jozo66 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Zdravim pani chcem sa spytat na problem s kurenim.Mam 306 1.9 SRDT r.v.95 s klimou a dost slabo kuri.Motor je zohriaty na 70-80 stupnov ale ked prepnem na teply vzduch tak ide iba vlazny.Odvzdusneny system mam.Klapku pred radiatorom je pocut ako uzavre prietok vzduchu ale neni som si isty ci dobre dolieha.Nemali ste niekto podobny problem a nahodou nejake foto pri vyberani alebo oprave radiatora.Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Výměna radiátoru je bohužel na servis, je to pakárna na hodně hodin a pokud jsi nesundaval palubku dost se natrápíš nebo něco urveš, radiátor stojí cca 1000 Kč a tipoval bych že bude zanesený, má nárok.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.snake Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 no ja som to robil teraz v sobotu daval som dole komplet palubovku aby som sa dostal k radiatou je to robota na 4-5 hod dat vsetko dole musi ist dole aj volant a hore idem dat v sobotu zase 3-4 hodiny ....je to fakt pakarina..robil som to s kamosom co nikdy peugeot nerobil a ja tiez len treba mat kus sikovnosti lebo v servise ta asi zabiju s cenou tam urcite nauctuju aspon 10 normohodin...hodim aj fotky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts