Tommy306 Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 vy tam zas máte hezkou cestu na vyžití na suchu..takovou tu do kopečka:D:D:aut:aut Citovat
orgacek Odesláno 4. listopad 2006 Autor Odesláno 4. listopad 2006 u nas uz prsi tak jsem zvedav jestli zitra budu jezdit po snehu, nebo po skvare:nevim Citovat
Leitlik Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 no ta moje 1.6ka nic moc ! kamoš mi někdy pujčí 2.0 Alfu 147 a to potom \"Ekcák\" vyletím jak nic.je to tam dobrá škola zatáček,to teda jo ! [upravil dne 4/11/06 Leitlik] Citovat
barenst Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 V Ostrave jsem taky hledal nejake misto kde by se dalo blbnout ,ale vetsinou to nekdo iniciativne odklidi :-( Citovat
MPavel Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Neznáte někdo nějakou plochu v Praze? Parkoviště u hypermarketů jsou většinou k ničemu (ostrůvky a sníh tam taky moc dlouho nevydrží). Já znám jedině parkoviště na jižním městě u vysokoškolských kolejí, ale rok co rok tam začíná parkovat čím dál víc aut.... Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: MPavel Neznáte někdo nějakou plochu v Praze? Parkoviště u hypermarketů jsou většinou k ničemu (ostrůvky a sníh tam taky moc dlouho nevydrží). Já znám jedině parkoviště na jižním městě u vysokoškolských kolejí, ale rok co rok tam začíná parkovat čím dál víc aut.... Docela vhodnou lokalitou je v zimě večer právě námi užívaný prostor na Džbáně (nebo prý kdesi na Strahově) Citovat
lexa Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 A my Ostraváci můžeme na Olešnou, nebo pro Barentse v Hlučíně na štěrkovně u hospody U čochtana. Tam jsme vlastně začínali se Žilou zimní srazy a tam se krásně blblo. Tam jsme to vlastně rozhýbali. Bývá to tam krásně rozjěžděné celé to parkoviště blbnout tam můžou i tři auta současně.:papa Citovat
Dundee Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 V Praze se dá blbnout (trochu) u jakési Mototechny (byl jsem tam jednou) na Praze 4, kousek od KFC... Citovat
Pata Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Původně zaslal: lexa A my Ostraváci můžeme na Olešnou, nebo pro Barentse v Hlučíně na štěrkovně u hospody U čochtana. Tam jsme vlastně začínali se Žilou zimní srazy a tam se krásně blblo. Tam jsme to vlastně rozhýbali. Bývá to tam krásně rozjěžděné celé to parkoviště blbnout tam můžou i tři auta současně.:papa naprosty souhlas, Kobra 11 hadra :D:D Citovat
raspa Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 Teda vkládal jsem jeden příspěvek a byli vidět dva tak jsem jeden smazal a zmizel i ten druhy. Jinak já taky vyčkám až budou vhodnější podmínky , místo už je vylídlé. 306 mám letos koupenou tak musím vyzkoušet jak se v ní jede na sněhu ap. Citovat
MPavel Odesláno 5. listopad 2006 Odesláno 5. listopad 2006 to Medvěd: Na sraz na džbáně bych se chtěl jet podívat,ale pořád mi to nějak nevychází. Jinak dík za info. to Dundee: Není to náhodou kousek od sídla Daimler Chrysler? Pokud myslíš to co já tak by tam měl být ještě Baumax a STKáčko..? Citovat
Dundee Odesláno 6. listopad 2006 Odesláno 6. listopad 2006 Tak to ti nepovim, byl jsem tam jednou a ještě za tmy, je to vedle vjezdu do nějakého areálu (asi to STK a bývalá Mototechna).... Plácek to je celkem malej, ale vyblbnout se tam dá, sjíždí se tam kluci z AHC... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.