Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před prvním mrazem jsem \"vyjel\" zbytek letní kapaliny(úplně až na doraz) a asi po dvou dnech jsem dolil zimní směs.Spustím stěrače a ono nic !!:o Stěrače stírají,ale odstřikovač nefunguje,ani zadní okno.:(Nemáte s tím někdo zkušenosti ? Moc dík za případné odpovědi !!:papa

Odesláno

To isté som mal pred pol rokom. Je to špatný motorček. Na ňom sú také tesniace gumičky, cez ktoré sa časom (mne vydržal asi 3 roky)dostane voda až k napájaniu a motorček odíde. Skús pozrieť, či ti to nevypálilo aj poistku. Ak áno, tak je to na 100% ten motorček. Samotný motorček je neopravitelný, nový stojí asi 700-800 Sk a oprava nejakú 0,5 hod. Odvtedy funguje OK.:papa

Odesláno

Tak jsem to rozebral a co to co to ??!! Voda zaplavila celej motorek ! Byl rezavej jak to prase.Očistil ,vyfoukal , namazal,vystřihl novou těsnící gumičku a šlape jako hodinky.:super Teď záleží jak dlouho,že ?:nevim Ale jinak Prco dík,měl jsi pravdu !:papa

[upravil dne 13/11/06 Leitlik]

Odesláno

Opravdu to funguje taky jsem to musel dělat a dělal jsem to i kámošovi na Opliku- vše je úplně stejné i u forda jinak na fordáckým forů mají i detajlní návod na opravu včetně podrobného návodu, ceníku a fotek jdenotlivých věcí včetně toho na co si dát pozor při repasu za jiný motorek od modelářů:super Leitliku drž se je to super přístup k problému.

Odesláno

Myslel jsem na to,že to všechno nafotím.Vzal jsem si i digiťák !:cool:Ale nějak mě to demontování rozhodilo a úplně jsem na něj zapoměl.:(Tak snad příště.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...