Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no ta moje 1.6ka nic moc ! kamoš mi někdy pujčí 2.0 Alfu 147 a to potom \"Ekcák\" vyletím jak nic.je to tam dobrá škola zatáček,to teda jo !:super

[upravil dne 4/11/06 Leitlik]

Odesláno

Neznáte někdo nějakou plochu v Praze? Parkoviště u hypermarketů jsou většinou k ničemu (ostrůvky a sníh tam taky moc dlouho nevydrží). Já znám jedině parkoviště na jižním městě u vysokoškolských kolejí, ale rok co rok tam začíná parkovat čím dál víc aut.... :(

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Neznáte někdo nějakou plochu v Praze? Parkoviště u hypermarketů jsou většinou k ničemu (ostrůvky a sníh tam taky moc dlouho nevydrží). Já znám jedině parkoviště na jižním městě u vysokoškolských kolejí, ale rok co rok tam začíná parkovat čím dál víc aut.... :(

Docela vhodnou lokalitou je v zimě večer právě námi užívaný prostor na Džbáně (nebo prý kdesi na Strahově)

Odesláno

A my Ostraváci můžeme na Olešnou, nebo pro Barentse v Hlučíně na štěrkovně u hospody U čochtana. Tam jsme vlastně začínali se Žilou zimní srazy a tam se krásně blblo. Tam jsme to vlastně rozhýbali. Bývá to tam krásně rozjěžděné celé to parkoviště blbnout tam můžou i tři auta současně.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: lexa

A my Ostraváci můžeme na Olešnou, nebo pro Barentse v Hlučíně na štěrkovně u hospody U čochtana. Tam jsme vlastně začínali se Žilou zimní srazy a tam se krásně blblo. Tam jsme to vlastně rozhýbali. Bývá to tam krásně rozjěžděné celé to parkoviště blbnout tam můžou i tři auta současně.:papa:papa

naprosty souhlas, Kobra 11 hadra :D:D:D

Odesláno

Teda vkládal jsem jeden příspěvek a byli vidět dva tak jsem jeden smazal a zmizel i ten druhy. Jinak já taky vyčkám až budou vhodnější podmínky , místo už je vylídlé. 306 mám letos koupenou tak musím vyzkoušet jak se v ní jede na sněhu ap.

Odesláno

to Medvěd: Na sraz na džbáně bych se chtěl jet podívat,ale pořád mi to nějak nevychází. :nevim Jinak dík za info.

to Dundee: Není to náhodou kousek od sídla Daimler Chrysler? Pokud myslíš to co já tak by tam měl být ještě Baumax a STKáčko..?

Odesláno

Tak to ti nepovim, byl jsem tam jednou a ještě za tmy, je to vedle vjezdu do nějakého areálu (asi to STK a bývalá Mototechna).... Plácek to je celkem malej, ale vyblbnout se tam dá, sjíždí se tam kluci z AHC...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...