georg Odesláno 1. červenec 2003 Odesláno 1. červenec 2003 hm, dobry. Jeste, ze jsem se nenamahal s premejslenim, protoze bych na to stejne neprisel. :D:D Citovat
Kik Odesláno 1. červenec 2003 Odesláno 1. červenec 2003 georg: Moje řeč, chvilku jsem nad tím přemýšlel, ale pak jsem si uvědomil, že jsem línej a vybod se na to :D:D Citovat
deeper Odesláno 1. červenec 2003 Autor Odesláno 1. červenec 2003 Georg: A takovýhle lidi říděj peginy :D:D:D:D Co jinak máš to ložisko? Citovat
georg Odesláno 1. červenec 2003 Odesláno 1. červenec 2003 deeper: pri pracovni dobe 5:00-19:00 uz nemam naladu dlouho trapit svuj mozek nad resenim hadanek.. . Holt nemam bunky na hadanky:( O vikendu jsme \"kolaudovali\" byt, takze jsem se k tomu nedokopal. Break stoji a ceka. Ty uz ho mas? (lozisko) Co vymena, delal jsi ji sam? Citovat
destiny Odesláno 1. červenec 2003 Odesláno 1. červenec 2003 Vazeni bude probihat v nasledujicim poradi. Rozdelite koule na 3 skupiny po 3 koulich. zvazite prvni dve skupiny a pokud jedna skupina vazi vic, obsahuje tezsi kouli. Pokud vazi obe skupiny stejne, tezsi koule je ve skupine, kterou jste nevazili. Vezmete skupinu, ktera obsahuje tezkou kouli a zvazite prvni 2 koule. Pokud je jedna tezsi, je to jasne, pokud jsou si vahou rovny, tezsi koule je ta co zustala nevazena. Citovat
deeper Odesláno 1. červenec 2003 Autor Odesláno 1. červenec 2003 Georg: :D O víkendu jsem byl se kamarádem v garáži...... koukali jsme na to ale u toho to zkončilo, protože jsem neměl 29 klíč:D a nikdo jí nemá.... tak zítra jedu koupit ořech a opět o víkend se na to vrhnu..... Citovat
georg Odesláno 1. červenec 2003 Odesláno 1. červenec 2003 tak ja pockam, az ti udelas ty, urcite sem das nejakej navod, finty a tak. Pak se na to vrhnu ja. Aspon budu mit duvod jezdit s T16-kou (normalne si to rozmyslim, protoze break min zere :D:D) Citovat
Oliver Riedel Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Rád bych tohle vláno oživil,tak dávám lehčí na rozehřátí... Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto. S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky. Jak na to? Citovat
Kurt Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Rád bych tohle vláno oživil,tak dávám lehčí na rozehřátí... Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto. S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky. Jak na to? Jsem zásadně proti oživování starých témat a tak na protest napíšu řešení: rozsvítím jednu, zhasnu, rozsvítím druhou a jdu zkontrolovat žárovky - první je studená, druhá teplá a třetí svítí. Citovat
aka Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 zapnu jeden vypinac, pockam deset minut, pak ho vypnu, a zapnu druhej, treti necham bejt, projdu chodbou, jedna sviti, druha je horka, treti nic :)jsem proste prakticka zena:D:D:aut Citovat
aka Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Kurte!!! ja si cetla i ten zbytek(jo, pamatuju si ho celej...) a ted vypadam ze opisuju! Citovat
Kurt Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Původně zaslal: aka Kurte!!! ja si cetla i ten zbytek(jo, pamatuju si ho celej...) a ted vypadam ze opisuju! A ne? Citovat
aka Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Ne:( me to prislo jako takova blbost, ze sem ji vymyslela sama! Citovat
Kurt Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Původně zaslal: aka Ne:( me to prislo jako takova blbost, ze sem ji vymyslela sama! Aha. No možná to bylo tímhle: \"pockam deset minut\" - já jsem tak dlouho nečekal. Citovat
aka Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 sem nevedela jak je ta chodba dlouha a chtela sem mit jistotu Citovat
Oliver Riedel Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Šikovný,zkusíme něco jinýho - Jedna topinka se smaží deset minut - pět minut z každé strany. Na pánev se vejdou dva chleby vedle sebe. Za jak dlouho nejrychleji osmažíte na jedné pánvi tři topinky? Taky jednoduchý,ne? Citovat
Kurt Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Šikovný,zkusíme něco jinýho - Jedna topinka se smaží deset minut - pět minut z každé strany. Na pánev se vejdou dva chleby vedle sebe. Za jak dlouho nejrychleji osmažíte na jedné pánvi tři topinky? Taky jednoduchý,ne? Já za 15. Ale aka možná v průběhu smažení počká 10 minut. Citovat
aka Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 akasi mysli taky patnact, ale budou pekne hnusny Citovat
Kurt Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 Původně zaslal: aka akasi mysli taky patnact, ale budou pekne hnusny Aspoň ta jedna, páč se pořádně nacucá volejem. Citovat
aka Odesláno 26. únor 2007 Odesláno 26. únor 2007 a mezitim vystydne....no fujtajbl......to ani nemusim cekat deset minut, abych vedela, ze na takovy urcite chut mit nebudu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.