Jacke_Jumpe Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Mam tu čest testovat závady na p607 zatim se mi povedlo všechno opravit ale nepřišel sem na to jak přesně má fungovat ten hydraulicke podvozek a o kolik by se měl spřávně bejt schpnej zvednout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matěj.13 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 607 bohužel (nebo naštěstí) nemá hydraulický podvozek...... a proto se nemůže ani přizvedávat. Možná máš na mysli elektronické pérování (tlumiče)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin1 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Maji elektronicke perovani vsechny verze ? Zadne specialni tlacitko na to ve sve (2.2 HDI, 2001, automat) nemam (v manualu je nejake zobrazene). Mam pocit, ze kdyz zapnu sportovni mod, tak se perovani trosku zmeni. Mozna je to jen subjektivni pocit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matěj.13 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Všechny verze nemají elektronické pérování. Záleží na verzi vybavení............. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Já to sice mám, ale není to využitelné, auto je i v normálním režimu extrémně tvrdé (že s ním radši nejezdím)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacke_Jumpe Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Tak to jo já myslel že to normálně funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepar Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 zatim nemam moc zkusenosti ale v me 2,7HDi, 2005 model je spesl tlacitko pred loketni operkou (vedle stahovani zadni roletky) .. na okreskach v zatackach mam vetsi pocit kontroly nad autem, na dalnici to ale moc neni jinak neplest se sport modem razeni, na to je jine tlacitko .. pepa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 já mám na mysli taky přesně to tlačítko, ale v mém případě není použitelné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts