všechno chodilo na jedničku. brzdovej pedál normálně tvrdne tak před půlkou dráhy. Jo a loni jsem dělal gumicky hlavního brzdovýho válce. ručka brzdí dobře, pokud se to dá o ručce 405 vůbec říct. [upravil dne 11.11.06 pitrst69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 1. máš v pr... hlavní brzdový válec, místo gumiček jej vyměň celý, nebo si někde rozbiješ hubu. 2. nevím, co se ti nezdá na ručce u 405, ale pokud je v pořádku, tak brzdí naprosto normálně. Pokud ti ručka brzdí mizerně, tak to není konstrukční vada 405, ale blbě sis ty brzdy udělal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitrst69 Posted November 12, 2006 Author Share Posted November 12, 2006 Díky všem za odpovědi [upravil dne 12.11.06 pitrst69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts