Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

deeper: pri pracovni dobe 5:00-19:00 uz nemam naladu dlouho trapit svuj mozek nad resenim hadanek.. . Holt nemam bunky na hadanky:(:( O vikendu jsme \"kolaudovali\" byt, takze jsem se k tomu nedokopal. Break stoji a ceka. Ty uz ho mas? (lozisko) Co vymena, delal jsi ji sam?

Odesláno

Vazeni bude probihat v nasledujicim poradi. Rozdelite koule na 3 skupiny po 3 koulich. zvazite prvni dve skupiny a pokud jedna skupina vazi vic, obsahuje tezsi kouli. Pokud vazi obe skupiny stejne, tezsi koule je ve skupine, kterou jste nevazili.

Vezmete skupinu, ktera obsahuje tezkou kouli a zvazite prvni 2 koule. Pokud je jedna tezsi, je to jasne, pokud jsou si vahou rovny, tezsi koule je ta co zustala nevazena. :D

Odesláno

Georg: :D:D O víkendu jsem byl se kamarádem v garáži...... koukali jsme na to ale u toho to zkončilo, protože jsem neměl 29 klíč:D:D a nikdo jí nemá.... tak zítra jedu koupit ořech a opět o víkend se na to vrhnu.....

Odesláno

tak ja pockam, az ti udelas ty, urcite sem das nejakej navod, finty a tak. Pak se na to vrhnu ja. Aspon budu mit duvod jezdit s T16-kou (normalne si to rozmyslim, protoze break min zere :D:D:D)

• O 3 roky později...
Odesláno

Rád bych tohle vláno oživil,tak dávám lehčí na rozehřátí...

Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto.

S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky.

Jak na to?

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Rád bych tohle vláno oživil,tak dávám lehčí na rozehřátí...

Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto.

S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky.

Jak na to?

Jsem zásadně proti oživování starých témat a tak na protest napíšu řešení: rozsvítím jednu, zhasnu, rozsvítím druhou a jdu zkontrolovat žárovky - první je studená, druhá teplá a třetí svítí. :aut

Odesláno

zapnu jeden vypinac, pockam deset minut, pak ho vypnu, a zapnu druhej, treti necham bejt, projdu chodbou, jedna sviti, druha je horka, treti nic :)jsem proste prakticka zena:D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: aka

Kurte!!! ja si cetla i ten zbytek(jo, pamatuju si ho celej...) a ted vypadam ze opisuju!

A ne? :aut

Odesláno

Ne:( me to prislo jako takova blbost, ze sem ji vymyslela sama!

Aha. No možná to bylo tímhle: \"pockam deset minut\" - já jsem tak dlouho nečekal. ;)

Odesláno

Šikovný,zkusíme něco jinýho - Jedna topinka se smaží deset minut - pět minut z každé strany. Na pánev se vejdou dva chleby vedle sebe. Za jak dlouho nejrychleji osmažíte na jedné pánvi tři topinky?

Taky jednoduchý,ne?

Odesláno
Původně zaslal: Oliver Riedel

Šikovný,zkusíme něco jinýho - Jedna topinka se smaží deset minut - pět minut z každé strany. Na pánev se vejdou dva chleby vedle sebe. Za jak dlouho nejrychleji osmažíte na jedné pánvi tři topinky?

Taky jednoduchý,ne?

Já za 15. Ale aka možná v průběhu smažení počká 10 minut. :D

Odesláno

akasi mysli taky patnact, ale budou pekne hnusny

Aspoň ta jedna, páč se pořádně nacucá volejem. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...